Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha Misiek wg nich mial 10 lat....pozniej w ksiazecce mial 12;) a wet mowi ze nawet 7nie ma...wiec tam u nas roznie bywa;)

halu prosze o nr kropki i nr boksu bedzie mi latwiej...ledwo pamietam w ktorym byla...
aaa kropka dostala od Hali sliczna obrozke i czerwona smyczke-moj Andy wybieral...bedzie jej slicznie:)

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krótkie te tymczasy u Ciebie, Ciociu BIANKA...
Tobie trzeba częściej i więcej towaru podwozić....:diabloti:
Zbyt prawie wna 100% zapewniony...:evil_lol:

Posted

podobnpo jest Monia ja widziala...pojedziemy jeszcze poszukamy...Bianka nie pekaj jesli tam gdzies jest moja glowa w tym zeby ja wyciagnac!!!! jesli jej serio nie ma to bedzie inna biala bida...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
To już będzię piątą , ledwo odstającą od ziemi istotą w moim domu :evil_lol: . A jak doliczę koty to 7 .:lol: . Jedynie na Rokim się nie potykam , bo on waży 50 kg.:razz: . Mnie też się wydaje , że Kropka jest młodsza. Ale w schronach to jacyś wybitni specjaliści od określania wieku psów pracują.:crazyeye: .Mojego poprzedniego tymczasa Wiórka w schronie określili nawet na 14 lat . Weci , do których ja i Poker z nim chodziłyśmy (profesorowie też) nie byli w stanie określić jego wieku tak precyzyjnie :diabloti: . Raczej nie chcieli się wypowiadać co do tego . Mówili , że wiele czynników powoduje , że pies ma starte , polamane zęby. Złe odżywianie , brak witamin , ogólna zla kondycja powoduje , że pies wydaje się starszy niż jest . Wiórek jak troszkę odżył to biegał jak szczeniak :loveu: . Myślę , że z Kropką może być podobnie.:lol:

Bianka - jesteś niesamowita z tymi zwierzętami:lol:

Posted

cioteczki szleja teraz na punkcie kropeczki!!!! gdzie ogloszone sa maluszki?????? ja mam full chetnych na imbirka-moge kilku podeslac-ale w wiekszosci to Poznan chc tez czasem zagraniczni!!! a Imbir ma tylko allegro....

Posted

lepiej juz....zeby byl czas na sprawdzanie domku...lepiej niech ludzie chetni na psieki poczekaja-wtedy bedzie pewniej ze to nie chwilowa zachcianka-wiecej czasu na przemyslenie sprawy;)

Posted

Ciocia BIANKA chyba z powołniem swoim się minęła....
Tylko te zdjęcia cyka i cyka...:evil_lol:
A jeszcze nie widziałam Ciociu Droga zdjęć szczylków z Kropą...:razz:
Kiedy będą, że zapytam?...:razz:

Posted

Yona napisał(a):
Ciocia BIANKA chyba z powołniem swoim się minęła....
Tylko te zdjęcia cyka i cyka...:evil_lol:
A jeszcze nie widziałam Ciociu Droga zdjęć szczylków z Kropą...:razz:
Kiedy będą, że zapytam?...:razz:

No nie mogę zrobić bo się ruszają :shake: Kropa idzie , a Cola w locie łapie jej cycki:evil_lol: Raz Kropka na nią warkneła , aż Cola przysiadła. Socjalizację mają zapewnioną :diabloti:

Posted

kropka umie warczec!!! ulala... w koncu byla w boksie z WIELOMA psami-hmmm 8?? 9???ich bylo??? a moze tylko 6 ale sie tak wiercily;) wiec jakos niesmialo ale zawsze musiala o siebie walczyc;)

COLA i FANTA sliczne maluszki-szukajcie domkow;)

Posted

Yona napisał(a):
Rozumiem, że Cola została spoliczkowana, a raczej sfafelkowana przez naszą Kropę...:evil_lol:

Namolna taka to obrywa :diabloti: Dzisiaj trzepala kotce skórke . Ale uszło jej to na sucho :evil_lol:

Posted

kaLOlina napisał(a):
kropka umie warczec!!! ulala... w koncu byla w boksie z WIELOMA psami-hmmm 8?? 9???ich bylo??? a moze tylko 6 ale sie tak wiercily;) wiec jakos niesmialo ale zawsze musiala o siebie walczyc;)

COLA i FANTA sliczne maluszki-szukajcie domkow;)

To teraz ma gorzej jak w boksie , bo jeszcze koty doszły :diabloti:

Posted

Ciociu, jak Kropa pójdzie do domu, to przynajmniej się wyśpisz porządnie...:lol:
Ja mam 3 osobniki chrapiące: TZ-ta i dwa psy:mad: , więc współczuję Cioci przeogromnie...:evil_lol: