pusia2405 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Znowu na mail zaczęły przychodzić wiadomości i widzę, że Misia ciągle szuka:shake:. Jagoda-Aniele trzymaj się!! Pamiętajmy, że nasze zdrowie najważniejsze, dzięki niemu jesteśmy w stanie pomóc paru bidom... Quote
yewcia1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='MagYa^^']dziekujemy za allegro :)) dzisiaj postaram sie zrobic jakis plakacik psicy! ps. tak skromnie wspomne o naszej Jagodzie, o Aniele z ktorym razem wyciagalysmy Miske z tego kamienieckiego buszu - Jaga jest w szpitalu :roll: (po ciezkiej operacji) prosze trzymajmy za Nią kciuki!!! o szybki powrot do zdrowia i wiele slonecznych dni w jej zyciu. Jagus wracaj do nas kochana predziutko :buzi: MagYa jak bedziesz miała kontakt - przekaż Jagodzie , ze ma szybko zdrowieć i jeszcze szybciej do nas wracać:loveu:I ucałuj cioteczkę Quote
MagYa^^ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='yewcia1']MagYa jak bedziesz miała kontakt - przekaż Jagodzie , ze ma szybko zdrowieć i jeszcze szybciej do nas wracać:loveu:I ucałuj cioteczkę[/quote] dziekuje w imieniu Jagody :)) :loveu: Misiak nie dalam rady zrobic CI plakatu, dni tak szybko sie teraz koncza.. Postaram sie dzisiaj psia kobietko. Poki co do gory. Quote
justynavege Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 MagYa ode mnie tez usciskaj Jagode niech szybciutko wraca do zdrowia Quote
yewcia1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Może poszukamy dogomaniaka co zrobi plakat Miśce i oplakatować Wrocek, a pewnie znajdzie się dobra dusza z domem z ogrodem Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Ja zrobie plakat tylko o ile rano wchodze i przegladam watek o tyle w dzien czasu za duzo nie ma. A wieczorem juz jestem lekko padnieta i nie mam weny. Ale postaram sie w ten weekend. Podsuncie mi tylko co mam tam napisac. Quote
uxmal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Coś w rodzaju. Wierna jak Lessi, Piekna jak .... Szuka ciepłego kącika na zimę i dobrego serduszka. Misia ma .... lat. Została sama w opuszczonym domu. Często była głodna i zrozpaczona. Czekała długo na swojego Pana, chodziła po okolicy i szukała go. Jej wierność nie została przez niego .doceniona. Misia jest grzeczną i posłuszną suczką. Chętnie chodzi na spacerki, uwielbia leżeć przy nogach. Coś jakoś tak. Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 OK! wiec zaraz wkleje to co zrobilam przed chwila i zrobie drugie, z Twoim textem ux :) Ocenicie i dokonacie wyboru. Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 ..cholera kasuje ten post.. bledow tam jak diabli! Quote
uxmal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 MagYa^^ jak ortografy to no problemos :) wklejaj Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 heh..na ortografach sie nie znam, ale np zamiast 'pana' napisalam 'panka' :P (a gosc mial raczej niewiele na glowie :evil_lol:) Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 ok wiec do oceny dwie wersje - z ramkami lub bez i kwestia wyboru tekstu: Quote
uxmal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 pomysl ramki jest b.dobry. rzuca sie w oczy. A co do textu to nie wiem:) Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 OK ;) zgadzam sie :) wiec juz obie sa w ramkach :) Quote
MagYa^^ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 ..heh wlasnie jestem na etapie nadrabiania ogloszen :razz: Quote
yewcia1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Efekt Waszej pracy powalił mnie na kolana :loveu:Piekny plakat Quote
justynavege Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 MagYa piękne plakaty ciezko by mi było sie zdecydować na ktoraś wersje obie sa OK :) Quote
MagYa^^ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 no.. bestio do gory! do gory... bo nie mozemy naduzywac uprzejmosci 100dentow.. jeszcze sie wkurzą i wyrzuca nas na bruk! Quote
evita. Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Misia ma cały czas obserwatorów na allegro, ale chyba nikt się nie kontaktuje ? :shake: P.S. Bardzo fajny plakacik ;) Quote
MagYa^^ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 :lookarou: nikt.. wciaz czekamy az ktos zakocha sie w psinie (chociaz ja juz jestem w niej zakochana.. ona chyba we mnie TROCHE mniej :oops: - pewnie wciaz pamieta te nieszczesne sedaliny i lapanie po krzakach i bagienkach) Quote
justynavege Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Miska moze ktos obserwujacy na allegro zechce dac ci domek...... Quote
MagYa^^ Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 i gdzie ten idealny domek? :| gdzie ta milosc czlowieka do psa? (ni ma!:angryy:) Quote
yewcia1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A czy jakiś plakat udało się już pwiesić? Quote
Recommended Posts