Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefonów wprawdzie nie ma za to Pan Biszkopt ma się bardzo dobrze:)
A Ci co nie dzwonią tylko szukają gdzieś po hodowlach to sami nie wiedzą co tracą.
To jest super pies, wierzcie mi:)

Posted

[quote name='Mysza2']Telefonów wprawdzie nie ma za to Pan Biszkopt ma się bardzo dobrze:)
A Ci co nie dzwonią tylko szukają gdzieś po hodowlach to sami nie wiedzą co tracą.
To jest super pies, wierzcie mi:)[/QUOTE]

Niektórych ciężko przekonać - patrz: moja bliska rodzina - krew mnie zalała jak się dowiedziałam, że kupili psa z pseudo :angryy:

Posted

[quote name='__Lara']Niektórych ciężko przekonać - patrz: moja bliska rodzina - krew mnie zalała jak się dowiedziałam, że kupili psa z pseudo :angryy:[/QUOTE]+
Co poradzisz, nie przekonasz niestety

Posted

[quote name='Mysza2']+
Co poradzisz, nie przekonasz niestety[/QUOTE]

Niestety nie... ale teraz przy każdej sposobności nie omieszkuję im powiedzieć, że mają rasowego kundla za 700zł :diabloti:

Posted

[quote name='__Lara']Niestety nie... ale teraz przy każdej sposobności nie omieszkuję im powiedzieć, że mają rasowego kundla za 700zł :diabloti:[/QUOTE]

I słusznie prawisz :D
Ja tez gadam i gadam- po rodzinie, znajomych, uświadamiając o pewnych sprawach, bo ludzie po prostu nie wiedzą, nie chcą się dowiedzieć. Pewnie w niektórych przypadkach będzie jak grochem o ścianę, ale być może ktoś po mojej gadce dwa razy pomyśli, zanim coś zrobi.

Posted

[quote name='Mysza2']Telefonów wprawdzie nie ma za to Pan Biszkopt ma się bardzo dobrze:)
To jest super pies, wierzcie mi:)[/QUOTE]

Potwierdzam to wspaniały psiak jaki mądry, grzeczny nic tylko kochać:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Niestety nie... ale teraz przy każdej sposobności nie omieszkuję im powiedzieć, że mają rasowego kundla za 700zł :diabloti:[/QUOTE]
:diabloti::diabloti::diabloti: dobrze powiedziane
Ja i tak bym się pewnie nie poznała na rasie i nie doceniła "wartości"

A Biszkopcik bardzo lubi jak się go czesze (za wyjątkiem ogona :diabloti:),
ale z rezygnacją godzi się i na ogon

Posted

[quote name='Mysza2']:diabloti::diabloti::diabloti: dobrze powiedziane
Ja i tak bym się pewnie nie poznała na rasie i nie doceniła "wartości"

A Biszkopcik bardzo lubi jak się go czesze (za wyjątkiem ogona :diabloti:),
ale z rezygnacją godzi się i na ogon[/QUOTE]
Kochany Biszkopcik.
Poprzednik mojego Kajtunia Misio też nie lubił czesania ogona:evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaP']Moja Gabcia nie lubi się czesać;)[/QUOTE]

Mój gryzie szczotkę albo próbuje z nią walczyć w formie zabawy jak tylko próbuje, więc też nie jest najlepiej ;)

Posted

[quote name='paula_t']Mój gryzie szczotkę albo próbuje z nią walczyć w formie zabawy jak tylko próbuje, więc też nie jest najlepiej ;)[/QUOTE]

A bo ciotki nie wiadomo po co Wy się czesać chcecie, lepiej pieskowi jak brudny, śmierdzący, czytaj wytaplany w zapaszkach :p