Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam napisać,że Kitka w poniedziałek została zaszczepiona, jest odrobaczona, wykąpana i spryskana Fiprexem :) Aniu fotki książeczki ze szczepieniem wstawię jutro bo dzisiaj padam
Dodam tylko,że dzisiejsza lekcja samokontroli Kitki wypadła pomyślnie i spryciula już wie,że jeśli chce dostać smaka zamkniętego w dłoni musi się uspokoić i po pierwszej euforii,siada grzecznie i czeka,chociaż cala drży z podniecenia, jednak poznała już zasady i stosuje się do nich,mądra dziewczynka:loveu:

Posted

michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię.
Dzisiaj pod szpitalem spała mała terierkowata suczka, zeszłam 2 razy była niestety jak już skończyłam dyżur nie było jej. Pojechałam jeszcze raz ale jej nie widziałam, gdybym nie była w pracy pewnie bym ją zgarnęła. Szpital jest blisko lasu i cmentarza (innego na którym znalazłam Kitkę) psy tam nie trafiają przez przypadek:-(

Posted

[quote name='Ania102']michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię.
Dzisiaj pod szpitalem spała mała terierkowata suczka, zeszłam 2 razy była niestety jak już skończyłam dyżur nie było jej. Pojechałam jeszcze raz ale jej nie widziałam, gdybym nie była w pracy pewnie bym ją zgarnęła. Szpital jest blisko lasu i cmentarza (innego na którym znalazłam Kitkę) psy tam nie trafiają przez przypadek:-([/QUOTE]

Czy to nie ma konca...:-(

Posted

[quote name='michelle04']Zapomniałam napisać,że Kitka w poniedziałek została zaszczepiona, jest odrobaczona, wykąpana i spryskana Fiprexem :) Aniu fotki książeczki ze szczepieniem wstawię jutro bo dzisiaj padam
Dodam tylko,że dzisiejsza lekcja samokontroli Kitki wypadła pomyślnie i spryciula już wie,że jeśli chce dostać smaka zamkniętego w dłoni musi się uspokoić i po pierwszej euforii,siada grzecznie i czeka,chociaż cala drży z podniecenia, jednak poznała już zasady i stosuje się do nich,mądra dziewczynka:loveu:[/QUOTE]

Pewnie ze madra:loveu:

Posted

[quote name='Ania102']michelle a ile wyszło za szczepienia? Porób troszkę zdjęć ogłoszeniowych to jej zamówię.
Dzisiaj pod szpitalem spała mała terierkowata suczka, zeszłam 2 razy była niestety jak już skończyłam dyżur nie było jej. Pojechałam jeszcze raz ale jej nie widziałam, gdybym nie była w pracy pewnie bym ją zgarnęła. Szpital jest blisko lasu i cmentarza (innego na którym znalazłam Kitkę) psy tam nie trafiają przez przypadek:-([/QUOTE]

Ania102, jesteś lekarzem? :) Jakiej specjalizacji? :)

Kitka to bystra sunia :)

Posted

Laro nie jestem lekarzem ani mężatką:) zwykła ,,siostra,, Ania po prostu:) Tylko, żeby znowu nie wyszło, że zakonna:)
Nigdy sobie nie wybaczę, że nie poszłam na weterynarię ale byłam młoda, zakochana i chciałam tylko studiować blisko domu.
A więc teraz po pracy biegam za psami bo lubię:)

Szczepienie tańsze niż u nas:)

Posted

[quote name='Ania102']Laro nie jestem lekarzem ani mężatką:) zwykła ,,siostra,, Ania po prostu:) Tylko, żeby znowu nie wyszło, że zakonna:)
Nigdy sobie nie wybaczę, że nie poszłam na weterynarię ale byłam młoda, zakochana i chciałam tylko studiować blisko domu.
A więc teraz po pracy biegam za psami bo lubię:)

Szczepienie tańsze niż u nas:)[/QUOTE]

Czyli jesteś pielęgniarką? :eviltong:

Posted

Tak,tak juz wiem:lol:Jak Marianek cudnie na boczku lezy:loveu:i brzusio pokazuje.A Kitulka tylko obserwuje:lol:i mysli jak tu smaczka do Cioci Michelle wysepic:evil_lol: