bumerang Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Morusek idzie na spacerek i sie przypomina!!!! Quote
sahara Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Majaa napisał(a):Nic się nie stało ! Mail już jest u Ciebie A Morusek czeka na domek ... Extra domek ! Zaraz odpiszę :lol: Czy Ty możesz mi powiedzieć kiedy śpisz? :cool3: Quote
yewcia1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witamy Moruska i zapraszamy do szukania domku. Quote
klusek04 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ale temu człowiekowi głowę ktoś odgryzł. Mam nadzieję że nie Morus? :cool3: Quote
Majaa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Kilka reakcji na ogłoszenia było z Anonsów, ale raz że wiek się Morusa nie podoba, a swa, że ja go nie dam do bylejakiej firmy do stróżowania :shake: Teoretycznie teraz lepiej nie ma, ale mam przynajmniej pewność, że jest mu dobrze ! Nie mieszka w raju, ale ma dobrze i ma sympatię pracowników i zainteresowanie jego psią duszą, bo z ciałkiem, a własciwie tylko z sierściuchą to ja trochę nawalam :oops: Quote
Majaa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Porcję mega głaskania dzisiaj odpracowałam :diabloti: Quote
yewcia1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Majaa napisał(a):Porcję mega głaskania dzisiaj odpracowałam :diabloti: Fajnie się głasaka takiego puchacza:lol: Quote
KamaG Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Majaa napisał(a):z ciałkiem, a własciwie tylko z sierściuchą to ja trochę nawalam :oops: Morus to chłop z prawdziwego zdarzenia, on się tam nie będzie pizdrzył i mizdrzył. Umyje go deszcz, uczesze wiatr...nie dla niego szczotka i lusterko;) Quote
Majaa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wygląda na to, że w poniedziałek lub wtorek zawiozę Moruska do nowego domku w Sakrżysku - Kam. ...... Dzisiaj przyjechał obejrzeć go Pan . Oglądał także Łaćkę, ale Morus wpadł mu w oko ..... ze wzajemnością zresztą. Psa nie wydałam , bo nikt nie był u niego wcześniej na kontroli ....., choć człowiek zrobił na mnie pozytywne wrażenie .... Poprosiłam Aquirre a cioteczka szybko pojechała na miejsce i dostałam sms-a, że warunki są jak najbardziej ok. Quote
yewcia1 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Czyli trzymamy kciuki i czekamy na wieści:lol: Quote
Majaa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jutro lub pojutrze wywieziemy Moruska .... Będę za nim płakać .... Quote
yewcia1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Majaa napisał(a):Jutro lub pojutrze wywieziemy Moruska .... Będę za nim płakać .... Bedziemy za nim płakać i ze szczęścia płakać:lol: Quote
klusek04 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A ja nie będę płakać. Huuuuuuuuuuura! Niech mu się wiedzie. Przecież o to właśnie chodzi aby psiaki znajdowały superaśne domki. Quote
*Gajowa* Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Super wiadomość ! Trzymam kciuki aby wszystko sie udało :thumbs: . Quote
Recommended Posts