Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madziu jak tam niedzielny Spirit Song :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pod kościołem :diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cześć skacowana Madziu :lol: madzia i medor napisał(a):Boshhhh, przeżywam właśnie najgorszego kaca w moim krótkim życiu:evil_lol::evil_lol: Coś mi się zdaje, że już kiedyś to pisałaś :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 gosikf & dogs napisał(a):dobranoc... Dzień Dobry:grins: Czuję się prawie jak nowo narodzona:lol!::lol!::lol!: Kiłi napisał(a):Madzia!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie śpij bo Ciem ukradną!!!!:diabloti: Eeee, wątpię, żeby znalazł się na tyle głupi, co chciałby mnie ukraść, kiedy mam kaca - uwierzcie, cięęęężżko ze mną wytrzymać:diabloti: DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p cześć Fionki:p:p Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Gonitwa']kuku w odwecie;) Niech Ci będzie:diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madziu jak tam niedzielny Spirit Song :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....pod kościołem :diabloti::diabloti: Zajebiście:diabloti::diabloti:Skarge złoże:shake:Qrwa, tak mam co niedziela od ósmej rano - człowiek nawet okien nie ma jak pootwierać:-( [quote name='paula_z']Cześć skacowana Madziu :lol: Coś mi się zdaje, że już kiedyś to pisałaś :evil_lol: Myślisz:hmmmm::hmmmm: Bo tamten był najgorszy... do dziś:cool1::cool1::cool1::evil_lol: Lecę oglądać moje gosposie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Vectra Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 witaj siostruniu , chcesz piwka ? :diabloti: Quote
Paulina. Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No, dobry wieczór i dobranoc grozne psy :loveu: Quote
Imbirka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Bry dzionek matka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kacuś już Ci przeszedł?:razz: Quote
agbar Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 czesc nienormalna.......przeszlo ci?:cool1: Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Niech Ci będzie:diabloti::diabloti: Zajebiście:diabloti::diabloti:Skarge złoże:shake:Qrwa, tak mam co niedziela od ósmej rano - człowiek nawet okien nie ma jak pootwierać:-( Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek: teraz przeprowadziłam sie "nieobok" kościoła, poczułam ulgę i wiesz co?! Okazuje się że w przyszłym roku rusza budowa - 70 metrów od mojej chatki:placz: :shithappens: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='caroolcia']Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek: teraz przeprowadziłam sie "nieobok" kościoła, poczułam ulgę i wiesz co?! Okazuje się że w przyszłym roku rusza budowa - 70 metrów od mojej chatki:placz: :shithappens: buahhahahahahahahha:roflt::roflt::roflt::roflt: hej śloneczko :) przyniosłam troszke miłosci do twego blożka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :razz:pobudka siostro .....dzwony juz dzwoniły na 1sza mszę :diabloti: Quote
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] Boshhhh, przeżywam właśnie najgorszego kaca w moim krótkim życiu:evil_lol::evil_lol: jako iż nie wiem co to jest KAC :roll: nie łączę sie z Tobą w bólu..... ale na to jest podobno lekarstwo..... dzień wcześniej nie pić :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='madzia i medor']Dobry, dobry:crazyeye: Pod samym domem mam Kościółek:loveu::loveu::loveu: I są tam głośniki - na zewnątrz:diabloti: Po kiego pytam, po kiego je wystawili:placz:Wszystko,żeby robić mi na złość:roll: :turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona...... Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie. Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie. On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce. Będę, będę mieszkał razem z Panem mym. :diabloti::diabloti: [quote name='caroolcia']Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek: teraz przeprowadziłam sie "nieobok" kościoła, poczułam ulgę i wiesz co?! Okazuje się że w przyszłym roku rusza budowa - 70 metrów od mojej chatki:placz: :shithappens: ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork']jako iż nie wiem co to jest KAC :roll: nie łączę sie z Tobą w bólu..... ale na to jest podobno lekarstwo..... dzień wcześniej nie pić :diabloti::diabloti::diabloti: :turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona...... Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie. Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie. On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce. Będę, będę mieszkał razem z Panem mym. :diabloti::diabloti: ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu: :razz:jestem poważna :evil_lol:jestem poważna :grins: jestem poważna :jumpie:jestem poważna :roflt:jestem poważna:roflt:jestem poważna :saint1:jestem poważna :roflt:jestem poważna :siara:jestem poważna :megagrin:jestem poważna :Djestem poważna :cool2: Quote
mia_mia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nowa usluga - dostarczymy msze prosto do Twojego domu :diabloti: Quote
BeaC Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 .byłam:cool3: jestem tak zajęta e nie czytałam pozdro Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='caroolcia']Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek: teraz przeprowadziłam sie "nieobok" kościoła, poczułam ulgę i wiesz co?! Okazuje się że w przyszłym roku rusza budowa - 70 metrów od mojej chatki:placz: :shithappens: buhhahahaha , widać to jest twoje powołanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć Madziu :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jaka macie pogodę, po przekatnej? U nas leje, wiatr, zimno i zaraz będzie cimno...brrr. Quote
agbar Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork'] :turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona...... Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie. Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie. On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce. Będę, będę mieszkał razem z Panem mym. :diabloti::diabloti: ale Ci zazdroszcze...:loveu::loveu::loveu: normalnie tak bez wychodzenia z domu możesz uczestniczyć we mszy świetej... a ja musze co niedziele zrywać sie z rańca i zapinkalac do świątyni.... :loveu::loveu::loveu: podniescie mnie i przewincie Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Też mam kościół prawie koło domu więc jak nagłośnienie na zewnątrz włączone to bez mp3 ani rusz! Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Vectra']witaj siostruniu , chcesz piwka ? :diabloti: Odruch wymiotny... :diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, Madziula...:lol: Dzięki;) [quote name='Paulinaaa']No, dobry wieczór i dobranoc grozne psy :loveu: Dzień dobry a może dobry wieczór:hmmmm: [quote name='Imbir1']Bry dzionek matka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kacuś już Ci przeszedł?:razz: Nie zupełnie:roll::roll:Dalej mnie męczy i tak mi dziwnie na żołądku:shake: [quote name='dealer']czesc nienormalna.......przeszlo ci?:cool1: No przeca pisze, że nie:cool1: [quote name='caroolcia']Madzia łaączę się z Tobą w bólu i wyrażam pełne zrozumienie - ja 5 razy się przeprowadzałam i zawsze obok mieszkania tuz tuz był Kościół i bębnienie i wycie dziada bez poczucia rytmu co niedziela :angryy: !!!!!!!! Chyba jako niwierną mnie przesladują:saeek: teraz przeprowadziłam sie "nieobok" kościoła, poczułam ulgę i wiesz co?! Okazuje się że w przyszłym roku rusza budowa - 70 metrów od mojej chatki:placz: :shithappens: Buhahahhahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze raz buhahahaaaa:evil_lol: To się nazywa szczęście :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts