Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szlag mnie trafia przez ten chwilowy brak aparatu
Dzisiaj Morusek dał popis pieszczot przez kratę .... Trzeba to było widzieć ....
Byłam sama i jak głupia rechotałam w głos ...
Oczywiście klucza do kojca nie miałam, bo pojechałam na budowę, a nie do Morusa tym razem .... Ale głaskanko przez kojec musiałam i tak zaliczyć, bo się piernik czarny obudził po przepracowanej (w co nie wierzę, że w całości, ani jemu, ani pracownikowi :evil_lol: ) nocce I jak mnie zobaczył to piski były na pół osiedla
Rękę wsadziłam przez kraty i co Morusek zrobił ?
Poprzymierzał się, poprzymierzał Sprawdził że ustawienie mojej ręki w tych kratach nie takie żeby jemu było wygodnie się samemu popieścić o moją rękę i ................
........................ zaczął sobie ustawiać moją rękę tak żeby było jemu wygodniej się samemu pogłaskać ...
Wyglądało to po prostu przekomicznie

Posted

Oczywiście klucza do kojca nie miałam, bo pojechałam na budowę, a nie do Morusa tym razem ....

Wszystkie drogi na budowe są kręte:evil_lol: I Maja pewnie odwiedziła nie jednego podopiecznego:loveu:

Posted

morus-przepiekny pies potrzebuje domu...na jego miejsce czeka kilka kolejnych psich bied...morus jest pieknym imponujacym przytulasnym psem...dogomaniacy -pomocy!! moze choc w ogloszeniach???

Posted

sluchajcie jak sprawa z ogloszeniami-ja moge wyprodukowac wzruszajace teksty dla wszystkich pieskow...jesli zalatwie spray z allegro-nie wiem dlaczego nie zawiesili-podobno pomylka czy cos-teraz to wyjasniem moge tez jetam oglaszac...narazie nie mam takiej mozliwosci:(

Posted

aaaaaaaaaaaaa znalazlam go na allegro i maske ...jakie oni maja piekne teksty-nie moge uwierzyc ze nikt sie nimi nie interesuje!!!! oj to wycofuje swoja propozycje- piekne allegro zrobiliscie!!

Posted

[FONT=Trebuchet MS]Wielka prośba bede się opiekować wirtualnie " Waszymi " psiakami w galerii adopcyjnej AFN- u , więc proszę o jeżeli wątek jest złożony o wklejenie foty psiaka np na tym wątku info np biało czarna sunia wiek 5 miesięcy niewysterylizowana i fota.[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Kto mi pomoże Wam pomagać?Proszę.[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Zacznę wrzucać psiaki już dziś tylko proszę o pomoc[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Na wątkach złożonych proszę o kopiowanie zdjęć i podpis ( czyli ile ma imię, i czy po sterylce)[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]U wszystkich pozostałych psów ( suczek tylko info czy po sterylce , fotki sama znajdę)[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Mam nadzieję, ze coś z mojego myślowego słowotoku zrozumiecie:evil_lol: [/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]A i na wszystkich psich wątkach piszcie - te informacje nawet na tych, na których ja nie bywam czyli nie podnoszę - mam plan wstawić wszystkie " Wasze psiaki";-)[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Już piszę po polsku są wątki gdzie jest parę psiaków ( te starachowickie ) i tam ja nie kojarzę psiaków czyli np wątek świętokrzyskie szukamy pilnie domów nie wiem, który to pies , która suka , jaki wiek i czy po sterylce i pod tym zdjęcie psiaka.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]a ja jak już zbiorę info to wystawiam psiaki [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]w wątku pojedyńczym tak jak np tutaj napisać tylko dla mnie proszę Layd 1,5 roku sunia po sterylce.[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]Tu akurat wiem, ale na reszcie wątków nie wiem czy są po sterylce.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]zbowiązałam się zaopiekować wirtualnie wszystkimi psami ze starachowic, poniewaź nie wszyscy bedą mieli dostęp do dodawania psiaków z tego względu, zeby się nie robił bałagan w galerii [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Jak psiak znajdzie dom bedzie usuwany jego wątek z galerii.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Psiaki starachowickie chętnie dodam , ponieważ i tak odwiedzam ich wątki[/FONT] i wiem choć trochę czy są nadal w potrzebie czy już w nowym domu.

Mozna dodać też info jak do dzieci i kotów i innych zwierzaków - jak macie takie wieści.