Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dotarłam i tu w końcu ....
"Śmiejo" :razz: się ze mnie, że ciągle do psów, które mam na DT docieram na końcu :mad: ;)
Ale coś w tym jest .......
Co do zdjeć marketingowych, to macie świętą rację ! Zwłaszcza Morus przynosi wstyd rodzinie ;) Doskonale sobie z tego zdaję sprawę
Tylko, że z nim jest problem, a jeszcze większy z czasem moim.
Ja sobie z Morusem poradzę przy pomocy 1-2 osób. Okiełznam go. Tylko nie ma kiedy ...naprawdę :oops: A druga sprawa to to , że chłopak jest bardzo pamiętliwy i bardzo wrażliwy na czesanie .... właśnie przy kolejnych próbach usunięcia mu kołtuna z ogona raz próbował ucapić wujka, a drugi raz capnął pracownika (lekko, bo lekko, ale capnął), który którejś pieknej nocy stwierdził, że mu się nudzi, więc go obetnie trochę Moze w przyszłym tygodniu ..... mamy trochę wolnego .... urlopiki ;)

Banerek śliczny !

Posted

Majaa, mam nadziję, że nie gniewasz się, ja sama wiem jak ciężko nad wszystkim zapanować. :cool1:
A Moruska trzeba uchwycić z jego poziomu ;) , tak żeby widać było jego dostojeństwo :lol: .
I koniecznie jakieś tło odpowiednie, kwiatuszki, motylki, zielona traweczka :evil_lol: .
Żebym miała trochę czasu to bym Was odwiedziłą, ale co się odwlecze..... :p
Kamkam, podlinkuj jeszcze swój banerek

Posted

Wczoraj znalazłam ogłoszenie Moruska w radomskich Anonsach :multi:
Tak jakoś fajnie mi się zrobiło koło serca, że znam tego psiunia, choćby wirtualnie ;) . Zastanawiam się jednak czy nie lepiej tego ogłoszenia dawać na Faunie z dopiskiem 1zł? Tam jednak zagląda więcej osób szukających psa :roll:
A Morusek jest piękny, żeby tak ktoś oprócz nas poznał się na nim......:loveu:

Posted

Psiaka w Anonsach ogłasza Saga_86 :loveu:
A ja zaczynam mieć wątpliwości czy go dalej ogłaszać .....
Rozsądek mówi ogłaszać ..... serce mówi ma dożywocie...pracownicy mówią my go nie oddamy .....

I skłonna bym była przychylić się ku temu... ale wiem jak bardzo nam są tymczasy potrzebne, a wyadoptowanie Morusa oznacza wolne miejsce na DT, a właśnie DT nam brakuje najbardziej Ehhhh sama nie wiem, co robić ...

:offtopic:Sahara jest problem na poważną skalę do rozgryzienia w Radomiu Proszę o kontakt, jeśli chcesz pomóc poprowadzić śledztwo na [email protected] Potrzebujemy kogoś na miejscu do pomocy ! A sprawa śmierdzi z kilometra !

Posted

Majaa napisał(a):

:offtopic:Sahara jest problem na poważną skalę do rozgryzienia w Radomiu Proszę o kontakt, jeśli chcesz pomóc poprowadzić śledztwo na [email protected] Potrzebujemy kogoś na miejscu do pomocy ! A sprawa śmierdzi z kilometra !

Majaa bardzo przepraszam za nieporozumienie :oops: . Czekam na maila od Ciebie.

Posted

sahara napisał(a):
Majaa bardzo przepraszam za nieporozumienie :oops: . Czekam na maila od Ciebie.

Nic się nie stało ! Mail już jest u Ciebie
A Morusek czeka na domek ... Extra domek !