Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 evaxon napisał(a):o masz poszla 1 dzien do szkoly i sie mondruje:evil_lol: Alu a moze to ...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:muahahahahhaha Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Się nie mądruję a doradzam i prawdę mówię;) Nie kłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ehhhh, fajnie, że jesteście... :lol: Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gonitwa napisał(a):Kochana Wątroba nie boli- nie ma zakończeń nerwowych więc nie może boleć;) To musi być coś innego- pewnie żołądek;) To moze uwiera...:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To moze uwiera...:evil_lol: Toć możliwe;) Quote
Paula Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć Madzia :loveu: Trzym się :glaszcze: [quote name='clockwork']:turn-l::turn-l:błoooogooooosławiona...... Mój Zbawiciel, On bardzo kocha mnie. Ja nie wiem czemu, miłością darzy mnie. On mi nowe życie dzisiaj ofiarować chce. Będę, będę mieszkał razem z Panem mym. :diabloti::diabloti: :-o :mdleje: :roflt: Apokalipsa :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Madzia to ten pies do oddania.Ma miesiac,aby znalezc nowy dom... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6654911#post6654911 Piekny pies....i biedny:-( Quote
caroolcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Madzia przestań w taki ziąb biegać w przykrotkich bluzeczka z brzchem (nie wpomne o wyprawach piżamowych) i plecakmi na wierzchu i nery przestaną sę buntować:evil_lol: lepiej sie przyzjan publicznie dla kogo takie wdzieki :razz: :eviltong: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a): Rozkłada mnie grypa... Ostatnio w mojej byłej szkole powiesiła się dyrektorka... Dowiedziałam się, że mój kumpel został zabity - poderżnięto mu gardło - na Cyprze ... Głowa do góry siostruniu :buzi: Quote
lula Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie było mnie troszkę a tu galeria z fotkami :) ale fajowo:) Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To moze uwiera...:evil_lol: Nie ma co uwierać... jej już tam nie ma :diabloti: [quote name='Gonitwa']Toć możliwe;) A widzisz, a jednak:evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :loveu: Trzym się :glaszcze: :-o :mdleje: :roflt: Apokalipsa :evil_lol: Cze Paula:loveu: [quote name='Iza i Fidel']Madzia to ten pies do oddania.Ma miesiac,aby znalezc nowy dom... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6654911#post6654911 Piekny pies....i biedny:-( Piękny... podnoszę ... [quote name='caroolcia']Madzia przestań w taki ziąb biegać w przykrotkich bluzeczka z brzchem (nie wpomne o wyprawach piżamowych) i plecakmi na wierzchu i nery przestaną sę buntować:evil_lol: lepiej sie przyzjan publicznie dla kogo takie wdzieki :razz: :eviltong: Ja tak nie biegam:placz::placz:Dziś biegałam w dwóch bluzach... i rękawiczkach:oops::diabloti: [quote name='Vectra']Głowa do góry siostruniu :buzi: :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 lula napisał(a):nie było mnie troszkę a tu galeria z fotkami :) ale fajowo:) ;) Witaj:multi::multi:Chyba Cię już gdzieś dzisiaj witałam:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 gosikf & dogs napisał(a)::lying:DOBRANOC! No... dobranoc:cool1::diabloti::diabloti: ja mam jutro na dziesiątą i zamierzam jeszcze siedzieć tu z Wami:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a): ja mam jutro na dziesiątą i zamierzam jeszcze siedzieć tu z Wami:loveu::loveu::loveu::diabloti: o mamusiu :crazyeye: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a): ja mam jutro na dziesiątą i zamierzam jeszcze siedzieć tu z Wami:loveu::loveu::loveu::diabloti: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):o mamusiu :crazyeye: :diabloti: Nie jestem Twoją mamusią:calus::calus: Znaleźli nas po prostu na jednym polu... pełnym kapust:siara: :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: To z wrażenia:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie jestem Twoją mamusią:calus::calus: Znaleźli nas po prostu na jednym polu... pełnym kapust:siara: :diabloti: dziękuje że rozwikłałaś za mnie ta zagadkę :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):To z wrażenia:diabloti::diabloti: yhmmm zapomnialam napisac jeszcze huraa huraa Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):dziękuje że rozwikłałaś za mnie ta zagadkę :loveu: :loveu: :diabloti: Spoko:cool1::cool1:Cała przyjemność po mojej stronie:loveu::diabloti: evaxon napisał(a):yhmmm zapomnialam napisac jeszcze huraa huraa :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):Madzia ,a na co ściubiesz grosza ? Ha, na siebie najdroższa, na siebie:cool1::cool1: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha, na siebie najdroższa, na siebie:cool1::cool1: egoistka :shake: na pieski żałuje :shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):egoistka :shake: na pieski żałuje :shake: :diabloti: To cała ja:grins::diabloti::diabloti: Od dziś będę wydawać wszystko,wszystko tylko i wyłącznie na siebie:diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 madzia i medor napisał(a):To cała ja:grins::diabloti::diabloti: Od dziś będę wydawać wszystko,wszystko tylko i wyłącznie na siebie:diabloti: no to witaj w klubie :loveu: :loveu: ani grosza nie wydam już na te wyleniałe , worki na pchły :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):no to witaj w klubie :loveu: :loveu: ani grosza nie wydam już na te wyleniałe , worki na pchły :evilbat::evilbat::evilbat: Achhh, moja krew:lol!::lol!::lol!: Od razu widać, ze to z jednego pola:loveu: Quote
Recommended Posts