yewcia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Morus siedz grzecznie i sie nigdzie nie wybieraj i czekaj na domek. Quote
Majaa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dzisaij Morus mnie rozłożył na łopatki ! Pojechałam rano na budowę i 3/4 czasu spędziłam na głaskaniu Morusa przez kraty, bo kluczy do kojca nie miałam :( On jest tak strasznie spragniony głaskania i obecności człowieka ... Quote
BożenaG Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czekamy na dobre wiesci ,bo ostatnio takich mało:-( Quote
Majaa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aukcja się skończyła, zaraz wystawię ponownie! Nikt się nie odezwał :-( A Morus już nie próbuje wydostawać sie przez płot na budowie i .... pięknie pilnuje terenu Dzisiaj dozorcy mi dziękowali za niego :oops: Prosiłam i tłumaczyłam Im dzisiaj żeby pamiętali, że to DT i moga mieć pewność że jak Morus pojedzie do nowego domku, któego również mają dla niego szukać, napewno dostaną jakiegoś kolejnego pomocnika na DT Quote
Majaa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Morusek charakterna przylepa prosi o domek ! Jak on się cudnie wywija do głaskania! Ten pies wymaga równocześnie ogromnej miłości jak i kosekwentnej ręki ! Uwielbiam takie psy z tym "czymś" - z tym charakterkiem ! ;) Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jest pieknym psem...niezwyklej urody..czy ktos sie nim interesuje???ma allegro?? przepraszam-ale przyznam sie-nie przeczytalam calego watku... Quote
Majaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a):jest pieknym psem...niezwyklej urody..czy ktos sie nim interesuje???ma allegro?? przepraszam-ale przyznam sie-nie przeczytalam calego watku... Allegro ma ! A czy się interesuje ? Czasami tak. Morus jest piękny faktycznie i ma charakter! Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 to mam nadzieje ze szybko znajdzie domek...a teraz siedzi na jakiejs budowie si?? Quote
Majaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a):...a teraz siedzi na jakiejs budowie si?? Si, u mnie na firmowej budowie. Dorabia jako współpracownik dozorców :cool3: Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hehe :) to ci- nawet na robote sie zalapal;) do kiedy budowa?? on jest tak piekny ze MUSI znalezc dom...pozwolisz ze tu w Poznaniu popytam;) Quote
Majaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a):hehe :) to ci- nawet na robote sie zalapal;) do kiedy budowa?? on jest tak piekny ze MUSI znalezc dom...pozwolisz ze tu w Poznaniu popytam;) Pytaj pytaj ... kojec pusty stał nie będzie to napewno ! Quote
Recommended Posts