Tootiki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jak Misiu się czuje? Co z jego łapką i oczkami??? I czy on ma w końcu obrażenia wewnętrzne???? Quote
mulinka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Misiu kochany mogę tylko podnieść wątek :oops: , żeby jeszcze więcej osób się o Tobie dowiedziało i pomogło Ci wyzdrowieć Quote
szprotka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Chętnie wspomogę finansowo przepięknego puchatego Misia!!!!!!! Na jakie konto wpłacić pieniążki? Quote
Tootiki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czekamy cierpliwie na informacje o stanie łapki, oczek i obrażeniach wewnętrznych... :roll: Misiu Biedulku leć do góry na dobranoc!! Quote
Tiger Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 szprotka wysłałam Ci numer konta na PM Dzięki !!!! Niestety nie kontaktowałam się dziś z Moniką :( Zadzwonię wieczorkiem, dowiem się też jak wyniki biochemii , bo mają być jutro powtórzone ..... Na pewno nic złego się nie dzieje , jeśli by tak było to na pewno monika poinformowałaby mnie o tym ... Quote
barkot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 też proszę o numer konta na PM. dorzucę się żeby sik był jeszcze lepszy na szczęście widzę że Misiek nie jest sam w potrzebie, oby tylko los pozwolił mu wyzdrowieć, a dogomaniacy pomogą losowi Quote
Kasia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='fidelek2'] na AFN ma sie rozumieć, tak...? ;) [/quote] Jeśli nie na AFN to też poprosze numer konta na PW... Quote
ANETTTA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 PODAJCIE MI NR KONTA I JAKIES NAMIARY na siebie NA MOJ ADRES MEILOWY [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
ARESIK_B Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Prosze wyslijcie mi numer konta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój prywatny mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] uratujemy Miśka!!! Quote
tomcug Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja również nie otrzymałam nr konta, bardzo proszę o podanie na pw. Quote
agara Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 jeżeli każda złotówka się liczy mogę przesłać 20, 30 złotych... proze o adres konta. Quote
Wiedźma Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [B][U]Numer konta: [/U][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B] [COLOR=black][B]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/B] [B]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/B] [B]14-100 OSTRÓDA[/B][/COLOR] [B]Z dopiskiem : MIsiek _Lublin [/B] Quote
Tiger Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Wiedźma'][B][U]Numer konta:[/U][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B] [COLOR=black][B]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]14-100 OSTRÓDA[/B][/COLOR] [B]Z dopiskiem : MIsiek _Lublin [/B][/quote] Bardzo wszystkim dziękuję za chęć pomocy Misiowi!!!!!!!! Porozsyłałam nr konta na PM. Wpłat można dokonywać na konto , które wysłałam , albo na AFN :) Podaję prywatne konto dlatego , że nie za wszystko są faktury......np. Monika kupuje Misiowi karmę w hurtowni na stowarzyszenie Animals , bo oni mają bardzo dużą zniżkę wypracowaną już dawno ...... Z kliniki za wszystkie badania już są wystawiane faktury na AFN . Włąśnie rozmawiałąm z Moniką . U Miska bez zmian ..... Siusia ładnie sam , ale wciąz jeszcze jest samoistny wyciek moczu z cewki ...... Biochemia powtórkowa jutro ....... Jutro też Monika spróbuje może zrobić mu powtórne RTG i pokazać je swojej pani wet , któa to ostatecznie zawyrokuje czy podejmie się operacji tej łapy....... Obrażeń wewnętrznych Misiek żadnych nie ma - nie byłO ICH NA ŻADNYM OBRAZIE RTG , poza tym gdyby były to Misiek pewnie już by nie żył ... USG jamy brzusznej nie jest wykonymwane właśnie dlatego, by nie zruszać złamanej łapy ........ W tej chwili priorytetem jest włąsnie zawyrokowanie : co z łapą ? - operować czy nie operować ? Quote
szprotka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I co słychać u Miśka? Pozdrowienia dla puchatego!! Quote
ARESIK_B Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jak włace na prywatne konto czy na AFN na ktore będzie szybciej???? ktore pieniążki szybciej dotra do Miska?????? prosze o szybka odpowiedź Quote
Tiger Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='ARESIK_B']jak włace na prywatne konto czy na AFN na ktore będzie szybciej???? ktore pieniążki szybciej dotra do Miska?????? prosze o szybka odpowiedź[/quote] Szybciej dotrą te wpłacone na prywatne konto ...:), bo z AFNu to najpierw trzeba do nich wysłąć fakturę i na podstawie faktury AFN wypłaca dopiero pieniądze..... Quote
Tiger Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Niestety dziś był duży ruch w klinice i Monice nie udało się zrobić Miśkowi powtórki badań ..........:( Dopiero po świętach ....... U Misia bez zmian ...... Wciąz jeszcze odrobinkę sączy się mocz ...ale tylko troszeczkę ...... Dostaje wciąż antybiotyki , leki przeciwzapalne i NIVALIN...... Apetyt dopisuje , że trzeba mu wydzielać porcje , bo gdy za dużo zje to reaguje biegunką ..... W dalszym ciągu pobyt w klinice bezpłatny :) [B]Dziś[/B] na moje prywatne konto wpłynęły wpłaty od : [B]Tomcug :loveu: [/B] [B]Iri:loveu: [/B] [B]szprotka :loveu: [/B] [B]w sumie 250 zł !!!!!!!!![/B] [B]BARDZO dziękujemy !!!!!!!!![/B] Quote
Kalina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W czasie Świąt robię Misiowi zastrzyki. Dzisiaj byłam pierwszy raz. Misiaczek zrobił sliczną, twardą, trójkolorową kupkę, wysikał sie na stojąco... Może będzie dobrze.... Quote
Recommended Posts