Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj 22.03 w śmietniku znaleziono 3 pieski. jeden z nich nie przeżył. dwie sunie walczą o przetwanie! mają około 8 dni! Członkowie Wrocławskiego TOZu dają z siebie wszystko by małe przeżyły!

PILNIE poszukujemy matki zastępczej:

* osoby która poświeciła by im dużo czasu, karmiła, wychowała jak"matka"...

* najlepszym rozwiazaniem było by znalezienie psiej mamy która obecnie karmi swoje małe!!

CZY ZNACIE KOGOŚ KTO MÓGŁ BY PRZYGARNĄĆ SUNIE I ODCHOWAĆ JE DO CZASU GDY OSIĄGNĄ WIEK OK 2 MIESIECY!!!???

GWARANTUJEMY ZNALEZIENIE IM NOWYCH WŁAŚCICIELI
JAK TYLKO UKOŃCZĄ 2MIESIĄC ŻYCIA!

KAŻDA CHWILA SIĘ LICZY...

Kontakt:

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział we Wrocławiu
ul. Żeromskiego 56, 50-312 Wrocław
tel. 0-71 322-56-92,

oraz Członek TOZ Joanna Kleszcz 693-511-896 lub 071-354-18-21

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
mogę je przyjąć i odkarmić buteleczką. W zeszlym roku odchowałam 2 - dniowe kocię . Kilka lat temu odchowalam z powodzeniem zajęczego oseska.

Bianka skąd jesteś?

Posted

BIANKA1 napisał(a):
akurat tak się składa , że jestem sąsiadką Pani z TOZU u której są szczylki . Już rozmawialam w tej sprawie .

Bianka dziękujemy z całego serduszka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

beamicha napisał(a):
Bianka dziękujemy z całego serduszka :loveu: :loveu: :loveu:

to jeszcze nic pewnego bo sąsiadka tak je pokochała , że rozważa możliwość odkarmienia psic osobiście :evil_lol:

Posted

w imieniu TOZU bardzo dziekuje za pomoc!
trudno się nie zakochać w takich maleństwach!
oddajemy je dopiero w poniedziałek, gdyż najważniejsze są dla nich piersze 3-4dni, dosłownie decydujące o ich byc albo nie być!

Pani prezes Tozu jest zachwycona ze pieski bedą mieszkały tak blisko niej- w razie potrzeby zawsze mozna sie jej poradzic itd.
przecież to nie pierwszy nasz taki przypadek...

teraz bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pieskom domku! gdy ukończa 2 miesiące, już gdy "bianka1" je wykarmi bedą potrzebywały odpowiedzialnych właścicieli! akcja ratowania tych maleństw nie kończy sie na ocaleniu im życia. musimy zapewnić im spokojne i godne życie u ludzi którzy je naprawdę pokochają! i tu jest wielkie pole do popisu! licze na dogomaniaków, juz i tak wiele dla psiaków zrobiliście!

na prośbę pani prezes wrzucam zdjecia pieska, który nie przeżył ....

niestety psiak nie miał szczęscia!(

Posted

nie tylko te maleństwa potrzebują domu...

z TOZowej interwencji pomocy potrzebuje też pewien STARUSZEK!
aktualnie psiak jest w schronisku. i nieoszukując nikogo... czeka na eutanazję... takie są realia! jeśli ktoś szybko nie zabierze go do domu, skończy tam swój żywot! jest podobny do shitzu, mały, 12letni, zaniedbany. kapiel, wyczesanie i ewentualne strzyzenie zrobi z niego piękność:-)
ale czy piesek doczeka swojej drugiej szansy?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53971

info równie na stronie TOZU:
http://www.toz.wroclaw.pl/adopcje.php?start_from=1&archive=&subaction=&id=&

innym potrzebującym ciepłego domu i zainteresowania jest Kropek.
młody piesek, o którym zapomnieli właściciele. zapominają psa nakarmić, dać wody, niemówiąc o głaskaniu czy spacerach... oczewiscie takiego szkraba trzymają na łańcuchu. wiec znikomy jest jego kontak z ludzmi który mimo wszystko KOCHA!
aktualnie Kropek jest nadal u swych nieodpowiedzialnych właścicieli,dla których jest tylko kulą u nogi! nie chcemy umieszczać go w schroniku-myśle ze powody są dla wszystkich wiadome!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53961

i na stronie TOZU:
http://www.toz.wroclaw.pl/adopcje.php?start_from=4&archive=&subaction=&id=&

wiem, że nie są oni jedynymi czekajacymi na współczucie i prawdziwą miłość...

Posted

Biedne psiaki :-(
Ludzie są bez serca, ale to już wszyscy wiemy :shake:
Teraz co w mojej mocy to tylko podnieść topik do góry!
...i mieć nadzieje, że znajdą się naprawde dobre domki dla maluchów! :smile:

Posted

Szkrabiki miały dużo szczęścia, że trafiły na tak wspaniałych ludzi. Oby szybko znalazły domki...Może ktoś wystawiłby je na allegro?-oczywiście zaznaczając,że są do odbioru za dwa miesiące.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
nieżle, mnie się podoba:lol:

powiem, że tutaj wymyśliłaś:cool3:
naprawde dobre imiona!:Dog_run: :Dog_run:
takie kochaniutkie bączki!

Posted

Glutki wzbudzily ogólne zaineresowanie psio - kocie :evil_lol: . A ja wpadlam w lekki popłoch , bo byly tak głodne , że ssaly mi palce . Nie wiedzialam gdzie je dać do czasu przygotowania butelki :lol: . I zadzwonilam po sąsiadkę której córka adoptowala Fenka :oops: . Wspólnymi siłami nakarmiłyśmy je i wymasowaly brzuszki . Fanta z wdzięcznosci os..ala sąsiadkę :lol: . Cóż , kompletny brak wprawy w lapaniu goo.a .:diabloti: . Teraz śpią biedaczki , a ja dopiero nakarmilam resztę kolekcji . Wszyscy padli z emocji a ja nareszcie mam chwilę wytchnienia :multi: .