handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='ewu']Czekam na wieści kiedy mam jechać do Krakowa. Pewnie dojedzie wieczorem , to ją zatargam do Gliwic i rano wyruszymy do Wrocławia. Dziewczyny proszę tylko wyczyście ją trochę ,żebym nie miała problemów w pociągu. Dziękuję:)[/QUOTE] Ojej...Ty pociągiem będziesz jechała? Jesteś niesamowita :) Z tym doczyszczeniem może być problem, bo ona pojedzie prosto ze schroniska. Ale może nie będzie tak źle. Poproszę w schronisku, żeby nie dawali jej jeść rano, to nie powinna się zabrudzić. Masz kontakt z Michelle? Jest przygotowana na przyjazd Daszki? Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Pan jeszcze do mnie nie dzwonił, czekam na tel. Quote
Wiola&Miłosz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='handzia']Trzeba pewnie zamykać :) dzięki za ten ekspresowy bazarek Wiola :loveu:[/QUOTE] w takim razie zamykam i prosze bys pozniej powpisywala ze wplaty doszly oi potwierdzila to tutaj na watku:) zamykam:) Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 (edited) Oczywiście ;) Już to zrobilam, prawie wszystkie doszły, niektórzy wpłacili więcej nawet i wyszło już 435 zł :) Reszta pójdzie na leczenie Daszki. Edited January 7, 2013 by handzia Quote
Wiola&Miłosz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 No widzisz;) W rekompensacie ciotki prosze byscie zajrzaly do kostka;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238222-Dla-Kostka!!!-By-odgonic-widmo-tego-najgorszego-do-6-02-2013r-g23-ZAPRASZAMY!!!-POMÓŻ[/URL] Handzia odgruzuj skrzynke. Nie moge ci wyslac pw z nr konta Quote
funia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 W końcu mogę pisac ...Nie wiem kiedy znów dogo nawali ... Więc tak . Zabieramy Daszkę [B]w srodę [/B]około 12 ze schronu .Potem jedzie do Radomia ( gdzie się prześpi ) a w [B]czwartek rano[/B] jedzie do Krakowa . Na dworcu w Krakowie przejmuje ja Ewu skąd jada do Wrocławia .Dalej jest już to uzgadniane między Ewu a michelle. Dasza bedzie na miejscu w czwaretek w nocy lub w piatek . Ufffffff.Mam nadzieję ,ze nie namotałam . W środę kupimy szelki ,smycz i kaganiec aby była dobrze zabezpieczona . Quote
mari23 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='funia']W końcu mogę pisac ...Nie wiem kiedy znów dogo nawali ... Więc tak . Zabieramy Daszkę [B]w srodę [/B]około 12 ze schronu .Potem jedzie do Radomia ( gdzie się prześpi ) a w [B]czwartek rano[/B] jedzie do Krakowa . Na dworcu w Krakowie przejmuje ja Ewu skąd jada do Wrocławia .Dalej jest już to uzgadniane między Ewu a michelle. Dasza bedzie na miejscu w czwaretek w nocy lub w piatek . Ufffffff.Mam nadzieję ,ze nie namotałam . W środę kupimy szelki ,smycz i kaganiec aby była dobrze zabezpieczona .[/QUOTE] czy ten transport jest "przy okazji", czy tez płatny? pytam, bo trasa zawiła i kilometrów dużo... jest wpłata: 30,- Beata Kamila S.-O. z Sosnowca - deklaracja dla Daszy (04.01.) jesli to nie z Havankowego bazarku, to piszę tu, ale tam tez podałam, czasem tytuł wpłaty mylący jest, nicku żadnego nie ma, może ktoś z Fb Quote
handzia Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Transport płatny, właśnie zrobiłyśmy na niego bazarek. Już zaznaczam w pierwszym poście tą wpłatę :) Quote
ewu Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Ja już wszystko wiem. Jak się uda wszystko dograć , to Panna Marple podrzuci nas z Krakowa go Gliwic:) Daszeńka nocuje w Gliwicach:) Edited January 7, 2013 by ewu Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='ewu']Ja już wszystko wiem. Jak się uda wszystko dograć , to Panna Marple podrzucie nas z Krakowa go Gliwic:) Daszeńka nocuje w Gliwicach:)[/QUOTE] super :) pięknie działacie kochane dziewczyny :loveu: Daszeńko gdybyś Ty wiedziała .......;) :multi: Quote
malagos Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jak zawsze zadziwia mnie dogo i organizacja, uwielbiam takie akcje!! Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='malagos']Jak zawsze zadziwia mnie dogo i organizacja, uwielbiam takie akcje!![/QUOTE] Ja też :D :D :D :D :D Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Wyszło zabawnie bo Pan miał celowo zboczyć z trasy żeby zajechać do Krakowa a ja myślałam ,że pomogę jadąc do Krakowa. Pan jedzie do Katowic a ja jestem z Gliwic:) We czwartek spotykamy się więc w Katowicach:) Edited January 8, 2013 by ewu Quote
Martika&Aischa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='ewu']Wyszło zabawnie bo Pan miał celowo zboczyć z trasy żeby zajechać do Krakowa aj myślałam ,że pomogę jadąc do Krakowa. Pan jedzie do Katowic a ja jestem z Gliwic:) We czwartek spotykamy się więc w Katowicach:)[/QUOTE] ooooo no to jeszcze lepiej :multi: Quote
malagos Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 coraz ładniej się te puzzle układają, super! Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='malagos']coraz ładniej się te puzzle układają, super![/QUOTE] Z Michelle jestem w kontakcie. Jak się uda to we czwartek pojadę z Katowic do Wrocławia:) Quote
Havanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Handzia, mam nadzieję, ze się nie pogniewasz, ale to się dzieje w moim województwie! Tragedia ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą, zbieramy na karmę i leczenie chorych psów:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238313-Tragedia-ludzi-i-zwierz%C4%85t-%21-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-18-01-2013-godz-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-20-00 [/URL] Quote
mari23 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Havanka']Handzia, mam nadzieję, ze się nie pogniewasz, ale to się dzieje w moim województwie! Tragedia ludzi i zwierząt pod Kamienną Górą, zbieramy na karmę i leczenie chorych psów:[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238313-Tragedia-ludzi-i-zwierząt-!-bazarek-cegiełkowy-do-18-01-2013-godz-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...013-godz-20-00 [/URL][/QUOTE] zajrzyjcie cioteczki, naprawdę tragedia :( są wpłaty dla Daszki: 20,- *Gruszka* (07.01.) nie wiem, czy to bazarek, czy bezpośrednia wpłata, nie ma dopisku"bazarek" 60,- Agnieszka K.-O. z Poznania - deklaracja stała od stycznia do czerwca (07.01.) Quote
Havanka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='mari23']zajrzyjcie cioteczki, naprawdę tragedia :( są wpłaty dla Daszki: [B] 20,- *Gruszka* (07.01.) nie wiem, czy to bazarek, czy bezpośrednia wpłata, nie ma dopisku"bazarek" [/B] 60,- Agnieszka K.-O. z Poznania - deklaracja stała od stycznia do czerwca (07.01.)[/QUOTE] Wpłata od *GRUSZKI*, to bazarkowa. dziękuję Marysiu. Quote
Nadziejka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Daszenko nasza :buzi::iloveyou::iloveyou: sciskuniam ogromnie za wszystko Quote
handzia Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='ewu']Wyszło zabawnie bo Pan miał celowo zboczyć z trasy żeby zajechać do Krakowa a ja myślałam ,że pomogę jadąc do Krakowa. Pan jedzie do Katowic a ja jestem z Gliwic:) We czwartek spotykamy się więc w Katowicach:)[/QUOTE] No to super :multi: Quote
Recommended Posts