Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

Posted

Znowu na mail zaczęły przychodzić wiadomości i widzę, że Misia ciągle szuka:shake:.

Jagoda-Aniele trzymaj się!! Pamiętajmy, że nasze zdrowie najważniejsze, dzięki niemu jesteśmy w stanie pomóc paru bidom...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagYa^^']dziekujemy za allegro :)) dzisiaj postaram sie zrobic jakis plakacik psicy!

ps. tak skromnie wspomne o naszej Jagodzie, o Aniele z ktorym razem wyciagalysmy Miske z tego kamienieckiego buszu - Jaga jest w szpitalu :roll: (po ciezkiej operacji) prosze trzymajmy za Nią kciuki!!! o szybki powrot do zdrowia i wiele slonecznych dni w jej zyciu. Jagus wracaj do nas kochana predziutko :buzi:
MagYa jak bedziesz miała kontakt - przekaż Jagodzie , ze ma szybko zdrowieć i jeszcze szybciej do nas wracać:loveu:I ucałuj cioteczkę

Posted

[quote name='yewcia1']MagYa jak bedziesz miała kontakt - przekaż Jagodzie , ze ma szybko zdrowieć i jeszcze szybciej do nas wracać:loveu:I ucałuj cioteczkę[/quote]

dziekuje w imieniu Jagody :)) :loveu:

Misiak nie dalam rady zrobic CI plakatu, dni tak szybko sie teraz koncza.. Postaram sie dzisiaj psia kobietko. Poki co do gory.

Posted

Ja zrobie plakat tylko o ile rano wchodze i przegladam watek o tyle w dzien czasu za duzo nie ma. A wieczorem juz jestem lekko padnieta i nie mam weny. Ale postaram sie w ten weekend. Podsuncie mi tylko co mam tam napisac.

Posted

Coś w rodzaju.
Wierna jak Lessi, Piekna jak ....
Szuka ciepłego kącika na zimę i dobrego serduszka.
Misia ma .... lat. Została sama w opuszczonym domu.
Często była głodna i zrozpaczona.
Czekała długo na swojego Pana, chodziła po okolicy i szukała go.
Jej wierność nie została przez niego .doceniona.
Misia jest grzeczną i posłuszną suczką. Chętnie chodzi na spacerki, uwielbia leżeć przy nogach.

Coś jakoś tak.

Posted

:lookarou: nikt.. wciaz czekamy az ktos zakocha sie w psinie (chociaz ja juz jestem w niej zakochana.. ona chyba we mnie TROCHE mniej :oops: - pewnie wciaz pamieta te nieszczesne sedaliny i lapanie po krzakach i bagienkach)