Jump to content
Dogomania

DOLNY ŚLĄSK-Misia szuka domku na stałe. W NOWYM DOMU !!! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM !!! :)

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uxmal napisał(a):
że ogłoszenia mogą wklejać wyłącznie osoby mające bezpośredni kontakt z psem.
Wymiękłam.
A może coś zmienili, bo dawno tam nie wchodziłam?

Czy ich pogieło?????????????????????:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Misce potrzebny jest dom w ktorym jej pan poswiecilby jej odrobine czasu. Gdyby nie to, ze po domu maleta mi sie 3 psy, 2 koty i zapewne costam jeszcze... to wzielabym Miske do siebie.
Mala kiedy ten domek w koncu zdecyduje sie na CIebie? Kiedy CIe odnajda?

Posted

uxmal napisał(a):
Evita :) Czy z ogłoszeniem na adopcje.org nie miałaś problemu?
Bo oni mają restrykcyjny regulamin:(

Teraz można zamieszczać ogłoszenia na adopcjach bez problemu. Tylko trzeba się zarejestrować i nie robią jakiś trudności. Ale faktycznie kiedyś przy rejestracji wymagali czegoś w rodzaju "poręczenia" i opisu dorobku na rzecz psów ;). Na szczęście teraz z tego zrezygnowali ;)

Posted

maly offik - wybaczcie:oops:

Dziś ostatni dzień głosowania , bardzo proszę o głos na schronisko w Uciechowie

Bardzo proszę w imieniu porzuconych i niechcianych ogonków o głos na Uciechów
Bardzo proszę o głos - Twój głos = pełna miska psiaka - przypomnę , ze uciechów nie jest dotowany przez nikogo, a psiaki są przy życiu tylko dzięki pomocy dogomaniaków

Prosimy pomoc

[FONT=Comic Sans MS]1. wchodzisz na stronę [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]2. wciskasz link Forum[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]6. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]10. wciskasz „Forum [/FONT][FONT=Comic Sans MS]www.krakvet.pl[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Strona Główna”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]11. na forum wybierasz Forum www. Krakvet.pl (to najwyżej);[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-wrzesień 2007”[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko w Uciechowie i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]PAMIĘTAJ – musisz koniecznie odhaczyć fundację w ankiecie – nie wystarczy głos na forum[/FONT]

Posted

allegro stoi, inne ogloszenia rowniez. nie wiem czy mam jej zrobic jeszcze jakies ogloszenia 'na slup' ? troszke sie obawiam, ale..

a odwiedziny moga byc przy uprzedniej informacji Ani o tym, ze bedziemy.
musze szybciutko Jagode zmobilizowac i pojedziemy do dziewczyny :)

Posted

dziekujemy za allegro :)) dzisiaj postaram sie zrobic jakis plakacik psicy!

ps. tak skromnie wspomne o naszej Jagodzie, o Aniele z ktorym razem wyciagalysmy Miske z tego kamienieckiego buszu - Jaga jest w szpitalu :roll: (po ciezkiej operacji) prosze trzymajmy za Nią kciuki!!! o szybki powrot do zdrowia i wiele slonecznych dni w jej zyciu. Jagus wracaj do nas kochana predziutko :buzi: