Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='evaxon']buahhahahahahahahha:roflt::roflt::roflt::roflt: hej śloneczko :) przyniosłam troszke miłosci do twego blożka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Pani dyplomowana;):loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:pobudka siostro .....dzwony juz dzwoniły na 1sza mszę :diabloti: Bardzo śmieszne Alu, bardzo:diabloti::evil_lol::evil_lol:Brry dzionek:p Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']jako iż nie wiem co to jest KAC :roll: nie łączę sie z Tobą w bólu..... ale na to jest podobno lekarstwo..... dzień wcześniej nie pić :diabloti::diabloti::diabloti: Phiii, takie lekarstwo:roll::roll: Nie skorzystam z propozycji, ale dzięki za chęci:siara::diabloti: :turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona...... Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie. Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie. On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce. Będę, będę mieszkał razem z Panem mym. :diabloti::diabloti: ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu: Pierwsza reakcja była taka ---> :crazyeye: Druga była taka ---> :roflt:-- jej etap nadal trwa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Gonitwa']Też mam kościół prawie koło domu więc jak nagłośnienie na zewnątrz włączone to bez mp3 ani rusz! Hi hi, witaj w klubie bliskokościołowców... :niewiem::niewiem: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jestem poważna :evil_lol:jestem poważna :grins: jestem poważna :jumpie:jestem poważna :roflt:jestem poważna:roflt:jestem poważna :saint1:jestem poważna :roflt:jestem poważna :siara:jestem poważna :megagrin:jestem poważna :Djestem poważna :cool2: Cześć poważnie poważna Alu:diabloti::diabloti: [quote name='mia_mia']nowa usluga - dostarczymy msze prosto do Twojego domu :diabloti: Buhahahhaaa :evil_lol::evil_lol:Dokładnie tak:cool1: Ale ja nie rozumiem - jak ktoś chce iść do Kościoła, to idzie, a nie kurnna, żeby pół mista słyszało:roll: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='BeaC'].byłam:cool3: jestem tak zajęta e nie czytałam pozdro Cieszę się, że byłaś:p:p [quote name='Vectra']buhhahahaha , widać to jest twoje powołanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć Madziu :loveu: Cześć siostro:loveu::loveu::loveu: Zrezygnowałam z nowego kompletu - stwierdziłam, że mam ciekawsze wydatki niż kolejna stówka na , tak naprawdę, niepotrzebne smycze i obroże:roll: [quote name='AgusiaTerierka']Jaka macie pogodę, po przekatnej? U nas leje, wiatr, zimno i zaraz będzie cimno...brrr. Tak samo, zimno brryyyy ...:shake::shake: [quote name='gosikf & dogs']cześć! Pozdrawiam Cześć i nawzajem:p:p [quote name='Iza i Fidel']Hej Madzia,jak zdrowko???? Grypa mnie jakaś dopadła, łamie mnie w kosciach, nery napindlają, jak nigdy dotąd:shake::shake: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='dealer'] podniescie mnie i przewincie Wstań... niewierna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Masz jakieś takieś siakieś niesprytne emoty:hmmmm: :diabloti: Rozkłada mnie grypa... Ostatnio w mojej byłej szkole powiesiła się dyrektorka... Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ... Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Tyyy z nerami nie ma żartów- jak jutro będą boleć to wal do lekarza! Wiem co mówię... Quote
agbar Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Wstań... niewierna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Masz jakieś takieś siakieś niesprytne emoty:hmmmm: :diabloti: Rozkłada mnie grypa... Ostatnio w mojej byłej szkole powiesiła się dyrektorka... Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ... Madziunia trzym sie kobieto...wiem co czujesz po ostatniej mojej zlej passie.... Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Makabryczne wieści, Madzia!!!:nerwy: :eek2: Quote
gosikf & dogs Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Madzia współczuje...Ja właśnie przeszłam grypę żołądkową. Chyba cię nie zaraziłam przez kompa cooo?:evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja też miałamm chore nerki więc wiem co to za ból!:shake: Zdrówka Madzia Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a): Rozkłada mnie grypa... Ostatnio w mojej byłej szkole powiesiła się dyrektorka... Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ... oć utule :calus: Gonitwa napisał(a):Tyyy z nerami nie ma żartów- jak jutro będą boleć to wal do lekarza! Wiem co mówię... :hmmmm: a co ma grypa do nerek :hmmmm: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Bo bolą- a to nie przelewki! ale kogo bolą?? Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Grypa mnie jakaś dopadła, łamie mnie w kosciach, nery napindlają, jak nigdy dotąd:shake::shake: O to mnię chodzi :cool3: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gonitwa napisał(a):No Madzie no- napisała przecież! Gonitwa napisał(a):O to mnię chodzi :cool3: aaa no widzisz to trzeba bylo tak odrazu ze Madzie nery napier ten tego :razz: Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Sorry zamulona jestem po lekcjach dziś a jutro kurna znowu i to jeszcze piepszonym radzieckim zaczynam.. No pochlastać się można normalnie! Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Sorry zamulona jestem po lekcjach dziś a jutro kurna znowu i to jeszcze piepszonym radzieckim zaczynam.. No pochlastać się można normalnie! :lol::lol::lol::lol::lol: jestesmy z toba:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ej to nie jest śmieszne!:placz::placz: Ja nie chcę! :placz::placz: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Ej to nie jest śmieszne!:placz::placz: Ja nie chcę! :placz::placz: wiem :p wiec łącze sie w bolu z toba:diabloti: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:... Medorowa łączę sie w bólu z tobą mnie napierdziela żołądek i chyba wątróbka.....tylko czy ona tam jeszcze ma prawo być :hmmmm: Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kochana Wątroba nie boli- nie ma zakończeń nerwowych więc nie może boleć;) To musi być coś innego- pewnie żołądek;) Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:... Medorowa łączę sie w bólu z tobą mnie napierdziela żołądek i chyba wątróbka.....tylko czy ona tam jeszcze ma prawo być :hmmmm: [quote name='Gonitwa']Kochana Wątroba nie boli- nie ma zakończeń nerwowych więc nie może boleć;) To musi być coś innego- pewnie żołądek;) o masz poszla 1 dzien do szkoly i sie mondruje:evil_lol: Alu a moze to ...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:muahahahahhaha Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Się nie mądruję a doradzam i prawdę mówię;) Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Gonitwa']Tyyy z nerami nie ma żartów- jak jutro będą boleć to wal do lekarza! Wiem co mówię... Chyba nie będę miała wyjścia - dzisiaj cały dzień jadę na prochach przeciwbólowych ... [quote name='dealer']Madziunia trzym sie kobieto...wiem co czujesz po ostatniej mojej zlej passie.... Dzięki słońce .... [quote name='AgusiaTerierka']Makabryczne wieści, Madzia!!!:nerwy: :eek2: Niestety, nie zna się dnia, ani godziny ... [quote name='gosikf & dogs']Madzia współczuje...Ja właśnie przeszłam grypę żołądkową. Chyba cię nie zaraziłam przez kompa cooo?:evil_lol: Miałam kiedyś grypę żołądkową... i nie dziękuję, więcej nie chce:cool1: [quote name='gosikf & dogs']Ja też miałamm chore nerki więc wiem co to za ból!:shake: Zdrówka Madzia :loveu::loveu: [quote name='evaxon']oć utule :calus: :hmmmm: a co ma grypa do nerek :hmmmm: Bo gdybyś skarbie czytała, co mądrego mam do powiedzenia:diabloti::diabloti::diabloti: to byś wiedziała, że nery mnie napindalają ...:cool1: [quote name='Alicjarydzewska']...paskudny mamy ten rok ....zresztą nie pierwszy i pewno nie ostatni:diabloti:... Medorowa łączę sie w bólu z tobą mnie napierdziela żołądek i chyba wątróbka.....tylko czy ona tam jeszcze ma prawo być :hmmmm: Jako przyszły lekarz mówię Ci stanowczo ... NIE:diabloti:Nie ma jej już tam prawa być:cool1: [quote name='Gonitwa']Kochana Wątroba nie boli- nie ma zakończeń nerwowych więc nie może boleć;) To musi być coś innego- pewnie żołądek;) Nie mundruj siem, żyjemy w 21 wieku, wszystko jest możliwe:cool1::cool1: Quote
Recommended Posts