Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania102 napisał(a):

Michelle tam jest tylko nr na Ciebie bo można podać 1 więc jakby tel się rozdzwonił to magluj:)

Pewnie, że będę!!!
Kitka jest cudowna,więc i na taki tylko domek zasługuje :eviltong:

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michelle04 napisał(a):
Byłam na wątku i powtórzę: to straszna tragedia dla zwierząt, porozmawiam z Giselle4 i postaramy się pomóc w miarę naszych możliwości:shake:

Boże te biedne maluszki, taka straszna śmierć:(

Posted

ewu napisał(a):
Boże te biedne maluszki, taka straszna śmierć:(

Dokładnie, nikomu takiej nie życzę :( Jeszcze jak przeczytałam, że jeden psiak się uratował z tego pożaru, siedział pod łóżkiem, to serce ściska :( co on musiał przeżyć :(

Posted

__Lara napisał(a):
Dokładnie, nikomu takiej nie życzę :( Jeszcze jak przeczytałam, że jeden psiak się uratował z tego pożaru, siedział pod łóżkiem, to serce ściska :( co on musiał przeżyć :(

Larka
Ty lepiej wejdz do Kukiego

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Smutne wiesci w Nowy Rok, SPLONELA FUNDACJA CENTAURUS, SPLONELY PIESKI :-( :-( :-(

Tragedia:-(

Michelle na wiadomość odpisałam ale nie ma sobie z czego robić nadziei

Na konto Kitki wpłyneła:
deklaracja za styczeń od RuletkaK 10 zł i jako wpłąta jednorazowa na święta i NR 10 zł, również od RuletkiK.

Proszę pozostałe cioteczki o wpłatę deklaracji. Z mojego bazarku jeszcze 1 wpłata i zapiszę w poście rozliczeniowym. Nadal proszę o pomoc dla Kitki.

Posted

Ania102 napisał(a):

Michelle na wiadomość odpisałam ale nie ma sobie z czego robić nadziei

.

Tak,wiem Aniu,bo Pan zniecierpliwiony brakiem odpowiedzi zadzwonił do mnie, a rozmowę rozpoczął od OPER mnie,że nie odpisałam potem zapytał o wiek Kitki i ,,,,,,,,,,,,,,, rozłączył się :shake: Raczej nie takiego domku szukamy :shake: