Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wiesci.:multi:Tak dlugo mnie nie bylo,tyle radosci mnie ominelo.Juz druga Sunia z moich watkow w domu:multi:
Kituchna Laleczko kochana, zyj dlugo i szczesliwie w swoim wspanialym domku:loveu:

Tez chce przekazac swoja deklaracje Norce.Czy wplacac za styczen za Kitunie czy Norke?Bo pieniazki juz w drodze do Pl.

Jejku jak ja sie ciesze Twoim szczesciem Kitunia:loveu:

Chcialabym jeszcze zyczyc wszystkim Cioteczkom wszelkiej pomyslnosci w Nowym 2013 Roku:lol:

Posted

Tylko przeczytajcie tego maila
pani Magdy piesek do dalmat

Witam Panią, niestety nowi Państwo Kiteczki musieli wyjechać na weekend niespodziewanie bo okazało się że brat Pana Kitki spadł z dachu i złamał sobie obydwie ręce. Ustaliliśmy że Kiteczka zostanie ze mną bo będzie to dla niej mniej stresujące niż jazda samochodem 4 godziny w 1 stronę w nowe miejsce i zapachy. Mnie już zna i jak to mówi Gosia jak ja wychodzę od nich z domu to inaczej reaguje niż jak wychodzi ktokolwiek inny. Czyli weekend Kitczka ma u nas. Poznała kleksika, poustawiała go sobie i ganiali ok 2 godzin, Kitka najpierw ostrożnie z dużym dystansem a na koniec już sama zaczepiała Kleksia. Kleksiu przyjął koleżankę pięknie ale za to teraz leży na swoim miejscu na podłodze a nie w łóżku jak to zwykle bywa, a dlaczego? Ktoś to miejsce zajął. Dzieciaki zasnęły w sypialni a między nimi śpi Kiteczka. Myśle że dobrze się ma i decyzję dobrą podjęliśmy. Nie widzę by się stresowała u nas, no w końcu to ja ją wyniosłam z dt. więc pewnie pamięta. Pocykam jej zdjęcia to coś prześlę. Życzę miłego weekendu i pozdrawiam Panią Dianę, Lucynkę, Kesha, Norkę i pozostałe czworonogi.

Posted

[quote name='giselle4']Tylko przeczytajcie tego maila
pani Magdy piesek do dalmat

Witam Panią, niestety nowi Państwo Kiteczki musieli wyjechać na weekend niespodziewanie bo okazało się że brat Pana Kitki spadł z dachu i złamał sobie obydwie ręce. Ustaliliśmy że Kiteczka zostanie ze mną bo będzie to dla niej mniej stresujące niż jazda samochodem 4 godziny w 1 stronę w nowe miejsce i zapachy. Mnie już zna i jak to mówi Gosia jak ja wychodzę od nich z domu to inaczej reaguje niż jak wychodzi ktokolwiek inny. Czyli weekend Kitczka ma u nas. Poznała kleksika, poustawiała go sobie i ganiali ok 2 godzin, Kitka najpierw ostrożnie z dużym dystansem a na koniec już sama zaczepiała Kleksia. Kleksiu przyjął koleżankę pięknie ale za to teraz leży na swoim miejscu na podłodze a nie w łóżku jak to zwykle bywa, a dlaczego? Ktoś to miejsce zajął. Dzieciaki zasnęły w sypialni a między nimi śpi Kiteczka. Myśle że dobrze się ma i decyzję dobrą podjęliśmy. Nie widzę by się stresowała u nas, no w końcu to ja ją wyniosłam z dt. więc pewnie pamięta. Pocykam jej zdjęcia to coś prześlę. Życzę miłego weekendu i pozdrawiam Panią Dianę, Lucynkę, Kesha, Norkę i pozostałe czworonogi.

Świetne wieści :D :D :D

Posted

Witam, tu Ciocia, sąsiadka Kiteczki, miałam zdjęcia dać z pobytu u nas ale czas jakoś szybko leci, ale obiecuję że dodam niebawem, Kiteczka ma się przewspaniale, ma kochającą rodzinę, cieplutki dom, przyjaciółkę koteczkę o imieniu Majka. Dziewczyny zaakceptowały się bardzo. Jednym słowem jest jej dobrze.

Posted

[quote name='waplaczka']Witam, tu Ciocia, sąsiadka Kiteczki, miałam zdjęcia dać z pobytu u nas ale czas jakoś szybko leci, ale obiecuję że dodam niebawem, Kiteczka ma się przewspaniale, ma kochającą rodzinę, cieplutki dom, przyjaciółkę koteczkę o imieniu Majka. Dziewczyny zaakceptowały się bardzo. Jednym słowem jest jej dobrze.[/QUO

witamy nowa ciocia na dogo:):)
dobrze ze jestes nami
im nas wiecej tym mniej bezdomnych psiakow.