Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich. Jestem ciekawy jak dajecie sobie rade w te upały, ja korzystam czasami z baseniku który stoi w ogrodzie ( jest tylko do mojej dyspozycji )więc się ochładzam w te upalne dni.Wyniki są w najlepszym porządku, żadnych struwitów , szczawianów ani stanów zapalnych.Zobaczymy za miesiąc czy stan ten się utrzyma ?.

Posted

Cudny, radosny Frodzik:loveu: Jak fajnie go takim oglądać:)
Frodo Szczeciński trzymam mocno kciuki żeby wyniki były już zawsze takie dobre i pozdrawiam serdecznie:)

• 2 weeks later...
Posted

Energy napisał(a):
Cudny, radosny Frodzik:loveu: Jak fajnie go takim oglądać:)
Frodo Szczeciński trzymam mocno kciuki żeby wyniki były już zawsze takie dobre i pozdrawiam serdecznie:)
... i Ja również:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich. U mnie wszystko w porządku, tylko te upały troszeczkę dokuczają , ale leprze one niż zimno i deszcz bo przynajmniej można poszaleć na ogródku. W poniedziałek robiliśmy wyniki moczu, wszystko bez zmian tak jak poprzednio w najlepszym porządku , pan doktor jest bardzo zadowolony no i my oczywiście też. Dzwonił DT , ewentualnie jak będzie się wybierał na urlop nad może to zajedzie do mnie w odwiedziny, fajnie . Pozdrawiam wszystkich. FRODO;)

Posted

[quote name='Frodo Szczeciński']Witam wszystkich. U mnie wszystko w porządku, tylko te upały troszeczkę dokuczają , ale leprze one niż zimno i deszcz bo przynajmniej można poszaleć na ogródku. W poniedziałek robiliśmy wyniki moczu, wszystko bez zmian tak jak poprzednio w najlepszym porządku , pan doktor jest bardzo zadowolony no i my oczywiście też. Dzwonił DT , ewentualnie jak będzie się wybierał na urlop nad może to zajedzie do mnie w odwiedziny, fajnie . Pozdrawiam wszystkich. FRODO;)[/QUOTE]

Froduś :loveu:
Bardzo się cieszę, że wyniki sa dobre :) Pozdarwiam serdecznie:)

Posted

Fotki śliczne, Froduś doopkę chłodzi w baseniku, spaceruje :) w pięknym ogródku. A kopie troszkę ?:diabloti:
Uściski i całusy od czarodziejów :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

No cudnie :). Oglądałam fotki i ja też spływ Dunajcem zaczęłam od loda (kiedyś to były takie bambino na patyku ). Wsiadłam na tratwę i całe szczęście, że na samym wylocie, bo po bujaniu, oddałam te lody wodzie ;) , a nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej.
Po prostu mi nie poszły. Za to Froduś na fotkach cudny , turysta kochany. :loveu: