sahara Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 I co z Moruskiem? Majaa w przyszłym tygodniu jestem w domu, możemy się umawiać... Quote
Majaa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Morusek jest od kilku dni w nowym domku .... Jutro będę tam dzwonić ..... Przepraszam za brak informacji na bieżąco, ale ostatnie dni przemknęły mi jak kilka sekund :-( Quote
sahara Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Majaa napisał(a):Morusek jest od kilku dni w nowym domku .... Jutro będę tam dzwonić ..... Przepraszam za brak informacji na bieżąco, ale ostatnie dni przemknęły mi jak kilka sekund :-( Nie masz za co przepraszać, jakbym tego nie znała :cool1: . Mam tylko nadzieję, że to brak czasu i natłok obowiązków, a nie coś innego. Ciekawa jestem jak Morusek się miewa, czekam cierpliwie na relację.;) Quote
yewcia1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czyli dobre wiadomości:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Majaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 sahara napisał(a):Nie masz za co przepraszać, jakbym tego nie znała :cool1: . Mam tylko nadzieję, że to brak czasu i natłok obowiązków, a nie coś innego. Ciekawa jestem jak Morusek się miewa, czekam cierpliwie na relację.;) Brak czasu i natłok obowiązków, to mało powiedziane ...:-( Dzwoniłam dzisiaj ..... Morus ma się świetnie ....... czesanko godzinkę dziennie Próbował się buntować przy czesaniu ogona, tak jak zresztą przewidywaliśmy , ale dogoadali się z opiekunem ;) Jak dzwoniłam to Morus podobno już czekał na szczotkowanie, które zaczęło mu się podobać ! Quote
Majaa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 sahara napisał(a):Cieszę się, że Morus jest szczęsliwy. Wszystko wskazuje na to , że będzie bo narazie chyba sam nie wie o co chodzi ! Quote
KamaG Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Wracam po urlopie i wspaniałe wieści czytam!!! Bardzo się cieszę! Quote
bumerang Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Tak bardzo się cieszę :multi: mizianka dla ślicznego :loveu::loveu: Quote
KamaG Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 To ja tytuł zmienię z największą przyjemnością! Quote
yewcia1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Morusku dalej się tak bardzo mocno cieszę , ze masz domek:multi: Quote
Recommended Posts