Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:Cool!:wspaniałe wieści!!!! Trzymam kciuki aby wszyscy szybko do siebie się przyzwyczaili i baaaardzo pokochali!:)
No to napiszcie kochane ile tam zostało na minusie. Dzisiaj kończe bazarek dla Kituni ale będzie z niego zaledwie około 25 zł.

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michelle Ty gaduło
mowilam tydzien odczekac
niech i Oni bedą pewni adopcji
tak jak my wiemy ze to odpowieni ludzie dla Kitki:)
Kitka jest ich oczkiem w głowie mimo ze dostała i poslanko i wszystko co jest pannie na wydaniu potrzebne
spi na łozku:)
Umowe podpisza w sobote .
ufff to teraz sie moze cie cieszyc
Kitka została dolnoslązaczką:):):)

Posted

Ja tu wchodzę ściągać tekst i zdjęcia do ogłoszeń, a tu takie wieści:crazyeye:
I to jeszcze Ciotka michelle i giselle słówkiem nie pisnęły, tajemnicze do końca:mad:
Kiteczko, maleństwo, powodzenia na nowej drodze. Niech cię kochają i rozpieszczają:loveu:

Posted

ang napisał(a):
może choć częśc osób, które deklarowały wpłaty dla Kitki przerzuci swoje deklaracje na Norę?

BYłoby rewelacyjne, tym bardziej, że one jak siostry były i teraz Norce jest pewnie trochę smutno, bo zawsze brykały razem

Posted

Jestem bardzo zadowolona! Dziękuję wszystkim! Michelle, giselle ściskam mocno:) Zaskoczyła mnie bardzo ta nowina, bo jak pisałam wcześniej ja do wszystkiego z rezerwą podchodze, dlatego od razu zadzwoniłam do michelle. Super dziewczyny. Bardzo, bardzo Wam dziękuję!

Zrobię podsumowanie ale tak wstępnie to wydaje mi się, że Kitka na plusie obecnie,więc b-b jakbyś mogła pieniądze z bazarku przelać na Norę to byłabym Ci wdzięczna. Jeśli któraś cioteczka zechciałąby przekazać swoją deklaracje na przyjaciółkę Kitki z miasta i dt to bardzo proszę. Nora ma tylko 2 deklaracje, łącznie na 40 zł.

Posted (edited)

Ania102 napisał(a):
...więc b-b jakbyś mogła pieniądze z bazarku przelać na Norę to byłabym Ci wdzięczna. ...

Nie ma sprawy.Muszę tylko napisac - żeby było zgodne z reg, w 1 poście, że mała znalazła dom i pieniążki idą na Norę. :)

Edited by b-b
Posted

Ale ma cudowną rodzinkę:) Slicznie razem wyglądają, a michelle widać, że cudownie wypielęgnowała Kiteczkę. Bardzo się cieszę!!!!
Życze powodzonka powiększonej rodzince.

Panno Marple przeleję resztę deklaracji czyli od stycznia do czerwca na Norkę, dziękuję.
RuletkoK równiez dziękuję. Kochane jesteście

Posted

Ciocie zrobiłam tak: z wpłat jednorazowych opłacone dt za styczeń 23 zł, a deklaracje które wpłynęły za styczeń przeniosę na konto Norki od tych cioteczek które się na to zdecydowały.
Zostało 5 zł z wpłąt jednorazowych, tą kwotę tez chciałabym przeznaczyć na Norkę.

Teraz biegnę na wątek Norki i uzupełniam.

Posted (edited)

witam rankiem
fotki wrocą na wątek i bedzie ich wiecej
w sobote zostanie podpisana umowa i juz Kitka ma swoje mijesce na ziemi...najlepsze
Pani Magdo dziekuje za znalezienie jej domku,to pani zasluga
Dziekuje wszystkim za kibicowanie i wielką pomoc dla tej panienki,bez Waszej pomocy dalej by spała na cmentarzu.

Edited by giselle4