BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 zanim nauczę się wklejać zdjęcia to będziemy na pierwszej stronie :diabloti: Quote
Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ciociu, to ostatnie zdjęcie :cool2: I one tak w zgodzie żyją?...:crazyeye: Ja mam tylko dwóch łobuzów, ale nie lubią się, że ho, ho.... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jeszcze 2 koty mam . Muszą żyć w zgodzie . Jadą na tym samym wózku :diabloti: Quote
Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Choroba, to ja moim oświadczę, że też jadą na jednym wózku. Zobaczę co poszczekają....:mad: Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cudne, kochane, genialne! Bianka, kochane te Twojw stwory!! Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jestem bardzo dumna ze swoich dzieciaczków :loveu::loveu::loveu: . Tylko nie wiem dlaczego zdjęcia wchodzą mi po jednym :oops: Quote
fizia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wyglądają jakby ustawili się w pary, żeby coś zatańczyć:) Quote
Tola Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cudna gromadka:loveu: Wszystkim życzę pięknych świąt! Quote
Poker Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 CUDO !!!!żeby ludzie umieli ze sobą tak żyć jak zwierzęta ,to by na świecie było cudownie. Quote
Yona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ciociu Poker, ale na pewno nie myśli Ciocia o moich zwierzętach :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowych , szczęśliwych , rodzinnych świąt Wielkiejnocy życzy wesoła rodzinka :loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a czemu Cola niejest w koszyczku?pewnie nie usiedziała ani sekundy :evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ciociu Yono,pewnie Twoje zwierzęta to też cudo,w co nie wątpię.Tylko nie wiem jak żyją ze sobą. Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Poker napisał(a):a czemu Cola niejest w koszyczku?pewnie nie usiedziała ani sekundy :evil_lol::evil_lol: Ależ panienki są niezwykle spokojne - jak śpią :diabloti: , i to nie zawsze :evil_lol: .Lany poniedziałek zapewniony :loveu: .Leją na okrągło . Udają dorosle psy i szczekają równo z resztą . Wszędzie wchodzą . Wywlekają jakieś śmieci z zakamarków , tak że mogą robić za mopy :lol: . Strach chodzić coby nie nadepnąć . W dodatku trasa ich biegów jest nieprzewidywalna .:cool1: . Potrafią przebiec kilka kroków , zderzyć się łepkami , zrobić obrót , parę kroków na wstecznym biegu i sus pod kaloryfer :lol: . Na szczęscie szybko się męczą i padają tam gdzie stoją . Wystarczy pozbierać i włożyć do koszyczka .:eviltong: Quote
Poker Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no,to ciocia Yona ma problem, może one tak jak kto się lubi,ten się czubi?Rodzeństwa ludzkie też walczą ze sobą. Quote
Yona Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Śpi?... Toż on uprawia lenistwo...:eviltong: Do góry brzuchem leży..:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A tak zwiedzają pokoje :evil_lol: . Na wykładzinie latwiej się siurka bo łapki się nie rozłazą :mad: Quote
Recommended Posts