Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']A no pewnie! Ja to WSZYSTKO dementuję. No, z wyjątkiem tego, że ruda (na własną prośbę zresztą ;)). A zamienić się nie idzie na te szychty?...[/QUOTE]

Nie idzie :-(

Posted

Może byc jeszcze po 19 chyba? To będzie po drugiej zmianie. A czy Nutusia i Wiosenka o takiej porze by mogły? jakby był problem z transportem to ja mogę potem rozwieźć ciotki szanowne ( konkretnie to 4 ciotki szanowne bo więcej nie mam miejsc ). Ale ja moge o dowolnej porze więc i o 15 i o 16 sie stawić mogę:)

Posted

[quote name='Ryjonek']Może byc jeszcze po 19 chyba? To będzie po drugiej zmianie. A czy Nutusia i Wiosenka o takiej porze by mogły? jakby był problem z transportem to ja mogę potem rozwieźć ciotki szanowne ( konkretnie to 4 ciotki szanowne bo więcej nie mam miejsc ). Ale ja moge o dowolnej porze więc i o 15 i o 16 sie stawić mogę:)[/QUOTE]

Jakaś większa imprezka się szykuje :siara:

Posted

[quote name='malagos']Jestem i ja na chwilkę. Mnie tez godzina 16 bardziej odpowiada:)
to co, kto może niech się stawi :)[/QUOTE]

Mnie pasi o rety muszę zdążyć do kosmetyczki fryzjera wizażystki zrobic tipsy coby nikogo nie wypłoszyć

Posted

No wariatki kochane :) Żeby nas tylko z tej knajpy gdzieś pod most nie wygonili.......... :diabloti:
Stare i rude czarownice sie zlecą :evil_lol: Ciekawe, czy tam maja koperek włoski i geriawit :razz:

Posted

[quote name='malagos']No wariatki kochane :) Żeby nas tylko z tej knajpy gdzieś pod most nie wygonili.......... :diabloti:
Stare i rude czarownice sie zlecą :evil_lol: Ciekawe, czy tam maja koperek włoski i geriawit :razz:[/QUOTE]

Koperek włoski, to chyba dla niemowlaków..........czy o czymś nie wiem :evil_lol:

Szkoda, że tak późno mówicie o spotkaniu, bo ja już mam mocno zapchany jutrzejszy dzień :(

Posted

To ja będę czekać o godz. 15.50 przed wejściem do kawiarni, ok?
Stara baba w różowej czapeczce nika i brązowym kożuszku - to ja :)
Mazowszanka, poczekasz ze mną na resztę dziewcząt, we dwie raźniej, zajmiemy w środku miejsca....
co?

Posted

[quote name='malagos']To ja będę czekać o godz. 15.50 przed wejściem do kawiarni, ok?
Stara baba w różowej czapeczce nika i brązowym kożuszku - to ja :)
Mazowszanka, poczekasz ze mną na resztę dziewcząt, we dwie raźniej, zajmiemy w środku miejsca....
co?[/QUOTE]

[quote name='Mazowszanka']Oczywiście, czyli mam być o 15.50 ?
To będą dwie stare baby ;)[/QUOTE]

trzy stare baby, na dodatek jeszcze ja w wersji gruba :evil_lol:

[quote name='Ryjonek']To ja się stawie o 16 w takim razie:) bez tipsów i trwałej niestety...... nie zdążę.....[/QUOTE]

No ja chyba tez nie zdąże, zatem przymknijcie oko aby się nie przestarszyć.

Posted

Ja chwilę po 16-tej, by dotrzymać Mazowszance towarzystwa w "nierudości":razz: Stara baba w zielonej kurtce nabytej drogą kupna na psim bazarku, z brązową torebką, nabytą tą samą drogą. Po rozbiórce ukaże się jeszcze czarny sweterek i serduszkowy wisiorek z tego samego "źródła" :eviltong: