Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć skacowana Madziu :lol:

madzia i medor napisał(a):
Boshhhh, przeżywam właśnie najgorszego kaca w moim krótkim życiu:evil_lol::evil_lol:

Coś mi się zdaje, że już kiedyś to pisałaś :evil_lol:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
dobranoc...

Dzień Dobry:grins: Czuję się prawie jak nowo narodzona:lol!::lol!::lol!:
Kiłi napisał(a):
Madzia!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie śpij bo Ciem ukradną!!!!:diabloti:

Eeee, wątpię, żeby znalazł się na tyle głupi, co chciałby mnie ukraść, kiedy mam kaca - uwierzcie, cięęęężżko ze mną wytrzymać:diabloti:
DORRAG napisał(a):
Cześć Medorki:p

cześć Fionki:p:p

Posted

[quote name='Gonitwa']kuku w odwecie;)
Niech Ci będzie:diabloti::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madziu jak tam niedzielny Spirit Song :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pod kościołem :diabloti::diabloti:
Zajebiście:diabloti::diabloti:Skarge złoże:shake:Qrwa, tak mam co niedziela od ósmej rano - człowiek nawet okien nie ma jak pootwierać:-(
[quote name='paula_z']Cześć skacowana Madziu :lol:

Coś mi się zdaje, że już kiedyś to pisałaś :evil_lol:
Myślisz:hmmmm::hmmmm: Bo tamten był najgorszy... do dziś:cool1::cool1::cool1::evil_lol:

Lecę oglądać moje gosposie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Niech Ci będzie:diabloti::diabloti:

Zajebiście:diabloti::diabloti:Skarge złoże:shake:Qrwa, tak mam co niedziela od ósmej rano - człowiek nawet okien nie ma jak pootwierać:-(

Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek:

teraz przeprowadziłam sie "nieobok" kościoła, poczułam ulgę i wiesz co?!
Okazuje się że w przyszłym roku rusza budowa - 70 metrów od mojej chatki:placz:

:shithappens:

Posted

[quote name='caroolcia']Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek:

buahhahahahahahahha:roflt::roflt::roflt::roflt:

hej śloneczko :) przyniosłam troszke miłosci do twego blożka
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Boshhhh, przeżywam właśnie najgorszego kaca w moim krótkim życiu:evil_lol::evil_lol:
jako iż nie wiem co to jest KAC :roll: nie łączę sie z Tobą w bólu..... ale na to jest podobno lekarstwo..... dzień wcześniej nie pić :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='madzia i medor']Dobry, dobry:crazyeye:
Pod samym domem mam Kościółek:loveu::loveu::loveu: I są tam głośniki - na zewnątrz:diabloti:
Po kiego pytam, po kiego je wystawili:placz:Wszystko,żeby robić mi na złość:roll:
:turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona......
Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie.
Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie.
On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce.
Będę, będę mieszkał razem z Panem mym.

:diabloti::diabloti:

[quote name='caroolcia']Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek:

ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jako iż nie wiem co to jest KAC :roll: nie łączę sie z Tobą w bólu..... ale na to jest podobno lekarstwo..... dzień wcześniej nie pić :diabloti::diabloti::diabloti:

ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu: :razz:jestem poważna :evil_lol:jestem poważna :grins: jestem poważna :jumpie:jestem poważna :roflt:jestem poważna:roflt:jestem poważna :saint1:jestem poważna :roflt:jestem poważna :siara:jestem poważna :megagrin:jestem poważna :Djestem poważna :cool2:

Posted

buhhahahaha , widać to jest twoje powołanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć Madziu :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu:

podniescie mnie i przewincie

Posted

[quote name='Vectra']witaj siostruniu , chcesz piwka ? :diabloti:
Odruch wymiotny... :diabloti:
[quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, Madziula...:lol:
Dzięki;)
[quote name='Paulinaaa']No, dobry wieczór i dobranoc grozne psy :loveu:
Dzień dobry a może dobry wieczór:hmmmm:
[quote name='Imbir1']Bry dzionek matka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kacuś już Ci przeszedł?:razz:
Nie zupełnie:roll::roll:Dalej mnie męczy i tak mi dziwnie na żołądku:shake:
[quote name='dealer']czesc nienormalna.......przeszlo ci?:cool1:
No przeca pisze, że nie:cool1:

Buhahahhahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze raz buhahahaaaa:evil_lol:
To się nazywa szczęście :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: