Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasem myślę, zę poszukam domu dal tej starej gwardii, Nutki, Dalii, Zulki, a sobie zostawię tę "nową :) Przecież to fajnie tak pogłowie wymienić, a tu nic, tylko od 10 lat te same twarze.......

Posted

malagos napisał(a):
Czasem myślę, zę poszukam domu dal tej starej gwardii, Nutki, Dalii, Zulki, a sobie zostawię tę "nową :) Przecież to fajnie tak pogłowie wymienić, a tu nic, tylko od 10 lat te same twarze.......
A co z Bidżdżisem?:diabloti:

Posted

Ja też od wczoraj zamierzam oddać Kreśkę do adopcji!!!!
W piątek dwa razy nawiała mi do najdalszego sąsiada (przez odpadniętą sztachetę z jednej strony płotu) - przez nią z powrotem sobie nadwyrężyłam skręcony nadgarstek, bo musiałam ją wyciągać górą przez bramę. A wczoraj dwa razy nawiała do najbliższego sąsiada, który aktualnie urządził w swoim domu hotel robotniczy i panowie wyrzucają resztki żarcia gdzie popadnie :( Fraszka nie przeszła, Gapci to nawet do głowy nie przyszło, a ten wstrętny Krechulec-niewdzięcznik?!?!?!? Na szczęście dziś TZ sztachetki poprzykręcał i skończyły się piesze wycieczki...

Posted

Nutusia napisał(a):

i panowie wyrzucają resztki żarcia gdzie popadnie :( .
Ja bym też przechodziła pod sztachetą.
Przecież tacy panowie jedzą prawdziwe delikatesy.
Salcesonik, smalczyk , uśliniony kęs kanapki z makrelą, kości z kurczaka, puszka po sardynkach, .... Myślę, że nawet bym się podkopała.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Salcesonik, smalczyk , uśliniony kęs kanapki z makrelą, kości z kurczaka, puszka po sardynkach, .... Myślę, że nawet bym się podkopała.

ja też ;) :)

Posted

wegielkowa napisał(a):
Szkoda czasu i energii na szukanie dla Milusi.......

Czyżby wegielkowa oferowała własny dach dla Milusi jako DS? :evil_lol:

malagos napisał(a):
a, z bidżisem to sprawa całkiem inna, bo to człowiek o tysiącu twarzach :)

Mazowszanka napisał(a):
Aleś komplement mężowi strzeliła :loveu:

A cholercia wie, czy w intencji malagosiowej był komplement... :diabloti:

wegielkowa napisał(a):

Jak będziesz grzeczna, to Cię może Nutusia do siebie zaprosi i będziesz mogła sobie pokopać pod sztachetką. :razz:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czyżby wegielkowa oferowała własny dach dla Milusi jako DS? :evil_lol:

Jak będziesz grzeczna, to Cię może Nutusia do siebie zaprosi i będziesz mogła sobie pokopać pod sztachetką. :razz:

No właśnie nie mam własnego dachu:oops:

Sztachetki też nie mam, więc chętnie skorzystam:)

Posted

Gosiapk napisał(a):

heheh....Goś, uwielbiam Cię :evil_lol:

Posted

wiecie, co to za pies, ten zgłoszony na wsi, co to tak do domu ludziom wlazł i na dywanie siedział?
Tomek go dziś przywiózł do gminnego kojca.

BEAGLE!! Prawdziwy! Ma ok.5 lat, energiczny, domowy, a siedzi w budzie........
Kojarzycie kogoś na dogo od beagli?