Gusiaczek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ziutka napisał(a):Coś mi już tam Nutuś opowiadała.... w drodze do mestudio jak jechałyśmy :eviltong: tak, tak Nutusia gaduła jest ;) Quote
Gusiaczek Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malagos napisał(a):Cześć dziewczęta :) Ojejj! Mama tak mawiała ... "dziewczęta" .... oko mi się zaszkliło .... Quote
Nutusia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Unieruchomiona materacem wiezionym do mestudiów opowiadałam sztandarową opowieść o "pakowności" malucha :) Quote
M&S Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nutusia napisał(a):Unieruchomiona materacem wiezionym do mestudiów opowiadałam sztandarową opowieść o "pakowności" malucha :) Maluchy były baardzo pakowne;) Quote
malagos Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Mazowszanka napisał(a):Cześć słomiana wdówko :) Aż trudno uwierzyć, ale lot Tomka przesunięto z godz. 14 na 19, a teraz odwołali! chyba na noc przewiozą pasażerów do hotelu.... Quote
M&S Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 malagos napisał(a):Aż trudno uwierzyć, ale lot Tomka przesunięto z godz. 14 na 19, a teraz odwołali! chyba na noc przewiozą pasażerów do hotelu.... Głupia sprawa. Myślę, że w takiej sytuacji powinni zapewnić nocleg. Quote
Ziutka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nutusia napisał(a):Unieruchomiona materacem wiezionym do mestudiów opowiadałam sztandarową opowieść o "pakowności" malucha :) Mam nadzieje, ze takich opowieści jeszcze trochę usłysze od Ciebie :) malagos napisał(a):Aż trudno uwierzyć, ale lot Tomka przesunięto z godz. 14 na 19, a teraz odwołali! chyba na noc przewiozą pasażerów do hotelu.... No to niezły pech Quote
konfirm13 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dawno mnie tu nie było, a tyle się tutaj dzieje. Pewnie border mazowiecki zostanie na Północnym Mazowszu :lol: na stałe. Quote
malagos Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Dzięń dobry, dziewczęta - żeby Gusiaczkowi było miło:) Quote
Gusiaczek Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 malagos napisał(a):Dzięń dobry, dziewczęta - żeby Gusiaczkowi było miło:) Jest mi i to bardzo :) Quote
malagos Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 A ja sie pochwalę: byłam teraz na sesji rady gminy. Między innymi podejmowaliśmy uchwałę o zwalczaniu bezdomności zwierząt, czyli to samo co w ub. roku o tej porze. Zmian nie naniesiono, oprócz podania kontaktu do lekarza - Tomek - w razie wypadków drogowych z udziałem zwierząt. Ale przed przeczytaniem projektu przez przewodniczącą rady gminy, wstał wójt i oficjalnie, ale bardzo serdecznie podziękował "pani Gosi i panu Tomaszowi" za tyle serca, pracy, pomysłowości, itp.itd. Ażem się zarumieniała z wrażenia........ Quote
konfirm13 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Wiadomo, że działamy z potrzeby serca, ale jeżeli inni te nasze działania zauważą i .......docenią, jest nam miło :lol:, chociaż przy okazji się (z lekka) zarumienimy ;). Quote
malagos Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 U nas nadal zima, dużo śniegu, mróz -11 stopni. Ale pozdrawiam cieplutko :) Quote
Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Malagosie jak tam Bidżis ? Doleciał spokojnie ? Quote
malagos Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Taaa, już na mejla się odezwali (są obaj z moim starszym synem, Michałem) - lot rewelka, Boeing 777, żarcie super, ale i Pekin zrobił ogromne wrażenie! 6 dni zwiedzania i powrót, mam nadzieję, lepszy niż wylot :roll: Wiecie, co odkryłam u Mili? Że boi się ... metalowych przedmiotów. Na poczatku myślałam,że to przypadek, szczotka do czesania - uciekała, bała się, e, to dam jej spokój z tym czesaniem. Na drewnianą nie reaguje. Potem sprzęt w lecznicy -metalowy wziernik do uszu - na sam widok chce uciekać i piszczy.Wczoraj wzięłam nożyczki do ręki, by wyciąć jej kłaczki przy ogonie posklejane kupą - panika! Quote
Nutusia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 O matko... z czym jej się to może kojarzyć?... Quote
Recommended Posts