malagos Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ???? Ale będzie rozpacz u Ciebie!! Bianko, ściskam Cie mocno i życzę przebrnięcia przez ten dzień :cool1: A maluszkom życzę rewelacyjnych domów i kochanych serc ludzkich! Pomyślmy, co teraz przygarniesz? :smokin: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malagos']???? Ale będzie rozpacz u Ciebie!! Bianko, ściskam Cie mocno i życzę przebrnięcia przez ten dzień :cool1: A maluszkom życzę rewelacyjnych domów i kochanych serc ludzkich! Pomyślmy, co teraz przygarniesz? :smokin: Na razie nic nie przygarne . Jeszcze Kropencje mam na stanie :lol: Quote
Kasia_82 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 BIANKA1 to prosze o jeszcze jedno zdjecie slodkich mordeczek,tak dla pozegniania :-( ;) Moze nowi wlasciciele pojawia sie tutaj od czasu do czasu i opowiedzia cosik o psinkach? :roll: Nie wiem czy bedziesz miala z nimi kontakt wiec mozesz napisac do nich liscik na ten temat oraz zalaczyc pare informacji dotyczacych pieskow ;) Liscik dotarl by do nich wraz z pieskiem :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pieski już pojechaly . Nie wiem do jakich domów . Demi napewno napisze , bo glutki są adoptowane przez TOZ . Czekamy zatem na wieści od Demi .:cool1: Quote
malagos Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A Ty, Bianko, jak sie trzymasz? :shake: Łatwiej to-to odchować, wstawać w nocy, wycierać pogłogę, ale oddać :-( A mnie to czeka z jamniczkami, buuuuu :-( Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='malagos']A Ty, Bianko, jak sie trzymasz? :shake: Łatwiej to-to odchować, wstawać w nocy, wycierać pogłogę, ale oddać :-( A mnie to czeka z jamniczkami, buuuuu :-( :placz::placz::placz: Quote
Sabina02 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 BIANKA, Allegro maluchow co prawda juz zamkniete, ale inne ich ogloszenia jeszcze sa... Jakby ktos sie jeszcze zglosil to moze chcialby ta sunieczke? Ona biedna tkwi w schornisku w Mielcu :placz: :placz: . Ma okolo 4-5 miesiecy... Quote
Kasia_82 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Na sama mysl o tym,ze mam oddac psy,ktore sa u mnie juz od 5 stycznia rycze jak wariatka :cry: Jedynym pocieszeniem w takiej sytuacji jest dla nas fakt,ze inne bidy potrzebuja naszej pomocy. Wiem,ze to marne pocieszenie w tym momencie dla Ciebie BIANKO1 ale musisz byc dzielna.Jestesmy z Toba :lol: Dziekuje za fotki :loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Będe Sabinko mówila o tej sunieczce z Mielca , tylko że do mnie to raczej z dolnośląskiego dzwonili . Wiem Kasiu , że tak musi być . Że to tylko na chwile :-( . Ale to mnie jakoś wcale nie pociesza :shake: . Przez pół godziny trzymałam je na rękach i całowalam. Syn je wyściskal . Wyszalaly się z wnuczkiem , który przyszedl się pożegnać :cool1: . A teraz tak cicho i pusto . Nikt nie biega za szczotką , nie łapie za stopy , nie trzeba patrzyć w co się wchodzi .:placz: I jeszcze Kropencja . Nie wiadomo czy ją nie zechcą zabrać :-( Kiepski mam dzień , a niby powinnam się cieszyć :cool1: . Quote
Sabina02 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 BIANKA1 napisał(a):Będe Sabinko mówila o tej sunieczce z Mielca , tylko że do mnie to raczej z dolnośląskiego dzwonili . Wiesz, ja tej mieleckiej suni zrobie ogloszenia, ale a noz ktos by sie zlosil do Ciebie z poza terenu...;) (lub byl sklonny pojechac do Mielca)... Quote
demi Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Wiem BIANKO jako to ból.:shake: Ale zapewne nie trzeba Ci tłumaczyć, że im bardzo pomogłaś! oto coś dla Ciebie: Podziękowanie na stronie TOZ Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='demi']Wiem BIANKO jako to ból.:shake: Ale zapewne nie trzeba Ci tłumaczyć, że im bardzo pomogłaś! oto coś dla Ciebie: Podziękowanie na stronie TOZ Bardzo dziękuję za podziękowania :oops: Czy będą jakieś wieści z nowych domków ?:cool3: Quote
demi Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witam Cola jest cudowna, ciekawska i ruchliwa , wszędzie jej pełno. Syn płakał ze szczęścia jak ją zobaczył . Łasi się jak kot i wspina nam na kolana. Noc ;-) jak z małym dzieckiem trochę snu , trochę płaczu i trochę pooznaczanych terenów, było cięzko ale potrafi to wynagrodzić swoja wesołością i zaufaniem. Mamy nadzieję że z każdym kolejnym dniem przestanie tęsknić i że każda kolejna noc będzie dłuższa. Serdecznie pozdrawiam Katarzyna K. myśle że nie ma co płakać;) Colusia mieszka blisko TOZu i mam nadzieje ze jak troszke podrosnie to nas odwiedzi se swoim towarzyszem zabaw:razz: Quote
BIANKA1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Jakbym je widziala , kruszynki moje kochane :evil_lol: Cola pierwsza do rozruby , a Fanta do przytulania :diabloti: Quote
Recommended Posts