uxmal Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 że ogłoszenia mogą wklejać wyłącznie osoby mające bezpośredni kontakt z psem. Wymiękłam. A może coś zmienili, bo dawno tam nie wchodziłam? Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 uxmal napisał(a):że ogłoszenia mogą wklejać wyłącznie osoby mające bezpośredni kontakt z psem. Wymiękłam. A może coś zmienili, bo dawno tam nie wchodziłam? Czy ich pogieło?????????????????????:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
MagYa^^ Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 .. p.s. a propos... OLAĆ :stupid: Quote
t_kasiek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale możemy pisać jej wątek.....jeśli tak to Misia HOP do góry !!! Quote
MagYa^^ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Misce potrzebny jest dom w ktorym jej pan poswiecilby jej odrobine czasu. Gdyby nie to, ze po domu maleta mi sie 3 psy, 2 koty i zapewne costam jeszcze... to wzielabym Miske do siebie. Mala kiedy ten domek w koncu zdecyduje sie na CIebie? Kiedy CIe odnajda? Quote
evita. Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 uxmal napisał(a):Evita :) Czy z ogłoszeniem na adopcje.org nie miałaś problemu? Bo oni mają restrykcyjny regulamin:( Teraz można zamieszczać ogłoszenia na adopcjach bez problemu. Tylko trzeba się zarejestrować i nie robią jakiś trudności. Ale faktycznie kiedyś przy rejestracji wymagali czegoś w rodzaju "poręczenia" i opisu dorobku na rzecz psów ;). Na szczęście teraz z tego zrezygnowali ;) Quote
justynavege Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dobrze ze zrezygnowali bo zwykle osoba zajmujaca sie psami do adopcji nie wyrabia czasowo zeby je jeszcze ogłaszać Quote
t_kasiek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witaj psineczko !!!! spacerek z rana to chyba dobry pomysł, więc wędrujemy na pierwszą !!!!! Quote
MagYa^^ Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 dziekuje cioteczkom za pilnowanie watku :) i pamiec o Misi :) :loveu: Quote
_Natalia_M_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 bardzo przykre sa wszystkie tego rodzaju hisiotie Quote
yewcia1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 maly offik - wybaczcie:oops: Dziś ostatni dzień głosowania , bardzo proszę o głos na schronisko w Uciechowie Bardzo proszę w imieniu porzuconych i niechcianych ogonków o głos na Uciechów Bardzo proszę o głos - Twój głos = pełna miska psiaka - przypomnę , ze uciechów nie jest dotowany przez nikogo, a psiaki są przy życiu tylko dzięki pomocy dogomaniaków Prosimy pomoc [FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum www. Krakvet.pl (to najwyżej);[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-wrzesień 2007”[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko w Uciechowie i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT] [FONT=Times New Roman]PAMIĘTAJ – musisz koniecznie odhaczyć fundację w ankiecie – nie wystarczy głos na forum[/FONT] Quote
MagYa^^ Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Misiek juz we Wro.. szykuja sie odwiedziny. Quote
justynavege Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='MagYa^^']Misiek juz we Wro.. szykuja sie odwiedziny.[/quote] a na kiedy ? :lol: Quote
t_kasiek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Misiuniu kochana....szuakmy domeczku !!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 allegro stoi, inne ogloszenia rowniez. nie wiem czy mam jej zrobic jeszcze jakies ogloszenia 'na slup' ? troszke sie obawiam, ale.. a odwiedziny moga byc przy uprzedniej informacji Ani o tym, ze bedziemy. musze szybciutko Jagode zmobilizowac i pojedziemy do dziewczyny :) Quote
uxmal Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 to może zróbmy podsumowanie, gdzie jest tzn na jakich stronka jest Misia. Jeszcze gazety pozostały i rzeczywiście słupy.:( Quote
MagYa^^ Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 do gory mala! ..a ja jak na zlosc zapodzialam nr tel do Jagody :angryy: Quote
justynavege Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 mozna na słupach albo w lecznicahc i sklepach zoologicznych np Quote
evita. Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Misia znowu na allegro: http://www.allegro.pl/item252052733__psi_smutek_misia_poznaj_jej_historie_.html :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
justynavege Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 evita :multi: zaciskam kciuki z całych sil Quote
MagYa^^ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 dziekujemy za allegro :)) dzisiaj postaram sie zrobic jakis plakacik psicy! ps. tak skromnie wspomne o naszej Jagodzie, o Aniele z ktorym razem wyciagalysmy Miske z tego kamienieckiego buszu - Jaga jest w szpitalu :roll: (po ciezkiej operacji) prosze trzymajmy za Nią kciuki!!! o szybki powrot do zdrowia i wiele slonecznych dni w jej zyciu. Jagus wracaj do nas kochana predziutko :buzi: Quote
Recommended Posts