justynavege Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 MagYa weż Ty mnie Kobieto nei denerwuj ;) chociaz ja tez mialam sny po adopcji Sliniaka ale okazalo sie ze zyje ale cos w tym było nie odbierali telefonow okazalo sie ze mieli niegrozny wypadek samochodowy tel zaginal , skontaktowali sie juz z nowego telefonu ale i tak dla pewnosci wysłałam tam TOZ na wizyte po i dopiero potem odetchnelam z ulga :) Quote
MagYa^^ Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 ja pikole... ciekawe co u Miski.. Quote
yewcia1 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Misia pamiętamy o Tobie:loveu: Twoje pierwsze święta w domku stałym:lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Myslalam, ze na zdjeciu wklejonym przez Ciebie Magya, Tośka ma kolczatke :evil_lol:Dopiero po chwili zorientowalam sie , ze to dorysowane gwiazdki :lol::lol: Quote
MagYa^^ Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Myslalam, ze na zdjeciu wklejonym przez Ciebie Magya, Tośka ma kolczatke :evil_lol:Dopiero po chwili zorientowalam sie , ze to dorysowane gwiazdki :lol::lol: hihi Aga ;) jej i kolczatka momentami by sie przydala :evil_lol: spojrz na to rowniez http://img208.imageshack.us/img208/4342/cimg2676kopianp5.jpg Quote
yewcia1 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 MagYa^^ a miałas jakies wieści ostatnio od Miski? Quote
MagYa^^ Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 yewcia1 napisał(a):MagYa^^ a miałas jakies wieści ostatnio od Miski? mialam wiesci od Miski przekazane prezez Jagode - sunia ma sie dobrze, zaklimatyzowala sie. Ale niestety do mnie Jacek sms nie odpisal. Bede pytac jeszcze Jagody czy ma moze kontakt z nimi. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A gdzie ten czarny podp psiut? jego się pozbyłaś? :eviltong: Quote
MagYa^^ Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):A gdzie ten czarny podp psiut? jego się pozbyłaś? :eviltong: Sunia jest u mojej siostry w Angli :D wlasnie w listopadzie ja odwiozlam... Ona ma tam raj, kocha swojego pana (meza siostry), wszystko ma dla siebie i nawet juz podstawy angielksiego lapie :evil_lol: tzn. siostra mowi do niej "gdzie jest fox, bierz foxa..!" -a ta juz leci na koniec podworka i szczeka za lisem :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to niedlugo zapomni po polsku ;) Quote
Korenia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 MagYa^^ napisał(a):Sunia jest u mojej siostry w Angli :D wlasnie w listopadzie ja odwiozlam... Ona ma tam raj, kocha swojego pana (meza siostry), wszystko ma dla siebie i nawet juz podstawy angielksiego lapie :evil_lol: tzn. siostra mowi do niej "gdzie jest fox, bierz foxa..!" -a ta juz leci na koniec podworka i szczeka za lisem :evil_lol: Jejciu jaki kubrak sprawiłaś mojej Tosiencji - Chiripie :D Quote
MagYa^^ Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [FONT=Georgia]W Nowym Roku [/FONT][FONT=Georgia]idzcie do przodu krok po kroku, [/FONT][FONT=Georgia]niech Was nadmiar kasy meczy, [/FONT][FONT=Georgia]fiskus Was nie dreczy, [/FONT][FONT=Georgia]niech rodzina zyje w kupie [/FONT][FONT=Georgia]a reszte miejcie gleboko w ... :BIG:[/FONT] Quote
MagYa^^ Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 "(...) W zasadzie od samego poczatku nie bylo jakis powazniejszych problemow, wiadomo, ze pierwszego dnia Misza byla troche przerazona, ale potem szybko sie odnalazla. Nie bylo problemow z jedzeniem, a i ona sama w stosunku do nas wykazywala cos wiecej niz tylko akceptacje, ale oczywiscie bez przesady ;) najgorzej bylo ze spacerami, bo dostawala na nich tzw zawiechy i nawet wolami nie mozna jej bylo zaciagnac do domu. Szczerze mowiac to sie nawet zastanawialismy, czy troche nie przesadzilyscie z tym czarnym scenariuszem;) Na drugi dzien Misza dostala towarzysza: kota. Przez tydzien omijaly sie szerokim lukiem, teraz nie odstepuja sie na krok, spia razem, jedza razem, bawia sie razem i czasem odnosze wrazenie, ze sie im cos pomylilo: kotu wydaje sie, ze jest psem, a psu, ze jest kotem... oto przyklad: Misza, kruszynka, jak ide do komorki po wegiel, to siada na parapecie i na mnie patrzy... poza tym kot zgodnie z planem, Misze zaczepia, a ona jest wobec niego bardzo opiekuncza. Ja w tym wszystkim spelniam role przewodnika stada, ciagle za mna chodza :) Czesto odwiedzaja nas znajomi. Z kazdym spotkaniem jest lepiej, Misza nie jest juz az tak przerazona, czasem nawet do kogos sama podejdzie, ale najwazniejsze jest chyba to, ze czuje sie pewnie i jak u siebie. Chyba wie, ze jest nasza, a my jej. Broni domu: szczeka, jak ktos puka do drzwi, ostatnio, jak kolega chcial do mnie podejsc, to warknela (lubie sobie to tlumaczyc tym, ze mnie broni;) ), jak wychodze z domu to piszczy przez chwile, a jak wracam to ogromnie sie cieszy i na spacery wychodzi juz bez smyczy, biega po polach i wyglada na szczesliwa, a ostatnio pogonila jakiegos bezpanskiego psa... jedyny problem to ten, ze sie w lozku w nocy rozpycha, ale to juz moja wina;) Jednym slowem pies jest fantastyczny i juz sobie nie potrafie przypomniec, jak to bylo, gdy jej nie bylo z nami :)" A tu Misza dostojna - zeby niepowiedziec, ze przystojna :evil_lol: Miszka spi ze swoim "pluszakiem" :lol: "Misza kocha Kurta Russela" .. heh i wcale jej sie nie dziwie:roll: "Radość o poranku" - Pańcia ze swoim "pluszakiem" :cool3: Quote
pusia2405 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Niesamowite, aż mi łezka w oku zakręciła. dziewczyny, musicie być z siebie dumne. Gdyby nie wy...:shake:, to lepiej nie myśleć. Teraz widzimy piękną, zdrową suńkę, no i szczęśliwą:multi: Quote
uxmal Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 SUPER SUPER GRATULUJE :multi::multi::multi: Quote
MagYa^^ Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 heh...mam nadzieje, ze wszystkie adopcje w ktorych maczalam paliuchy (jak to mowi moj chrzesniak), sa tak udane.. (nawet mojej Saby..) Quote
foxi Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 :Cool!::cunao:serce milczy, dusza śpiewa.... Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dostalam dzisiaj wiadomosc od Kasi - mamy Miszy :D zacytuje kilka zdan, smialam sie jak nie wiem co... Misce naprawde sie poszczescilo :D .."Oczywiście wszyscy ją kochają, moi Rodziciele, to wręcz mają fioła na jej punkcie. Np. mama jak mnie odwiedza, to mówi, że bardzo się stęskniła za ZWIERZAKAMI, a za Miszą to najbardziej. Co tam ja, pierworodna, ba! Jedyna córka! W trakcie świąt mieszkaliśmy u Nich, to przecież Misza miała jak w raju: co chwila jakieś psie ciasteczka i smakołyki, jakieś mięsko... moje krzyki na nic się zdały psa mi rozpuścili - np. kupili KILOGRAM parówek dla Miszy. Doprowadzili do tego, że jak Misza widzi parówkę, to ma obłęd w oczach, bez komend siada, prosi, podaje łapę, kładzie się. Ostatnio jak przyjechali mnie odwiedzić, to oczywiście pies dostał całą siatkę wałówy. Misza widziała ich pierwszy raz od świąt i przez pół minuty się im przyglądała, potem proces myślowy i nagle: to ci od parówek! i rzuciła się do nich machając ogonem. Mnie zatkało, bo Misza ma to do siebie, że wymazuje z pamięci wiele rzeczy. A tak w ogóle, to jest urwis straszny - po tych pięknych oczętach widać :)" Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 ;) wiem, ze Kasia nas tu podglada! Niedlugo wpadne do Miszorów z niezapowiedziana wizyta poadopcyjną :diabloti: ... znacz ka kawuchę :cool3: Quote
yewcia1 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Super, ze Miśki smutny los się odmienił:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MagYa^^ Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 To już ponad rok jak Misia szczęśliwy dom znalazła. Wszystko układa się dobrze :) Ostatnio widziałam córcie Miszy - podobna do mamy :) To była najbiedniejsza malutka, łysa sunia.. Znalazła cudowny dom, który uratował jej życie. Quote
Recommended Posts