Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majaa napisał(a):
Nic się nie stało ! Mail już jest u Ciebie
A Morusek czeka na domek ... Extra domek !

Zaraz odpiszę :lol:
Czy Ty możesz mi powiedzieć kiedy śpisz? :cool3:

Posted

Kilka reakcji na ogłoszenia było z Anonsów, ale raz że wiek się Morusa nie podoba, a swa, że ja go nie dam do bylejakiej firmy do stróżowania :shake:
Teoretycznie teraz lepiej nie ma, ale mam przynajmniej pewność, że jest mu dobrze ! Nie mieszka w raju, ale ma dobrze i ma sympatię pracowników i zainteresowanie jego psią duszą, bo z ciałkiem, a własciwie tylko z sierściuchą to ja trochę nawalam :oops:

Posted

Majaa napisał(a):
z ciałkiem, a własciwie tylko z sierściuchą to ja trochę nawalam :oops:

Morus to chłop z prawdziwego zdarzenia, on się tam nie będzie pizdrzył i mizdrzył. Umyje go deszcz, uczesze wiatr...nie dla niego szczotka i lusterko;)

Posted

Wygląda na to, że w poniedziałek lub wtorek zawiozę Moruska do nowego domku w Sakrżysku - Kam. ......
Dzisiaj przyjechał obejrzeć go Pan . Oglądał także Łaćkę, ale Morus wpadł mu w oko ..... ze wzajemnością zresztą. Psa nie wydałam , bo nikt nie był u niego wcześniej na kontroli ....., choć człowiek zrobił na mnie pozytywne wrażenie ....
Poprosiłam Aquirre a cioteczka szybko pojechała na miejsce i dostałam sms-a, że warunki są jak najbardziej ok.