Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

????
Ale będzie rozpacz u Ciebie!! Bianko, ściskam Cie mocno i życzę przebrnięcia przez ten dzień :cool1:
A maluszkom życzę rewelacyjnych domów i kochanych serc ludzkich!

Pomyślmy, co teraz przygarniesz? :smokin:

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']????
Ale będzie rozpacz u Ciebie!! Bianko, ściskam Cie mocno i życzę przebrnięcia przez ten dzień :cool1:
A maluszkom życzę rewelacyjnych domów i kochanych serc ludzkich!

Pomyślmy, co teraz przygarniesz? :smokin:
Na razie nic nie przygarne . Jeszcze Kropencje mam na stanie :lol:

Posted

BIANKA1 to prosze o jeszcze jedno zdjecie slodkich mordeczek,tak dla pozegniania :-( ;)

Moze nowi wlasciciele pojawia sie tutaj od czasu do czasu i opowiedzia cosik o psinkach? :roll: Nie wiem czy bedziesz miala z nimi kontakt wiec mozesz napisac do nich liscik na ten temat oraz zalaczyc pare informacji dotyczacych pieskow ;) Liscik dotarl by do nich wraz z pieskiem :lol:

Posted

A Ty, Bianko, jak sie trzymasz? :shake:
Łatwiej to-to odchować, wstawać w nocy, wycierać pogłogę, ale oddać :-(
A mnie to czeka z jamniczkami, buuuuu :-(

Posted

[quote name='malagos']A Ty, Bianko, jak sie trzymasz? :shake:
Łatwiej to-to odchować, wstawać w nocy, wycierać pogłogę, ale oddać :-(
A mnie to czeka z jamniczkami, buuuuu :-(
:placz::placz::placz:

Posted

BIANKA, Allegro maluchow co prawda juz zamkniete, ale inne ich ogloszenia jeszcze sa... Jakby ktos sie jeszcze zglosil to moze chcialby ta sunieczke? Ona biedna tkwi w schornisku w Mielcu :placz: :placz: . Ma okolo 4-5 miesiecy...

Posted

Na sama mysl o tym,ze mam oddac psy,ktore sa u mnie juz od 5 stycznia rycze jak wariatka :cry:

Jedynym pocieszeniem w takiej sytuacji jest dla nas fakt,ze inne bidy potrzebuja naszej pomocy.
Wiem,ze to marne pocieszenie w tym momencie dla Ciebie BIANKO1 ale musisz byc dzielna.Jestesmy z Toba :lol:

Dziekuje za fotki :loveu:

Posted

Będe Sabinko mówila o tej sunieczce z Mielca , tylko że do mnie to raczej z dolnośląskiego dzwonili .

Wiem Kasiu , że tak musi być . Że to tylko na chwile :-( . Ale to mnie jakoś wcale nie pociesza :shake: . Przez pół godziny trzymałam je na rękach i całowalam. Syn je wyściskal . Wyszalaly się z wnuczkiem , który przyszedl się pożegnać :cool1: . A teraz tak cicho i pusto . Nikt nie biega za szczotką , nie łapie za stopy , nie trzeba patrzyć w co się wchodzi .:placz: I jeszcze Kropencja . Nie wiadomo czy ją nie zechcą zabrać :-( Kiepski mam dzień , a niby powinnam się cieszyć :cool1: .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Będe Sabinko mówila o tej sunieczce z Mielca , tylko że do mnie to raczej z dolnośląskiego dzwonili .

Wiesz, ja tej mieleckiej suni zrobie ogloszenia, ale a noz ktos by sie zlosil do Ciebie z poza terenu...;) (lub byl sklonny pojechac do Mielca)...

Posted

Witam

Cola jest cudowna, ciekawska i ruchliwa , wszędzie jej pełno. Syn płakał ze
szczęścia jak ją zobaczył . Łasi się jak kot i wspina nam na kolana.

Noc ;-) jak z małym dzieckiem trochę snu , trochę płaczu i trochę
pooznaczanych terenów, było cięzko ale potrafi to wynagrodzić swoja
wesołością i zaufaniem. Mamy nadzieję że z każdym kolejnym dniem przestanie
tęsknić i że każda kolejna noc będzie dłuższa.

Serdecznie pozdrawiam Katarzyna K.

myśle że nie ma co płakać;)
Colusia mieszka blisko TOZu i mam nadzieje ze jak troszke podrosnie to nas odwiedzi se swoim towarzyszem zabaw:razz: