Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Ziutka']Pampersy sa do oddania - na podaruje wrzuciłam, może ktoś chce, nie pomyślałam o babce malagos kurka, że nie trzyma przecież moczu i jej się przydadza :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] się śmiej - wszystko przed Tobą :diabloti: a my już z "bańki" mamy :multi: Quote
Mazowszanka13 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']się śmiej - wszystko przed Tobą :diabloti: a my już z "bańki" mamy :multi:[/QUOTE] Dobrze powiedziane :) Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']się śmiej - wszystko przed Tobą :diabloti: a my już z "bańki" mamy :multi:[/QUOTE] Znaczy się, też nie trzymałaś moczu ? :diabloti: Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Ziutka']Znaczy się, też nie trzymałaś moczu ? :diabloti:[/QUOTE] No wiesz ... cieszyłam się, że nie jestem nietoperzem :eviltong: Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']No wiesz ... cieszyłam się, że nie jestem nietoperzem :eviltong:[/QUOTE] Gooopia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malagos znowu się załamie co się tutaj wypisuje :diabloti: ale już przyzwyczajona jest do tego :eviltong: Tylko zawsze największą rozpierduche robi wegielkowa :eviltong: Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Ziutka']Gooopia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malagos znowu się załamie co się tutaj wypisuje :diabloti: ale już przyzwyczajona jest do tego :eviltong: Tylko zawsze największą rozpierduche robi wegielkowa :eviltong:[/QUOTE] Może i gooopia, ale jaka mądra ! :diabloti: no, fiu!fiu!:p Malagos przetrzyma (baba twarda, a nie mientka;) ), czekamy na Węgielka ;) Dawaj! Cioteczko Wu :) Quote
wegielkowa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Ziutka']Pampersy sa do oddania - na podaruje wrzuciłam, może ktoś chce, nie pomyślałam o babce malagos kurka, że nie trzyma przecież moczu i jej się przydadza :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Dżozzefin, a wyprałaś chociaż te pampersy z koopolców? Bo głupio tak trochę ze wsadem sprzedawać... Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Taaaaaaaaaaaa, wyprała, akurat .. Dżo nie znasz? Quote
wegielkowa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']Taaaaaaaaaaaa, wyprała, akurat .. Dżo nie znasz?[/QUOTE] Chociaż żeby wysuszyła na kaloryferze... bo jak nie, to się ludziska kapną, że nie nówki sztuki nieśmigane.... Quote
malagos Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 [quote name='Aldrumka']to dopiero był długi tymczas, też na pewno milusi :)[/QUOTE] Wtedy jeszcze (ach, brzmi jak "przed wojną, to...." ) nie słyszałam o domach tymczasowych :) Nowofundland oczywiscie był na stałe, bardzo go moi chłopcy polubili, zwłaszcza, ze mieszkaliśmy 200 m od rzeki - pies wyciągał wszystkie kąpiące się dzieciaki na brzeg :evil_lol: Znowu mi te baby wątek zaśmieciły, trochę o tym moczu naubliżały, trochę sobie z poczciwej kobiecinki, jaką jestem, podśmiechujki robią... Niech tam, pewnie, używajta sobie, używajta....... :diabloti: :diabloti: A tak a propos pampersów, to Tomek kilka lat temu naprawdę widział suszące się pampersy na wsi na sznurze. Pamięta, bo tam pies go ugryzł, a chłop mówi "Panie, un tak dla zartu, un nie jest arcesywny." :evil_lol: Quote
Poker Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Będziecie musiały bazarek cegiełkowy zrobić na moją kurację przeciwzmarszczkową od śmiania się.1. zmarszczka to 5 zł ,a co :eviltong: Quote
malagos Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 A znasz ten dowcip o teściowej i zięciu? Ziec pyta: "co to, Mamusia biustonosza nie założyła dziś ?" - A po czym poznałeś? - Bo się mamusi wszystkie zmarszczki na szyi wygładziły..... Quote
kcd Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='malagos']A znasz ten dowcip o teściowej i zięciu? Ziec pyta: "co to, Mamusia biustonosza nie założyła dziś ?" - A po czym poznałeś? - Bo się mamusi wszystkie zmarszczki na szyi wygładziły.....[/QUOTE] Hahahaha!!! :lol::lol::lol: nie mogę tu wchodzić, bo zaraz sama się pomarszczę od tego śmiechu i już panie w aptece nie będą się pytać, czy mam skończone 15 lat... Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Pampersy wyprane, zdezynfekowane - nikt nic nie pozna :diabloti: Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='malagos']A znasz ten dowcip o teściowej i zięciu? Ziec pyta: "co to, Mamusia biustonosza nie założyła dziś ?" - A po czym poznałeś? - Bo się mamusi wszystkie zmarszczki na szyi wygładziły.....[/QUOTE] [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/969/969356n04i0j45gk.gif[/img][/url][url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/969/969356n04i0j45gk.gif[/img][/url][url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/969/969356n04i0j45gk.gif[/img][/url] Quote
Nutusia Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A propos pampersów... Gdy urodził się mój Tomcio (maj 1989 roku), przy wypisie ze szpitala dostaliśmy z darów 10 pampersów (oryginalnych!!!). Były używane oczywiście tylko na specjalne okazje ;) A po użyciu, górę się rozcinało, wyjmowało zawartość żelowo-ligninową), prało, suszyło i... w miejsce owej zawartości wsuwało pieluszkę tetrową. Tym sposobem powstawał pampers made in Matka Polka - zawsze to jednak trochę chroniło pupencję od wilgoci :) A z Gusiaczkiem się kiedyś do Rabki wypuściłyśmy z naszymi jeszcze pieluchowanymi dzieciami. Przed wyjazdem nabyłyśmy okazyjnie pakę "pampersów". Okazyjnie, bo nie miały... przylepców. I trza było kleić na... prestoplast!!! To były czasy :) Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Nutusia']A propos pampersów... Gdy urodził się mój Tomcio (maj 1989 roku), przy wypisie ze szpitala dostaliśmy z darów 10 pampersów (oryginalnych!!!). Były używane oczywiście tylko na specjalne okazje ;) A po użyciu, górę się rozcinało, wyjmowało zawartość żelowo-ligninową), prało, suszyło i... w miejsce owej zawartości wsuwało pieluszkę tetrową. Tym sposobem powstawał pampers made in Matka Polka - zawsze to jednak trochę chroniło pupencję od wilgoci :) A z Gusiaczkiem się kiedyś do Rabki wypuściłyśmy z naszymi jeszcze pieluchowanymi dzieciami. Przed wyjazdem nabyłyśmy okazyjnie pakę "pampersów". Okazyjnie, bo nie miały... przylepców. I trza było kleić na... prestoplast!!! To były czasy :)[/QUOTE] O kurczaki....chce wiecej takich historyjek :) Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Nutusia']A propos pampersów... Gdy urodził się mój Tomcio (maj 1989 roku), przy wypisie ze szpitala dostaliśmy z darów 10 pampersów (oryginalnych!!!). Były używane oczywiście tylko na specjalne okazje ;) A po użyciu, górę się rozcinało, wyjmowało zawartość żelowo-ligninową), prało, suszyło i... w miejsce owej zawartości wsuwało pieluszkę tetrową. Tym sposobem powstawał pampers made in Matka Polka - zawsze to jednak trochę chroniło pupencję od wilgoci :) A z Gusiaczkiem się kiedyś do Rabki wypuściłyśmy z naszymi jeszcze pieluchowanymi dzieciami. Przed wyjazdem nabyłyśmy okazyjnie pakę "pampersów". Okazyjnie, bo nie miały... przylepców. I trza było kleić na... prestoplast!!! To były czasy :)[/QUOTE] nie chcę pamiętać ... nawet ;) a paczka na Rabkę była prawdziwa (do tej pory pamiętam, że opakowanie granatowo jakieś tam) i zużyłyśmy jednego tego, bo Olga przestała sikać ciemną nocą :) Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Ziutka']O kurczaki....chce wiecej takich historyjek :)[/QUOTE] Masz szczęście, że [B]takich[/B] historyjek nie będziesz musiała opowiadać. Jednakowoż lata przaśne wspominam serdecznie :) a dziecka zarykują się ze śmiechu przy okazji wspomnień Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Gusiaczek']Masz szczęście, że [B]takich[/B] historyjek nie będziesz musiała opowiadać. Jednakowoż lata przaśne wspominam serdecznie :) a dziecka zarykują się ze śmiechu przy okazji wspomnień[/QUOTE] Coś mi już tam Nutuś opowiadała.... w drodze do mestudio jak jechałyśmy :eviltong: Quote
wegielkowa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Józefko ,a dlaczego w sygnaturce masz chłopczyka bez pampersa? Quote
Ziutka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='wegielkowa']Józefko ,a dlaczego w sygnaturce masz chłopczyka bez pampersa?[/QUOTE] A to trza TZmestudio zapytał, on mi to cudo zrobił (jak zwykle zreszta ;) ) Quote
Recommended Posts