Gamba Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 I podniesiemy również pięknego i oryginalnego Moruska! Skacz ty chłopie na pierwszą szukać domku!;) Quote
Majaa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Stare, bo stare, ale udało mi się w końcu do netu dopchać i to tak, żeby zadzialał Morus poczynił tak ogromny postęp, że nawet przy otwartej bramie nie próbuje opuszczać terenu, nawet ... jak mnie widzi ...... Zawsze za mną probował prysnąć przez płot, a ostatnio ucieszył mnie bardzo swoim podejściem "ja tu zostaję, bo to mój teren i nie ma o czym dyskutować" Nawet sprawdzaliśmy czy wraca : Wołałam go i owszem przebiegł te parę metrów do mne ale na polecenie wróć, wracał bez zmrużenia okiem ! Quote
yewcia1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Morus pokaż się na pierwszej stronie - idealny stróż domowego ogniska i jaki piękny:lol: Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Morus psiak o niespotykanej urodzie , stróż idealny szuka domu. Quote
Majaa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 OJ szuka szukaj i jakoś domków na horyzoncie nie widać :placz: Quote
yewcia1 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Morusek to psiak idealny - więc domku - przybywaj. Quote
Gamba Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bumerang napisał(a):czy czarnuszek miał allegro i ogłoszenia?? Tak, Morus ma Allegro i ogłoszenia, częsć jeszcze aktualnych część już wygasła więc będziemy wstawiać na nowo ;) .Ale to wcale nie znaczy, że ogłoszeń chłopak nie potrzebuje!Im więcej tym lepiej!:cool3: Quote
KamaG Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Morusku i gdzie Twoje miejsce na zawsze będzie? Quote
sahara Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cudny pies :crazyeye: Szukałam jego wieku, ale nie mam czasu czytać jego wątku, możecie mi napisać? Quote
Recommended Posts