Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xf6uu0.jpg

Ta czarnula Zosi - Dianka- ma przynajmniej 13 lat (dokładnie nie wiemy oczywiście, u Zosi jest od 2001 r, a była już dorosła jak się znalazła).
Na babulinkę nie wygląda, a do biegania bardziej chętna jak moja Saba.
I tak mi się skojarzył jeden telefon z ogłoszeń, jak panu proponowaliśmy 6 letniego psa , a pan (pan ok 70 -tki zresztą) powiedział, że takiego starego to nie chce.

Posted

[quote name='Mysza2']

Ta czarnula Zosi - Dianka- ma przynajmniej 13 lat (dokładnie nie wiemy oczywiście, u Zosi jest od 2001 r, a była już dorosła jak się znalazła).
Na babulinkę nie wygląda, a do biegania bardziej chętna jak moja Saba.
I tak mi się skojarzył jeden telefon z ogłoszeń, jak panu proponowaliśmy 6 letniego psa , a pan (pan ok 70 -tki zresztą) powiedział, że takiego starego to nie chce.

Dianka śliczna i wygląda jakby miała o połowę mniej lat.

Co do takich "młodzieniaszków co mają 30kę do setki i chcą szczeniaka, to ja już się nieraz wypowiadałam, ale to szkoda słów....... Tylko ku....a człowieka bierze:angryy:

Posted

[quote name='Marycha35']Ogarną się wreszcie! A Biszkopcikowi się nigdzie nie śpieszy;)[/QUOTE]
:):) no nie spieszy mu się i nie wiem czy byłby zachwycony jakby wiedział że go ogłaszamy:)

Posted

[quote name='Panna Marple']Pojąć nie mogę czemu ludzie nie dzwonią? Ślepi? Taki pies![/QUOTE]
może zima tak na ludzi działa i na wiosnę zaczną myśleć o adopcjach:)

Posted

[quote name='Mysza2']może zima tak na ludzi działa i na wiosnę zaczną myśleć o adopcjach:)[/QUOTE]

Tylko, żeby nie było tak, że wiosną będą psiaki adoptować, a z początkiem zimy wyrzucać.
Takim cwaniakom mówimy NIE:angryy:

Posted

[quote name='Gabi79']Tylko, żeby nie było tak, że wiosną będą psiaki adoptować, a z początkiem zimy wyrzucać.
Takim cwaniakom mówimy NIE:angryy:[/QUOTE]

O dokładnie!

Posted

[quote name='Beatkaa']Zaglądam do Biszkopcika na dobranoc :sleep2::sleep2:[/QUOTE]
Bardzo się cieszę:):)
A ja do niego jadę w niedzielę:):) i znowu was fotkami zamęczę :diabloti:

Posted

[quote name='Mysza2']Bardzo się cieszę:):)
A ja do niego jadę w niedzielę:):) i znowu was fotkami zamęczę :diabloti:[/QUOTE]

"Męcz" nas oj "męcz" :evil_lol::evil_lol: :cool3:

Posted

Jak dobrze wiedzieć, że Biszkopcik bezpieczny i szczęśliwy w cudownym DT:loveu:

Taki ogrom nieszczęść na Dogo, że można się chwilami nerwowo wykończyć.....

Posted

[quote name='paula_t']Mysza, Biszkopcik będzie na pewno zadowolony z odwiedzin, a i siostrę pewnie teraz częściej widujesz ;)[/QUOTE]
A żebyś wiedziała:):) Zosia też to mówi :):):)
A Biszkopcik bardziej byłby zadowolony gdybyśmy bez Sabci były:).
On się boi dużych psów. Raz na spacerze jakiś duży do niego wystartował i od tej pory on się napala na wszystkie duże psy.

Posted

[quote name='Gabi79']Taki ogrom nieszczęść na Dogo, że można się chwilami nerwowo wykończyć.....[/QUOTE]
Oj tak Gabi, jednemu pomożemy, a 1000 innych czeka:(:( , a o ilu anonimowych nie wiemy jak cierpią i marzną:(

Posted

[quote name='Mysza2']A żebyś wiedziała:):) Zosia też to mówi :):):)
A Biszkopcik bardziej byłby zadowolony gdybyśmy bez Sabci były:).
On się boi dużych psów. Raz na spacerze jakiś duży do niego wystartował i od tej pory on się napala na wszystkie duże psy.[/QUOTE]

I Biszkopcik się ucieszył, :lol: teraz chyba bardziej na nasz widok niż na widok Sabci, ale nie było źle:lol:
Pospacerowałyśmy z psiakami, była może jedna mała akcja z jakimś papu zamarzniętym w śniegu, ale krew się nie polała:evil_lol:
Dokumentacja z dzisiejszych odwiedzin będzie jak Elunia wejdzie na Dogo:lol: