b-b Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 :Cool!:wspaniałe wieści!!!! Trzymam kciuki aby wszyscy szybko do siebie się przyzwyczaili i baaaardzo pokochali!:) No to napiszcie kochane ile tam zostało na minusie. Dzisiaj kończe bazarek dla Kituni ale będzie z niego zaledwie około 25 zł. Quote
giselle4 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 michelle Ty gaduło mowilam tydzien odczekac niech i Oni bedą pewni adopcji tak jak my wiemy ze to odpowieni ludzie dla Kitki:) Kitka jest ich oczkiem w głowie mimo ze dostała i poslanko i wszystko co jest pannie na wydaniu potrzebne spi na łozku:) Umowe podpisza w sobote . ufff to teraz sie moze cie cieszyc Kitka została dolnoslązaczką:):):) Quote
paula_t Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja tu wchodzę ściągać tekst i zdjęcia do ogłoszeń, a tu takie wieści:crazyeye: I to jeszcze Ciotka michelle i giselle słówkiem nie pisnęły, tajemnicze do końca:mad: Kiteczko, maleństwo, powodzenia na nowej drodze. Niech cię kochają i rozpieszczają:loveu: Quote
ang Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 może choć częśc osób, które deklarowały wpłaty dla Kitki przerzuci swoje deklaracje na Norę? Quote
michelle04 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ang napisał(a):może choć częśc osób, które deklarowały wpłaty dla Kitki przerzuci swoje deklaracje na Norę? BYłoby rewelacyjne, tym bardziej, że one jak siostry były i teraz Norce jest pewnie trochę smutno, bo zawsze brykały razem Quote
asiuniab Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 mam nadzieję, że wczoraj doszła moja wpłata stała:) Quote
Ania102 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Jestem bardzo zadowolona! Dziękuję wszystkim! Michelle, giselle ściskam mocno:) Zaskoczyła mnie bardzo ta nowina, bo jak pisałam wcześniej ja do wszystkiego z rezerwą podchodze, dlatego od razu zadzwoniłam do michelle. Super dziewczyny. Bardzo, bardzo Wam dziękuję! Zrobię podsumowanie ale tak wstępnie to wydaje mi się, że Kitka na plusie obecnie,więc b-b jakbyś mogła pieniądze z bazarku przelać na Norę to byłabym Ci wdzięczna. Jeśli któraś cioteczka zechciałąby przekazać swoją deklaracje na przyjaciółkę Kitki z miasta i dt to bardzo proszę. Nora ma tylko 2 deklaracje, łącznie na 40 zł. Quote
asiuniab Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 to ja swoje 10 zł zostawiam Norze, a gdzie Jej wątek?? Quote
wiosenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ale się cieszę. Fajna wiadomość :multi:. Quote
Ania102 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Wątek Norki http://www.dogomania.pl/forum/threads/234090-NORA-po-sterylizacji-aborcyjnej-w-pdt-bez-deklaracji-Prosimy-o-pomoc! Quote
b-b Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Ania102 napisał(a):...więc b-b jakbyś mogła pieniądze z bazarku przelać na Norę to byłabym Ci wdzięczna. ... Nie ma sprawy.Muszę tylko napisac - żeby było zgodne z reg, w 1 poście, że mała znalazła dom i pieniążki idą na Norę. :) Edited January 8, 2013 by b-b Quote
giselle4 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) Kitka bedzie kochana a fotek bedzie duuuuzo moze i te wroca ale zapytam czy moge umiescic wizerunek panstwa.... Edited January 9, 2013 by giselle4 Quote
giselle4 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 ..ja cie kręce i nikt nie chce zobaczyc hihihi a takie cudownosci hihihi Quote
RuletkaK Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Super fotki rodzinne :):) A :) i moja deklaracja przechodzi na Norę. Quote
paula_t Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A pewnie, że chcą zobaczyć, na szczęście się jeszcze załapałam na zdjęcie ;)Nowe rodzinne zdjęcie- można patrzeć i patrzeć... Quote
Panna Marple Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Ania102']Wątek Norki http://www.dogomania.pl/forum/threads/234090-NORA-po-sterylizacji-aborcyjnej-w-pdt-bez-deklaracji-Prosimy-o-pomoc! Przekazuję swoją deklarację na Norkę, ale nie wiem jak to rozliczyć, bo deklarację na Kitunię zaplaciłam do czerwca włącznie... więc daj znać jak to rozwiązać Quote
Ania102 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Ale ma cudowną rodzinkę:) Slicznie razem wyglądają, a michelle widać, że cudownie wypielęgnowała Kiteczkę. Bardzo się cieszę!!!! Życze powodzonka powiększonej rodzince. Panno Marple przeleję resztę deklaracji czyli od stycznia do czerwca na Norkę, dziękuję. RuletkoK równiez dziękuję. Kochane jesteście Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Cudowne to ostatnie zdjęcie :D :D :D :D :D Quote
b-b Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Wyglądają wspaniale i Kiteczka będzie 4 kobietką w domu ;):D Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ale wieści:) Moją deklarację też daję Norce:) Quote
michelle04 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Melduję, że wpłynęlo rozozliczenie za styczeń w kwocie 23,00 PLN - dziękuję Quote
Ania102 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Ciocie zrobiłam tak: z wpłat jednorazowych opłacone dt za styczeń 23 zł, a deklaracje które wpłynęły za styczeń przeniosę na konto Norki od tych cioteczek które się na to zdecydowały. Zostało 5 zł z wpłąt jednorazowych, tą kwotę tez chciałabym przeznaczyć na Norkę. Teraz biegnę na wątek Norki i uzupełniam. Quote
giselle4 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) witam rankiem fotki wrocą na wątek i bedzie ich wiecej w sobote zostanie podpisana umowa i juz Kitka ma swoje mijesce na ziemi...najlepsze Pani Magdo dziekuje za znalezienie jej domku,to pani zasluga Dziekuje wszystkim za kibicowanie i wielką pomoc dla tej panienki,bez Waszej pomocy dalej by spała na cmentarzu. Edited January 11, 2013 by giselle4 Quote
Recommended Posts