BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Karmienie szylków coraz sprawniejsze :lol: Sąsiadka jak zwykle os....:diabloti:. Fanta widzi , a Cola troszkę :multi: . Quote
fizia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Oj to trzymam kciuki!! Takie maluchy sa niesamowite. Moja przyjaciółka miała przez 16 lat Tinkę, którą kuzyn koleżanki wziął od faceta idącego malutką uśpić. Miała wtedy ok. 2-3 dni. Była chyba najważniejszym członkiem Rodziny. Mam nadzieję, że te Maluszki też będą już zawsze bardzo kochane! Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To może cioteczka Fizia rozpocznie akcję poszukiwania domków?????????:cool3: Quote
ulvhedinn Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Oj, Bianka, coś mi się widzi że wpadłaś w PwP jak śliwka w kompot...:evil_lol: Muszę Cię ostrzec- to uzależnia, przysparza człowiekowi stresów, sprawia, że widzisz więcej (czytaj- kolejne nieszczęścia psie np. na ulicy) i.... daje mnóstwo radochy:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ulvhedinn napisał(a):Oj, Bianka, coś mi się widzi że wpadłaś w PwP jak śliwka w kompot...:evil_lol: Muszę Cię ostrzec- to uzależnia, przysparza człowiekowi stresów, sprawia, że widzisz więcej (czytaj- kolejne nieszczęścia psie np. na ulicy) i.... daje mnóstwo radochy:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malagos Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 No to Bianka masz co robić :evil_lol: Zadne tam myslenie o głupotach, zadne tam kawki z przyjaciółką.... Pozdrów i wycałuj ode mnie te gołe brzuszki! Ale Ci zazdroszczę!! :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 malagos napisał(a):No to Bianka masz co robić :evil_lol: Zadne tam myslenie o głupotach, zadne tam kawki z przyjaciółką.... Pozdrów i wycałuj ode mnie te gołe brzuszki! Ale Ci zazdroszczę!! :eviltong: A jaka oszczędność :diabloti: Nawet zapalić nie mam kiedy :placz: Wycalowane są tak ,że aż mokre :p Quote
malagos Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Z tym paleniem to prawda! No, ciekawe co z tych aniołków wyrośnie? I jak je potem komuś oddać :crazyeye: Ja odchowałam 2 10-dniowe kotki i musiałam je zwrócić właścicielce...to jakby moi synowie szli do wojska :placz: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja w zeszlym roku odchowalam 2- dniowe kocie i mam je do dziś .Kluchy są jeszcze na etapie - jemy . koopkamy i śpimy . Jedna ma ogonek , a druga kikutek. Quote
malagos Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bianka, Szalona Dobra Kobieto, to i Wiórek jest u Ciebie?! Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 malagos napisał(a):Bianka, Szalona Dobra Kobieto, to i Wiórek jest u Ciebie?! Córka mówi , że jak tata przyjedzie to bedzie się bał otworzyć kolejne drzwi:crazyeye: Quote
demi Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 to sie troszke "tato" postresuje, conajwyzej niebedzie wchodził do innych pokoji:razz: hehe, trzeba se ustawiać facetów, a co:cool3: a tak serio to bedzie musiał oswoić sie z sytuacją!:evil_lol: Quote
demi Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 to sie troszke "tato" postresuje, conajwyzej niebedzie wchodził do innych pokoji:razz: hehe, trzeba se ustawiać facetów, a co:cool3: a tak serio to bedzie musiał oswoić sie z sytuacją!:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Czarna to Cola , ruda Fanta - po kliknięciu zdjęcia będą wielkie Quote
Kasia_82 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale one slodkie :loveu: Widze,ze Twoj TZ Bianko to jak moj ;) Na wzmianke o nowym tymczasowym zwierzaku w domu skacze pod sufit ale ze zlosci a nie ze szczescia :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kasia_82 napisał(a):Ale one slodkie :loveu: Widze,ze Twoj TZ Bianko to jak moj ;) Na wzmianke o nowym tymczasowym zwierzaku w domu skacze pod sufit ale ze zlosci a nie ze szczescia :evil_lol: I to mnie dziwi właśnie . Ponoć od przybytku głowa nie boli:evil_lol: Quote
demi Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 no super:razz: dzieciaki pewnie już zaczeły widzieć:cool3: ? bo ich niewidziałam z 2 dni:) i pewnie juz niezobacze, ale to sie okaze!:diabloti: mam nadzieje ze niebedziesz miałą rzadnych problemów z :dog: :dog: podaj mi swoje dane, mail i tel(nalpiej stacjonarny) co bym mogła info wrzucać gdzie sie da! bo ty bedziesz znałą lepiej te pieski niz ktokolwiek inny z nas. te maluchy powinny byc średniakami jak urosną-tak dla wiadomosci innych! bo widziałam ich mamusie... Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Widzą:multi::multi::multi: a co :evil_lol: i pelzają jak żaby. Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 podaj mi swoje dane, mail i tel(nalpiej stacjonarny) co bym mogła info wrzucać gdzie sie da! bo ty bedziesz znałą lepiej te pieski niz ktokolwiek inny z nas. te maluchy powinny byc średniakami jak urosną-tak dla wiadomosci innych! bo widziałam ich mamusie...[/quote] stacjonarny to nie bo mi wszystkie oszołomy będą dzwonić . a mail jest na twojej skrzynce :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dziewczyny do wzięcia .Fanta i Cola . W sam raz na upały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a może by tak Demi dała radę opisać mamę maluchów,to ułatwi szukanie im domków. Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Poker napisał(a):a może by tak Demi dała radę opisać mamę maluchów,to ułatwi szukanie im domków. Ich mama jest pieskiem średniej wielkości:cool3: Quote
Sabina02 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bianka! Ale masz cudenka!!!! Tak mi tylko zal tego trzeciego...:shake: Taki byl ladniutki. Czy to byl chlopczyk? Quote
Recommended Posts