kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 haha Misiek wg nich mial 10 lat....pozniej w ksiazecce mial 12;) a wet mowi ze nawet 7nie ma...wiec tam u nas roznie bywa;) halu prosze o nr kropki i nr boksu bedzie mi latwiej...ledwo pamietam w ktorym byla... aaa kropka dostala od Hali sliczna obrozke i czerwona smyczke-moj Andy wybieral...bedzie jej slicznie:) Quote
Yona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Krótkie te tymczasy u Ciebie, Ciociu BIANKA... Tobie trzeba częściej i więcej towaru podwozić....:diabloti: Zbyt prawie wna 100% zapewniony...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dziewczyny nie mogą Kropki znaleść :placz::placz::placz: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 podobnpo jest Monia ja widziala...pojedziemy jeszcze poszukamy...Bianka nie pekaj jesli tam gdzies jest moja glowa w tym zeby ja wyciagnac!!!! jesli jej serio nie ma to bedzie inna biala bida... Quote
Tola Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):To już będzię piątą , ledwo odstającą od ziemi istotą w moim domu :evil_lol: . A jak doliczę koty to 7 .:lol: . Jedynie na Rokim się nie potykam , bo on waży 50 kg.:razz: . Mnie też się wydaje , że Kropka jest młodsza. Ale w schronach to jacyś wybitni specjaliści od określania wieku psów pracują.:crazyeye: .Mojego poprzedniego tymczasa Wiórka w schronie określili nawet na 14 lat . Weci , do których ja i Poker z nim chodziłyśmy (profesorowie też) nie byli w stanie określić jego wieku tak precyzyjnie :diabloti: . Raczej nie chcieli się wypowiadać co do tego . Mówili , że wiele czynników powoduje , że pies ma starte , polamane zęby. Złe odżywianie , brak witamin , ogólna zla kondycja powoduje , że pies wydaje się starszy niż jest . Wiórek jak troszkę odżył to biegał jak szczeniak :loveu: . Myślę , że z Kropką może być podobnie.:lol: Bianka - jesteś niesamowita z tymi zwierzętami:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Przywiozłam Dwókropkę .Po zapoznaniu się zwierzaków nareszcie spokój :multi: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Przypominam , że dzieciaczki szukają domków !!!!!!!!!!!:razz: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chyba wszystkie cioteczki zapomnialy o moich maleństwach :-( Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cioteczki szleja teraz na punkcie kropeczki!!!! gdzie ogloszone sa maluszki?????? ja mam full chetnych na imbirka-moge kilku podeslac-ale w wiekszosci to Poznan chc tez czasem zagraniczni!!! a Imbir ma tylko allegro.... Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Te skubańce doją butle :razz: Nie wiem czy już ogłaszać?:roll: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 lepiej juz....zeby byl czas na sprawdzanie domku...lepiej niech ludzie chetni na psieki poczekaja-wtedy bedzie pewniej ze to nie chwilowa zachcianka-wiecej czasu na przemyslenie sprawy;) Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciocia BIANKA chyba z powołniem swoim się minęła.... Tylko te zdjęcia cyka i cyka...:evil_lol: A jeszcze nie widziałam Ciociu Droga zdjęć szczylków z Kropą...:razz: Kiedy będą, że zapytam?...:razz: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Yona napisał(a):Ciocia BIANKA chyba z powołniem swoim się minęła.... Tylko te zdjęcia cyka i cyka...:evil_lol: A jeszcze nie widziałam Ciociu Droga zdjęć szczylków z Kropą...:razz: Kiedy będą, że zapytam?...:razz: No nie mogę zrobić bo się ruszają :shake: Kropa idzie , a Cola w locie łapie jej cycki:evil_lol: Raz Kropka na nią warkneła , aż Cola przysiadła. Socjalizację mają zapewnioną :diabloti: Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Rozumiem, że Cola została spoliczkowana, a raczej sfafelkowana przez naszą Kropę...:evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kropka umie warczec!!! ulala... w koncu byla w boksie z WIELOMA psami-hmmm 8?? 9???ich bylo??? a moze tylko 6 ale sie tak wiercily;) wiec jakos niesmialo ale zawsze musiala o siebie walczyc;) COLA i FANTA sliczne maluszki-szukajcie domkow;) Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Yona napisał(a):Rozumiem, że Cola została spoliczkowana, a raczej sfafelkowana przez naszą Kropę...:evil_lol: Namolna taka to obrywa :diabloti: Dzisiaj trzepala kotce skórke . Ale uszło jej to na sucho :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kaLOlina napisał(a):kropka umie warczec!!! ulala... w koncu byla w boksie z WIELOMA psami-hmmm 8?? 9???ich bylo??? a moze tylko 6 ale sie tak wiercily;) wiec jakos niesmialo ale zawsze musiala o siebie walczyc;) COLA i FANTA sliczne maluszki-szukajcie domkow;) To teraz ma gorzej jak w boksie , bo jeszcze koty doszły :diabloti: Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A to smarkula mała...chyba się niedługo doigra...:diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 haha ale fajna pani cieplo milosc i wieksza przestrzen:) bianka tyle malutkich serduszek uratowalas!!!! Quote
BIANKA1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A jak pomyślę , że mam je oddać zwłaszcza Kropke ,to:mad: Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciociu, jak Kropa pójdzie do domu, to przynajmniej się wyśpisz porządnie...:lol: Ja mam 3 osobniki chrapiące: TZ-ta i dwa psy:mad: , więc współczuję Cioci przeogromnie...:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Yona']Ciociu, jak Kropa pójdzie do domu, to przynajmniej się wyśpisz porządnie...:lol: No, chyba ze wtedy cioteczka Bianka wezmie na DT nastepna bide...moze Delfinke....albo Iskierke...:cool3: Ahhh...ale sie rozmarzylam... ale te dwie sunie mi spac nie daja....:shake: Delfinke to oczywiscie znasz... a oto Iskierka i jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51572 Quote
Recommended Posts