Energy Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 O zdjęcia Frodzika:) cudnie wygląda:loveu: Słodki maluch:) Quote
ewu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Zaglądam tu zawsze z radością i wzruszeniem. Frodo- szczęściarzu.... Jak go nie kochać:):):) Quote
toyota Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Szukamy kogoś z Warszawy z Legionowa, kto by odwiedzał Maciusia w klinice: http://www.dogomania.pl/forum/thread...c-na-operację-! Może któraś ciocia mieszka w okolicy ? Quote
Frodo Szczeciński Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Witam wszystkich. Jestem ciekawy jak dajecie sobie rade w te upały, ja korzystam czasami z baseniku który stoi w ogrodzie ( jest tylko do mojej dyspozycji )więc się ochładzam w te upalne dni.Wyniki są w najlepszym porządku, żadnych struwitów , szczawianów ani stanów zapalnych.Zobaczymy za miesiąc czy stan ten się utrzyma ?. Quote
JamniczaRodzina. Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Froduś bardzo się cieszymy,że masz dobre wyniki.:loveu:Fajny pomysł z basenikiem . Quote
yunona Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Super bajery masz Froduś :loveu:. Trzymamy kciuki za dobre wyniki :) Quote
Energy Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Cudny, radosny Frodzik:loveu: Jak fajnie go takim oglądać:) Frodo Szczeciński trzymam mocno kciuki żeby wyniki były już zawsze takie dobre i pozdrawiam serdecznie:) Quote
anica Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Energy napisał(a):Cudny, radosny Frodzik:loveu: Jak fajnie go takim oglądać:) Frodo Szczeciński trzymam mocno kciuki żeby wyniki były już zawsze takie dobre i pozdrawiam serdecznie:)... i Ja również:loveu: Quote
Frodo Szczeciński Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Witam wszystkich. U mnie wszystko w porządku, tylko te upały troszeczkę dokuczają , ale leprze one niż zimno i deszcz bo przynajmniej można poszaleć na ogródku. W poniedziałek robiliśmy wyniki moczu, wszystko bez zmian tak jak poprzednio w najlepszym porządku , pan doktor jest bardzo zadowolony no i my oczywiście też. Dzwonił DT , ewentualnie jak będzie się wybierał na urlop nad może to zajedzie do mnie w odwiedziny, fajnie . Pozdrawiam wszystkich. FRODO;) Quote
Energy Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Frodo Szczeciński']Witam wszystkich. U mnie wszystko w porządku, tylko te upały troszeczkę dokuczają , ale leprze one niż zimno i deszcz bo przynajmniej można poszaleć na ogródku. W poniedziałek robiliśmy wyniki moczu, wszystko bez zmian tak jak poprzednio w najlepszym porządku , pan doktor jest bardzo zadowolony no i my oczywiście też. Dzwonił DT , ewentualnie jak będzie się wybierał na urlop nad może to zajedzie do mnie w odwiedziny, fajnie . Pozdrawiam wszystkich. FRODO;)[/QUOTE] Froduś :loveu: Bardzo się cieszę, że wyniki sa dobre :) Pozdarwiam serdecznie:) Quote
Isadora7 Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Siemka Frodek pozdrawiamy Ciebie - Rambo - Jamnik Rambo i jego dziewczyny Ruda, Ganga i oczywiście Dorota Quote
keakea Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Frodek, rwiesz dziewuchy? :) Rulon zainteresowany Quote
yunona Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Fotki śliczne, Froduś doopkę chłodzi w baseniku, spaceruje :) w pięknym ogródku. A kopie troszkę ?:diabloti: Uściski i całusy od czarodziejów :) Quote
anica Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Frodek basenowy wymiata :multi:... Frodek...w ogóle, wymiata;) Quote
JamniczaRodzina. Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Froduś Twoja mina w baseniku jest super:loveu:.Pozdrawiamy Was cieplutko. Quote
Frodo Szczeciński Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Byłem z rodzinką tydzień w górach , było dużo atrakcji ( zdiecia ze splywu Dunajcem ) . Pozdrawiam FRODO TURYSTA Quote
yunona Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 No cudnie :). Oglądałam fotki i ja też spływ Dunajcem zaczęłam od loda (kiedyś to były takie bambino na patyku ). Wsiadłam na tratwę i całe szczęście, że na samym wylocie, bo po bujaniu, oddałam te lody wodzie ;) , a nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej. Po prostu mi nie poszły. Za to Froduś na fotkach cudny , turysta kochany. :loveu: Quote
Energy Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Piękne zdjęcia :) Frodziak :loveu:ale miałeś super wakacje :) Wspaniale jest móc nacieszyć oko szczęśliwym Frodziakiem z Rodzinką, bardzo dziękuję :) Quote
Recommended Posts