Jump to content
Dogomania

Twój kandydat do ankiety KrakVetu na listopad to:  

497 members have voted

1. 1. Twój kandydat do ankiety KrakVetu na listopad to:

• Prywatne przytulisko p.Ali Orzechowskiej w Augustowie
      229
    • Dogomaniczka ulvhedinn z Wrocławia
      47
    • Bezpłatny Dom Tymczasowy mamy dogomaniaczki missieek - Magdaleny Nieduzia
      221

Recommended Posts

Posted (edited)

Cięzko wybrać, zagłosowałam

[B]Przy okazji ważna informacja - w chwili obecnej w lecznicy Marwet w Markach k/W-wy jest suka karmiąca, która nie ma szczeniaków - [COLOR=#ff0000]może ktoś szuka mamki dla szczeniaków???[/COLOR] Nr tel. 22 674-41-92 [/B]

Edited by paros
Posted

[quote name='mtf zalesie']prosze o glosy na osobe ktora ma nie kilkanascie a 60 psow na swoim utrzymaniu jako bdt-czyli augustow[/QUOTE]
u mojej mamy także jest kilkadziesiąt psów
nie kilkanaście...

Posted

[quote name='mtf zalesie']prosze o glosy na osobe ktora ma nie kilkanascie a 60 psow na swoim utrzymaniu jako bdt-czyli augustow[/QUOTE]

To było nie ładne :/ Każdy zasługuje na pomoc nie ważnie czy ma 20 czy 60 niech dogomaniacy głosują według uznania.

Posted

Prosimy o głosy, na [B]Magdalenę Nieduziak [/B]nie otrzymałaOna [B]nigdy[/B] wsparcia od krak-vetu. missieek owszem (najdawniej ze wszystkich, w 2009 r)ale zaznaczam, że prosimy o wsparcie dla BDT mamy missieek, a nie missieek. Pieski nie przebywają u missieek, tylko pod opieką jej mamy. Jest ich bardzo dużo, wiele takich, które ciężko jest wyadoptować.
Prosimy o głosy lub jeśli byłby ktoś, kto chciałby wziąć na DT psiaki, które trafiły do nas dzikie i ciężko im przez to znaleźć dom, to zachęcam do pomocy :)

Posted

[quote name='paros']Cięzko wybrać, zagłosowałam

[B]Przy okazji ważna informacja - w chwili obecnej w lecznicy Marwet w Markach k/W-wy jest suka karmiąca, która nie ma szczeniaków - [COLOR=#ff0000]może ktoś szuka mamki dla szczeniaków???[/COLOR] Nr tel. 22 674-41-92 [/B][/QUOTE]

trzeba koniecznie to wpisac na warszawskie watki i do lekow (wiem, ze mleko to nie lek, ale pokaarm a tam tez sie pokarm przekazuje-tylko aby mnie nikt zle nie zrozumial, ta psica moze jakims malym znajdom pomoc, nie wykorzystujemy jej 'ot tak' )

apropos, wiadomo co sie szczeniakom stalo?

Posted (edited)

oddaję swój głos na [COLOR=#000000]Prywatne Przytulisko p.Ali Orzechowskiej w Augustowie

ps. przejrzałam wszystkich kandydatów i żałuję, że mogłam oddać tylko jeden głos, bo każdy w potrzebie.... głos swój jednak oddałam na kandydata, który jako pierwszy mnie o niego poprosił.... natomiast w KrakVecie napewno oddam swój głos na zwycięzcę z dogo [/COLOR]:rolleyes: tymczasem powodzenia każdemu z osobna

Edited by Cassi_
ps.