BIANKA1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Poker napisał(a):coś przesłodkiego,mozna by zjeść w całości Jak śpią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 U nas właśnie po karmieniu :diabloti: Też sobie porę wynalazły:angryy: . Quote
demi Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 słuchajcie jest problem, po głównej interwencji okazało sie ze sunia ktróa była podejzewana o małe jest wysterelizowana juz od roku...:lol: teraz podejzewamy pewną jamniczke, ale tutaj nie da się niczego wybadać... takie przepisy:angryy: no trudno. w takim badz razie musimy poczekać jak bedą mieć choć1,5miesiaca i wtedt bedzie można stwierdzic jakiej wielkości bedą maluchy(mogą byc po mamusi jamniczce). teraz wszystkie małe kluchy wygladaja teoretycznie tak samo... Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzieciaczki byly wczoraj u doktora . Ważą każde po 1 kg . Zostały odrobaczone . Rano wylazly z nich stada robali . Za 3 tygodnie szczepienie . Cola naszczekala na TZ jak wszedl do kuchni :evil_lol: Od przyszlego tygodnia mam im zaczą podawać pokarmy stałe . Szykuje się domek :loveu: Trzymajmy kciuki:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wielkie dzięki Lupe za banerki :multi::multi::multi: Quote
fizia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ależ One są urocze!!! Postaram się w najbliższym czasie pododawać Je na strony z ogłoszeniami. Kiedy będa do odbioru? i czy wiadomo jakiej mniej więcej mogą być wielkości jak dorosną? Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Myślę , że będą wielkości jamnika . Cola to nawet przypomina czarnego , podpalanego jamnika . Fanta urodzila się bez ogonka :crazyeye: . Są malutkie i mają drobne łapeczki . Cola jest śmielsza i wszędzie włazi . Fanta za nią , ale sama nie wpada na pomysly :evil_lol: . Ogloszenia bardzo się przydadzą . Teraz mają 3 tygodnie . Myślę że za kolejne 3 będą do oddania :lol: . Dzięki Fizia za oferte pomocy . :p Quote
demi Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 to zdjecie koli i twojego dobermanka jest poprostu na medal:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Fanta to ciele :cool3: A ta mala czarna zolza , to 100% jamnika w jamniku :diabloti: Jak dobek chcial ją powąchać , to go dziabła w nos :evil_lol: . Quote
Poker Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Demi miała dostarczyć chociaż opis ich matki,a może i zdjęcia Quote
fizia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dodałam Maluchy na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=11709 Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Glutki wzbudzają wielkie zainteresowanie reszty zwierzaków :diabloti: .Roki stara się tak chodzić , coby nie rozdeptać :lol: .Kotka siada przed skrzyneczką z maluszkami i popatruje ciekawie . Punio broni dostępu do malcow i warczy na każdego kto się do nich zbliza .:lol: Jedynie Kropka i stara kotka Bianka udają że nie ma sprawy :evil_lol: .A maluszkom wszystko jedno kto do nich zagląda . Kleją się do każdego :razz: . Quote
Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Łojej, Ciotka, a Ty się mieścisz jeszcze w swoim domu?...:-? Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mieścić to się mieszcze , tylko mam problemy z chodzeniem :diabloti: . Ciężko się chodzi z psem przyczepionym do nogawki :evil_lol: . Quote
Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oj...:crazyeye: O przyczepianiu się rzepów do psiego ogona to słyszałam, ale o psach-rzepach czepiających się nogawek, to jeszcze nie...:hmmmm: Quote
asiamm Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jaka śliczna święconka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts