Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie jest problem, po głównej interwencji okazało sie ze sunia ktróa była podejzewana o małe jest wysterelizowana juz od roku...:lol:

teraz podejzewamy pewną jamniczke, ale tutaj nie da się niczego wybadać... takie przepisy:angryy: no trudno. w takim badz razie musimy poczekać jak bedą mieć choć1,5miesiaca i wtedt bedzie można stwierdzic jakiej wielkości bedą maluchy(mogą byc po mamusi jamniczce). teraz wszystkie małe kluchy wygladaja teoretycznie tak samo...

Posted

Dzieciaczki byly wczoraj u doktora . Ważą każde po 1 kg . Zostały odrobaczone . Rano wylazly z nich stada robali . Za 3 tygodnie szczepienie . Cola naszczekala na TZ jak wszedl do kuchni :evil_lol: Od przyszlego tygodnia mam im zaczą podawać pokarmy stałe . Szykuje się domek :loveu: Trzymajmy kciuki:lol:

Posted

Ależ One są urocze!!!

Postaram się w najbliższym czasie pododawać Je na strony z ogłoszeniami.
Kiedy będa do odbioru? i czy wiadomo jakiej mniej więcej mogą być wielkości jak dorosną?

Posted

Myślę , że będą wielkości jamnika . Cola to nawet przypomina czarnego , podpalanego jamnika . Fanta urodzila się bez ogonka :crazyeye: . Są malutkie i mają drobne łapeczki . Cola jest śmielsza i wszędzie włazi . Fanta za nią , ale sama nie wpada na pomysly :evil_lol: . Ogloszenia bardzo się przydadzą . Teraz mają 3 tygodnie . Myślę że za kolejne 3 będą do oddania :lol: . Dzięki Fizia za oferte pomocy . :p

Posted

Glutki wzbudzają wielkie zainteresowanie reszty zwierzaków :diabloti: .Roki stara się tak chodzić , coby nie rozdeptać :lol: .Kotka siada przed skrzyneczką z maluszkami i popatruje ciekawie . Punio broni dostępu do malcow i warczy na każdego kto się do nich zbliza .:lol: Jedynie Kropka i stara kotka Bianka udają że nie ma sprawy :evil_lol: .A maluszkom wszystko jedno kto do nich zagląda . Kleją się do każdego :razz: .

Posted

Oj...:crazyeye:

O przyczepianiu się rzepów do psiego ogona to słyszałam, ale o psach-rzepach czepiających się nogawek, to jeszcze nie...:hmmmm: