sahara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kamkam, w tytule trzeba wstawić :roll: , jak ktoś zajrzy to od razu trafi tam gdzie trzeba ;) Quote
KamaG Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Nie załapałam wcześniej Sahara:oops: , już dopisałam do tytułu;) Quote
yewcia1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tak psiak o wielkiej urodzie i ogromnym sercu się przypomina. Quote
sisay Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Po poludniu poprawie banerek i dopisze "szukam domu" :) sorry, nie widzialam wczesniej tej prosby :oops: Quote
bumerang Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 piękny i niepowtarzalny- szuka domku i kochającego pana/ni :loveu::loveu: Quote
Majaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No dotarłam i tu w końcu .... "Śmiejo" :razz: się ze mnie, że ciągle do psów, które mam na DT docieram na końcu :mad: ;) Ale coś w tym jest ....... Co do zdjeć marketingowych, to macie świętą rację ! Zwłaszcza Morus przynosi wstyd rodzinie ;) Doskonale sobie z tego zdaję sprawę Tylko, że z nim jest problem, a jeszcze większy z czasem moim. Ja sobie z Morusem poradzę przy pomocy 1-2 osób. Okiełznam go. Tylko nie ma kiedy ...naprawdę :oops: A druga sprawa to to , że chłopak jest bardzo pamiętliwy i bardzo wrażliwy na czesanie .... właśnie przy kolejnych próbach usunięcia mu kołtuna z ogona raz próbował ucapić wujka, a drugi raz capnął pracownika (lekko, bo lekko, ale capnął), który którejś pieknej nocy stwierdził, że mu się nudzi, więc go obetnie trochę Moze w przyszłym tygodniu ..... mamy trochę wolnego .... urlopiki ;) Banerek śliczny ! Quote
sahara Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Majaa, mam nadziję, że nie gniewasz się, ja sama wiem jak ciężko nad wszystkim zapanować. :cool1: A Moruska trzeba uchwycić z jego poziomu ;) , tak żeby widać było jego dostojeństwo :lol: . I koniecznie jakieś tło odpowiednie, kwiatuszki, motylki, zielona traweczka :evil_lol: . Żebym miała trochę czasu to bym Was odwiedziłą, ale co się odwlecze..... :p Kamkam, podlinkuj jeszcze swój banerek Quote
yewcia1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wprawne dogomaniackie oko dostrzega piękno Moruska, ale dla rozreklamowania przyda się nowa fota :lol: Quote
sahara Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wczoraj znalazłam ogłoszenie Moruska w radomskich Anonsach :multi: Tak jakoś fajnie mi się zrobiło koło serca, że znam tego psiunia, choćby wirtualnie ;) . Zastanawiam się jednak czy nie lepiej tego ogłoszenia dawać na Faunie z dopiskiem 1zł? Tam jednak zagląda więcej osób szukających psa :roll: A Morusek jest piękny, żeby tak ktoś oprócz nas poznał się na nim......:loveu: Quote
Majaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Psiaka w Anonsach ogłasza Saga_86 :loveu: A ja zaczynam mieć wątpliwości czy go dalej ogłaszać ..... Rozsądek mówi ogłaszać ..... serce mówi ma dożywocie...pracownicy mówią my go nie oddamy ..... I skłonna bym była przychylić się ku temu... ale wiem jak bardzo nam są tymczasy potrzebne, a wyadoptowanie Morusa oznacza wolne miejsce na DT, a właśnie DT nam brakuje najbardziej Ehhhh sama nie wiem, co robić ... :offtopic:Sahara jest problem na poważną skalę do rozgryzienia w Radomiu Proszę o kontakt, jeśli chcesz pomóc poprowadzić śledztwo na [email protected] Potrzebujemy kogoś na miejscu do pomocy ! A sprawa śmierdzi z kilometra ! Quote
wobie Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Morusiu hopaj na pierwszą stronkę i nie poddawaj się!!! Quote
yewcia1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 wobie napisał(a):Morusiu hopaj na pierwszą stronkę i nie poddawaj się!!! Morusku jesteś takm pięknym psiakiem , a domku jeszcze nie masz:-( Quote
bumerang Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 gdzie ten domek dla Moruska :crazyeye::crazyeye: Quote
sahara Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Majaa napisał(a): :offtopic:Sahara jest problem na poważną skalę do rozgryzienia w Radomiu Proszę o kontakt, jeśli chcesz pomóc poprowadzić śledztwo na [email protected] Potrzebujemy kogoś na miejscu do pomocy ! A sprawa śmierdzi z kilometra ! Majaa bardzo przepraszam za nieporozumienie :oops: . Czekam na maila od Ciebie. Quote
Majaa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 sahara napisał(a):Majaa bardzo przepraszam za nieporozumienie :oops: . Czekam na maila od Ciebie. Nic się nie stało ! Mail już jest u Ciebie A Morusek czeka na domek ... Extra domek ! Quote
Recommended Posts