Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']buahhahahahahahahha:roflt::roflt::roflt::roflt:

hej śloneczko :) przyniosłam troszke miłosci do twego blożka
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cześć Pani dyplomowana;):loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:pobudka siostro .....dzwony juz dzwoniły na 1sza mszę :diabloti:
Bardzo śmieszne Alu, bardzo:diabloti::evil_lol::evil_lol:Brry dzionek:p

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']jako iż nie wiem co to jest KAC :roll: nie łączę sie z Tobą w bólu..... ale na to jest podobno lekarstwo..... dzień wcześniej nie pić :diabloti::diabloti::diabloti:
Phiii, takie lekarstwo:roll::roll: Nie skorzystam z propozycji, ale dzięki za chęci:siara::diabloti:

:turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona......
Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie.
Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie.
On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce.
Będę, będę mieszkał razem z Panem mym.

:diabloti::diabloti:

ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu:
Pierwsza reakcja była taka ---> :crazyeye:
Druga była taka ---> :roflt:-- jej etap nadal trwa:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Też mam kościół prawie koło domu więc jak nagłośnienie na zewnątrz włączone to bez mp3 ani rusz!
Hi hi, witaj w klubie bliskokościołowców... :niewiem::niewiem:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:jestem poważna :evil_lol:jestem poważna :grins: jestem poważna :jumpie:jestem poważna :roflt:jestem poważna:roflt:jestem poważna :saint1:jestem poważna :roflt:jestem poważna :siara:jestem poważna :megagrin:jestem poważna :Djestem poważna :cool2:
Cześć poważnie poważna Alu:diabloti::diabloti:
[quote name='mia_mia']nowa usluga - dostarczymy msze prosto do Twojego domu :diabloti:
Buhahahhaaa :evil_lol::evil_lol:Dokładnie tak:cool1: Ale ja nie rozumiem - jak ktoś chce iść do Kościoła, to idzie, a nie kurnna, żeby pół mista słyszało:roll:

Posted

[quote name='BeaC'].byłam:cool3:
jestem tak zajęta e nie czytałam
pozdro

Cieszę się, że byłaś:p:p
[quote name='Vectra']buhhahahaha , widać to jest twoje powołanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć Madziu :loveu:
Cześć siostro:loveu::loveu::loveu: Zrezygnowałam z nowego kompletu - stwierdziłam, że mam ciekawsze wydatki niż kolejna stówka na , tak naprawdę, niepotrzebne smycze i obroże:roll:
[quote name='AgusiaTerierka']Jaka macie pogodę, po przekatnej?
U nas leje, wiatr, zimno i zaraz będzie cimno...brrr.
Tak samo, zimno brryyyy ...:shake::shake:
[quote name='gosikf & dogs']cześć! Pozdrawiam
Cześć i nawzajem:p:p
[quote name='Iza i Fidel']Hej Madzia,jak zdrowko????
Grypa mnie jakaś dopadła, łamie mnie w kosciach, nery napindlają, jak nigdy dotąd:shake::shake:

Posted

[quote name='dealer']

podniescie mnie i przewincie
Wstań... niewierna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Masz jakieś takieś siakieś niesprytne emoty:hmmmm: :diabloti:

Rozkłada mnie grypa...
Ostatnio w mojej byłej szkole powiesiła się dyrektorka...
Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ...

Posted

madzia i medor napisał(a):
Wstań... niewierna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Masz jakieś takieś siakieś niesprytne emoty:hmmmm: :diabloti:

Rozkłada mnie grypa...
Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ...

Madziunia trzym sie kobieto...wiem co czujesz po ostatniej mojej zlej passie....

Posted

madzia i medor napisał(a):

Rozkłada mnie grypa...

oć utule :calus:
Gonitwa napisał(a):
Tyyy z nerami nie ma żartów- jak jutro będą boleć to wal do lekarza! Wiem co mówię...

:hmmmm: a co ma grypa do nerek :hmmmm:

Posted

Gonitwa napisał(a):
No Madzie no- napisała przecież!

Gonitwa napisał(a):
O to mnię chodzi :cool3:

aaa no widzisz to trzeba bylo tak odrazu ze Madzie nery napier ten tego :razz:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Sorry zamulona jestem po lekcjach dziś a jutro kurna znowu i to jeszcze piepszonym radzieckim zaczynam.. No pochlastać się można normalnie!

:lol::lol::lol::lol::lol: jestesmy z toba:evil_lol:

Posted

...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:...

Medorowa łączę sie w bólu z tobą mnie napierdziela żołądek i chyba wątróbka.....tylko czy ona tam jeszcze ma prawo być :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:...

Medorowa łączę sie w bólu z tobą mnie napierdziela żołądek i chyba wątróbka.....tylko czy ona tam jeszcze ma prawo być :hmmmm:

[quote name='Gonitwa']Kochana Wątroba nie boli- nie ma zakończeń nerwowych więc nie może boleć;) To musi być coś innego- pewnie żołądek;)
o masz poszla 1 dzien do szkoly i sie mondruje:evil_lol:

Alu a moze to ...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:muahahahahhaha

Posted

[quote name='Gonitwa']Tyyy z nerami nie ma żartów- jak jutro będą boleć to wal do lekarza! Wiem co mówię...
Chyba nie będę miała wyjścia - dzisiaj cały dzień jadę na prochach przeciwbólowych ...
[quote name='dealer']Madziunia trzym sie kobieto...wiem co czujesz po ostatniej mojej zlej passie....
Dzięki słońce ....
[quote name='AgusiaTerierka']Makabryczne wieści, Madzia!!!:nerwy: :eek2:
Niestety, nie zna się dnia, ani godziny ...
[quote name='gosikf & dogs']Madzia współczuje...Ja właśnie przeszłam grypę żołądkową. Chyba cię nie zaraziłam przez kompa cooo?:evil_lol:
Miałam kiedyś grypę żołądkową... i nie dziękuję, więcej nie chce:cool1:
[quote name='gosikf & dogs']Ja też miałamm chore nerki więc wiem co to za ból!:shake:
Zdrówka Madzia
:loveu::loveu:
[quote name='evaxon']oć utule :calus:

:hmmmm: a co ma grypa do nerek :hmmmm:
Bo gdybyś skarbie czytała, co mądrego mam do powiedzenia:diabloti::diabloti::diabloti: to byś wiedziała, że nery mnie napindalają ...:cool1:
[quote name='Alicjarydzewska']...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:...

Jako przyszły lekarz mówię Ci stanowczo ... NIE:diabloti:Nie ma jej już tam prawa być:cool1:
[quote name='Gonitwa']Kochana Wątroba nie boli- nie ma zakończeń nerwowych więc nie może boleć;) To musi być coś innego- pewnie żołądek;)
Nie mundruj siem, żyjemy w 21 wieku, wszystko jest możliwe:cool1::cool1: