MagYa^^ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 yewcia1 napisał(a):Oj to w piątek wieści z wizyty No ba! haha..chyba, ze gosc nie poda mi adresu.. moze go zestresowalam ta lustracja :P Quote
MagYa^^ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 justynavege napisał(a):juz jutro....... piątek -niby tak, ale ja nadal nie dostalam adresu domku do ktorego mialaby jechac misia.. A tak pozatym to odwiedzilam dzis dziewczyne.. JEST CUDNA :loveu: Juz sie tak nie boi, chociaz jest BAARDZO OSTROZNA. Dziewczyny nad nia pracuja :) Momentami Miska szaleje jak szczyl ;)) Jest piekna!!! Blyszczaca!!! Zgrabna!!! Dostala pare ciasteczek i nawet od mojego TZa nie uciekala, chociaz jak dawal jej ciacho to siedziala z dusza na ramieniu ;) Quote
MagYa^^ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 no to mam adresik ;) jutro na 16 jedziemy w odwiedziny do Pana Jacka. Quote
Jagoda Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 no to Cioteczki byłyśmy z MagYą u przyszłej rodziny Miśki:multi: nowi Państwo są bardzo sympatyczni, na razie troszkę pełni obaw, że dla Misi zmiana domu będzie wielkim szokiem, ale mają nadzieję, podobnie ja my wszyscy tu zebrani, że z czasem Miśka vel Miszka doceni to, że ją pokochali, mimo jej obecnej obojętności, nieufności, wahania i chłodu wobec nich ( z tego powodu, szczególnie Nowej Pani jest bardzo przykro). Misia mieszkałaby z Nową Panią i Panem w małym domku z malutkim ogrodzonym solidnym płotkiem, ogródkiem, w małej wiosce, z dala od wielkomiejskiego tłumu i zgiełku, którego Misia nie potrafi zaakceptować tak do końcai. Pozostaje nam trzymać za nich kciuki! Quote
justynavege Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jagoda wspaniale :) to kiedy Misia się przeprowadza? Quote
yewcia1 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kobiety wielkie ukłony dla Was:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
uxmal Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ojjjjeeejuuu:multi: Wspaniale :) :multi: Baaardzo się cieszę i GRATULUJĘ :multi: Quote
pusia2405 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Misia jedzie do swojego prawdziwego domu, w cichym zakątku, pełnego dla niej miłości:multi::multi::multi:. Oby szybciutkiego się przed nimi otworzyła:roll: Quote
MagYa^^ Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Poniewaz Panstwo Misi nie sa zmotoryzowani a mieszkaja kawalek od Wroclawia, musza zorganizac sobie transporcik z miasta po odebraniu psa. Dlatego nie wiemy czy Misia do domku pojedzie w ten weekend czy w nastepny. Bedziemy informowac :) Poki co mam kilka fotek z odwiedzin u dziewczyn we Wroclawiu wkleje zaraz :) Quote
Cisex Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Super:lol: może studenci wezma teraz suczke z klinik na tymczas. Quote
yewcia1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Misieńka jest prześliczna trzymam kciuki:loveu: Quote
MagYa^^ Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 ..a ja sie nie moge doczekac kiedy Kasia i Jacek - nowi Panstwo (ktorych mam nadzieje, nie wystraszylysmy z Jagoda ;) ) odezwa sie, ze maja mozliwosc odebrania Miski. Mam rowniez nadzieje, ze kiedys bedzie nam dane odwiedzic Ich Trojce.. :cool3: Wprosic sie na kawe :lol: Quote
uxmal Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A jak dowiedzieli sie o Misi? Z ogloszeń czy jakoś inaczej?-przez studentów. Quote
MagYa^^ Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 uxmal napisał(a):A jak dowiedzieli sie o Misi? Z ogloszeń czy jakoś inaczej?-przez studentów. ux!!!! OCZYWISCIE, ZE Z TWOJEGO CUDNEGO ALLLEEEGRO :D Ktos znajomy podrzucil Im ogloszenie, poniewaz szukali psiaka... Z opowiadan - Jacek podeslal link Kasi.. a Ta stwierdzila, ze .." TAK TO TEN PIES" :loveu: Ludzie sa naprawde fajni ;) chociaz przestraszlysmy ich i to chyba niezle :evil_lol: Ale taka nasza rola.. zeby czasami uprzedzac bardziej niz bardzo...:oops: Quote
uxmal Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :):oops::oops: Ale ja allegro nie wystawiałam. tylko text napisałam. A wiesz do kiedy mają podjąć decyzję? :oops: Quote
MagYa^^ Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 uxmal napisał(a)::):oops::oops: Ale ja allegro nie wystawiałam. tylko text napisałam. A wiesz do kiedy mają podjąć decyzję? :oops: allle TEN TEKST.... (ahh ahh)! wszyscy placza ;) Co do decyzji - problem jest w tym, ze Oni dosyc kawalek od Wroclawia mieszkaja i nie maja czym podjechac. Chcieliby odebrac Misie za tydzien, poniewaz wtedy moga liczyc na transport rodzicow. Myslalysmy z Jagoda podwiezc Misie.. Ale to nie jest dobry pomysl :( ze wzgledu na psa.. No coz, mam nadzieje, ze odezwa sie kiedy moge odebrac.. A jesli nie, to ja zadzwonie. Quote
justynavege Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 uxmal napisał(a)::):oops::oops: Ale ja allegro nie wystawiałam. tylko text napisałam. A wiesz do kiedy mają podjąć decyzję? :oops: kolejny raz mowie ze ux ma szczesliwa reke do adopcji ux Ty liste sobie zrob :loveu: psakow ktorym pomoglas znalezc dom :) Quote
yewcia1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mamy jakieś wieści od Misi??????????????????????? Quote
MagYa^^ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 yewcia1 napisał(a):Mamy jakieś wieści od Misi??????????????????????? nic nie wiadomo, Misia jeszcze w DT, przekazalam kontrole nas sprawa w pelni Jagodzie, poniewaz wyjezdziam. Quote
yewcia1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 MagYa^^ napisał(a):nic nie wiadomo, Misia jeszcze w DT, przekazalam kontrole nas sprawa w pelni Jagodzie, poniewaz wyjezdziam. Szybko do nas wracaj Mam nadzieję, ze Jagoda zajrzy na DGM:loveu: Quote
justynavege Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 niecierpliwei czekamy na wiadomosc ze Panna juz w stałym domku:) Quote
Recommended Posts