pikola Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='__Lara']Jeszcze się utemperuje ten jej charakterek :D[/QUOTE] Pewnie ze tak:lol: Quote
michelle04 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='pikola']Tez tak uwazam,musi sie nauczyc zyc w grupie:lol:Michelle dobrze prawisz..:lol:[/QUOTE] Dziękuję ...:lol: Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ona jest przesliczna :) Trzymam kciuki za kochajacy DS. Quote
michelle04 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Zapomniałam napisać,że Kitka w poniedziałek została zaszczepiona, jest odrobaczona, wykąpana i spryskana Fiprexem :) Aniu fotki książeczki ze szczepieniem wstawię jutro bo dzisiaj padam Dodam tylko,że dzisiejsza lekcja samokontroli Kitki wypadła pomyślnie i spryciula już wie,że jeśli chce dostać smaka zamkniętego w dłoni musi się uspokoić i po pierwszej euforii,siada grzecznie i czeka,chociaż cala drży z podniecenia, jednak poznała już zasady i stosuje się do nich,mądra dziewczynka:loveu: Quote
Ania102 Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię. Dzisiaj pod szpitalem spała mała terierkowata suczka, zeszłam 2 razy była niestety jak już skończyłam dyżur nie było jej. Pojechałam jeszcze raz ale jej nie widziałam, gdybym nie była w pracy pewnie bym ją zgarnęła. Szpital jest blisko lasu i cmentarza (innego na którym znalazłam Kitkę) psy tam nie trafiają przez przypadek:-( Quote
pikola Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Ania102']michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię. Dzisiaj pod szpitalem spała mała terierkowata suczka, zeszłam 2 razy była niestety jak już skończyłam dyżur nie było jej. Pojechałam jeszcze raz ale jej nie widziałam, gdybym nie była w pracy pewnie bym ją zgarnęła. Szpital jest blisko lasu i cmentarza (innego na którym znalazłam Kitkę) psy tam nie trafiają przez przypadek:-([/QUOTE] Czy to nie ma konca...:-( Quote
pikola Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='michelle04']Zapomniałam napisać,że Kitka w poniedziałek została zaszczepiona, jest odrobaczona, wykąpana i spryskana Fiprexem :) Aniu fotki książeczki ze szczepieniem wstawię jutro bo dzisiaj padam Dodam tylko,że dzisiejsza lekcja samokontroli Kitki wypadła pomyślnie i spryciula już wie,że jeśli chce dostać smaka zamkniętego w dłoni musi się uspokoić i po pierwszej euforii,siada grzecznie i czeka,chociaż cala drży z podniecenia, jednak poznała już zasady i stosuje się do nich,mądra dziewczynka:loveu:[/QUOTE] Pewnie ze madra:loveu: Quote
Ellig Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Kitka po kapieli jest jeszcze piekniejsza, teraz juz tylko dobry domek jest potrzebny, powodzenia malutka:) Quote
michelle04 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ania102']michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię. [/QUOTE] Koszt szczepienia na wściekliznę i wirusówki to 55,00 PLN. Quote
__Lara Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ania102']michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię. Dzisiaj pod szpitalem spała mała terierkowata suczka, zeszłam 2 razy była niestety jak już skończyłam dyżur nie było jej. Pojechałam jeszcze raz ale jej nie widziałam, gdybym nie była w pracy pewnie bym ją zgarnęła. Szpital jest blisko lasu i cmentarza (innego na którym znalazłam Kitkę) psy tam nie trafiają przez przypadek:-([/QUOTE] Ania102, jesteś lekarzem? :) Jakiej specjalizacji? :) Kitka to bystra sunia :) Quote
ewu Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Malutka jak dobrze,że jesteś bezpieczna.:) Quote
Ania102 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Laro nie jestem lekarzem ani mężatką:) zwykła ,,siostra,, Ania po prostu:) Tylko, żeby znowu nie wyszło, że zakonna:) Nigdy sobie nie wybaczę, że nie poszłam na weterynarię ale byłam młoda, zakochana i chciałam tylko studiować blisko domu. A więc teraz po pracy biegam za psami bo lubię:) Szczepienie tańsze niż u nas:) Quote
Ania102 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Kochani zajrzyjcie prosze na wątek suczki amstafki która 2gi raz wróciła z adopcji, bo ludziskom się wydaje, ze pies to zabawka! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232629-Amstafka-Dora-wróciła-jest-w-hoteliku-ale-nie-mamy-deklaracji-a-potrz-400-zł-miesiąc Quote
pikola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 SIELSKO ANIELSKO:loveu: A co to za koledzy?:lol: Quote
__Lara Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Ania102']Laro nie jestem lekarzem ani mężatką:) zwykła ,,siostra,, Ania po prostu:) Tylko, żeby znowu nie wyszło, że zakonna:) Nigdy sobie nie wybaczę, że nie poszłam na weterynarię ale byłam młoda, zakochana i chciałam tylko studiować blisko domu. A więc teraz po pracy biegam za psami bo lubię:) Szczepienie tańsze niż u nas:)[/QUOTE] Czyli jesteś pielęgniarką? :eviltong: Quote
paula_t Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='pikola']SIELSKO ANIELSKO:loveu: A co to za koledzy?:lol: Marianek i Tuptuś:D Quote
pikola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Tak,tak juz wiem:lol:Jak Marianek cudnie na boczku lezy:loveu:i brzusio pokazuje.A Kitulka tylko obserwuje:lol:i mysli jak tu smaczka do Cioci Michelle wysepic:evil_lol: Quote
Ania102 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Tak Laro:) Kiteczka ślicznusia, patrzy na Tuptusia jakby myslała: nie rozumiem goscia, jak mozna leżeć na podłodze:) Quote
michelle04 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Wczoraj przyjechali rodzice po Marianka-to ten co leży na boczku- i co zrobiła Kitka?? Zanim Maniek zdążył podbiec do rodziców,Kitka już siedziała Pani Izie na kolanach :eviltong: Quote
michelle04 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Melduję, że wpłynęły pieniążki w kwocie 84 PLN-dziękuję Quote
Recommended Posts