demi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 wczoraj 22.03 w śmietniku znaleziono 3 pieski. jeden z nich nie przeżył. dwie sunie walczą o przetwanie! mają około 8 dni! Członkowie Wrocławskiego TOZu dają z siebie wszystko by małe przeżyły! PILNIE poszukujemy matki zastępczej: * osoby która poświeciła by im dużo czasu, karmiła, wychowała jak"matka"... * najlepszym rozwiazaniem było by znalezienie psiej mamy która obecnie karmi swoje małe!! CZY ZNACIE KOGOŚ KTO MÓGŁ BY PRZYGARNĄĆ SUNIE I ODCHOWAĆ JE DO CZASU GDY OSIĄGNĄ WIEK OK 2 MIESIECY!!!??? GWARANTUJEMY ZNALEZIENIE IM NOWYCH WŁAŚCICIELI JAK TYLKO UKOŃCZĄ 2MIESIĄC ŻYCIA! KAŻDA CHWILA SIĘ LICZY... Kontakt: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział we Wrocławiu ul. Żeromskiego 56, 50-312 Wrocław tel. 0-71 322-56-92, oraz Członek TOZ Joanna Kleszcz 693-511-896 lub 071-354-18-21 Quote
BIANKA1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mogę je przyjąć i odkarmić buteleczką. W zeszlym roku odchowałam 2 - dniowe kocię . Kilka lat temu odchowalam z powodzeniem zajęczego oseska. Quote
beamicha Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 BIANKA1 napisał(a):mogę je przyjąć i odkarmić buteleczką. W zeszlym roku odchowałam 2 - dniowe kocię . Kilka lat temu odchowalam z powodzeniem zajęczego oseska. Bianka skąd jesteś? Quote
fizia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oj to trzymam kciuki!!! Bianka masz wielkie serce! Quote
BIANKA1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 akurat tak się składa , że jestem sąsiadką Pani z TOZU u której są szczylki . Już rozmawialam w tej sprawie . Quote
agusiazet Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Te małe panienki miały wiele szczęścia!!! Quote
beamicha Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 BIANKA1 napisał(a):akurat tak się składa , że jestem sąsiadką Pani z TOZU u której są szczylki . Już rozmawialam w tej sprawie . Bianka dziękujemy z całego serduszka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BIANKA1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 beamicha napisał(a):Bianka dziękujemy z całego serduszka :loveu: :loveu: :loveu: to jeszcze nic pewnego bo sąsiadka tak je pokochała , że rozważa możliwość odkarmienia psic osobiście :evil_lol: Quote
malagos Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 I na czym stanęło? Suczydła u Ciebie, Bianka, czy pani sobie radzi z maluchami? Quote
BIANKA1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mają zawitać u mnie w poniedziałek rano , bo Pani nie może z nimi do pracy jeżdzić . Quote
demi Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 w imieniu TOZU bardzo dziekuje za pomoc! trudno się nie zakochać w takich maleństwach! oddajemy je dopiero w poniedziałek, gdyż najważniejsze są dla nich piersze 3-4dni, dosłownie decydujące o ich byc albo nie być! Pani prezes Tozu jest zachwycona ze pieski bedą mieszkały tak blisko niej- w razie potrzeby zawsze mozna sie jej poradzic itd. przecież to nie pierwszy nasz taki przypadek... teraz bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pieskom domku! gdy ukończa 2 miesiące, już gdy "bianka1" je wykarmi bedą potrzebywały odpowiedzialnych właścicieli! akcja ratowania tych maleństw nie kończy sie na ocaleniu im życia. musimy zapewnić im spokojne i godne życie u ludzi którzy je naprawdę pokochają! i tu jest wielkie pole do popisu! licze na dogomaniaków, juz i tak wiele dla psiaków zrobiliście! na prośbę pani prezes wrzucam zdjecia pieska, który nie przeżył .... niestety psiak nie miał szczęscia!( Quote
demi Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 nie tylko te maleństwa potrzebują domu... z TOZowej interwencji pomocy potrzebuje też pewien STARUSZEK! aktualnie psiak jest w schronisku. i nieoszukując nikogo... czeka na eutanazję... takie są realia! jeśli ktoś szybko nie zabierze go do domu, skończy tam swój żywot! jest podobny do shitzu, mały, 12letni, zaniedbany. kapiel, wyczesanie i ewentualne strzyzenie zrobi z niego piękność:-) ale czy piesek doczeka swojej drugiej szansy? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53971 info równie na stronie TOZU: http://www.toz.wroclaw.pl/adopcje.php?start_from=1&archive=&subaction=&id=& innym potrzebującym ciepłego domu i zainteresowania jest Kropek. młody piesek, o którym zapomnieli właściciele. zapominają psa nakarmić, dać wody, niemówiąc o głaskaniu czy spacerach... oczewiscie takiego szkraba trzymają na łańcuchu. wiec znikomy jest jego kontak z ludzmi który mimo wszystko KOCHA! aktualnie Kropek jest nadal u swych nieodpowiedzialnych właścicieli,dla których jest tylko kulą u nogi! nie chcemy umieszczać go w schroniku-myśle ze powody są dla wszystkich wiadome! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53961 i na stronie TOZU: http://www.toz.wroclaw.pl/adopcje.php?start_from=4&archive=&subaction=&id=& wiem, że nie są oni jedynymi czekajacymi na współczucie i prawdziwą miłość... Quote
BIANKA1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Co myślicie o imionach : Szanta i Doda??????????:evil_lol: Quote
fizia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Szanta bardzo mi sie podoba, a Doda jednoznacznie kojarzy mi się z Dodą-Elektrodą :) Quote
Anza&Hacker Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Biedne psiaki :-( Ludzie są bez serca, ale to już wszyscy wiemy :shake: Teraz co w mojej mocy to tylko podnieść topik do góry! ...i mieć nadzieje, że znajdą się naprawde dobre domki dla maluchów! :smile: Quote
Patsi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Szkrabiki miały dużo szczęścia, że trafiły na tak wspaniałych ludzi. Oby szybko znalazły domki...Może ktoś wystawiłby je na allegro?-oczywiście zaznaczając,że są do odbioru za dwa miesiące. Quote
BIANKA1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Poker napisał(a):a może Fanta i Kola ? nieżle, mnie się podoba:lol: Quote
demi Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 BIANKA1 napisał(a):nieżle, mnie się podoba:lol: powiem, że tutaj wymyśliłaś:cool3: naprawde dobre imiona!:Dog_run: :Dog_run: takie kochaniutkie bączki! Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Glutki wzbudzily ogólne zaineresowanie psio - kocie :evil_lol: . A ja wpadlam w lekki popłoch , bo byly tak głodne , że ssaly mi palce . Nie wiedzialam gdzie je dać do czasu przygotowania butelki :lol: . I zadzwonilam po sąsiadkę której córka adoptowala Fenka :oops: . Wspólnymi siłami nakarmiłyśmy je i wymasowaly brzuszki . Fanta z wdzięcznosci os..ala sąsiadkę :lol: . Cóż , kompletny brak wprawy w lapaniu goo.a .:diabloti: . Teraz śpią biedaczki , a ja dopiero nakarmilam resztę kolekcji . Wszyscy padli z emocji a ja nareszcie mam chwilę wytchnienia :multi: . Quote
Recommended Posts