Mysza2 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ta czarnula Zosi - Dianka- ma przynajmniej 13 lat (dokładnie nie wiemy oczywiście, u Zosi jest od 2001 r, a była już dorosła jak się znalazła). Na babulinkę nie wygląda, a do biegania bardziej chętna jak moja Saba. I tak mi się skojarzył jeden telefon z ogłoszeń, jak panu proponowaliśmy 6 letniego psa , a pan (pan ok 70 -tki zresztą) powiedział, że takiego starego to nie chce. Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Mysza2'] Ta czarnula Zosi - Dianka- ma przynajmniej 13 lat (dokładnie nie wiemy oczywiście, u Zosi jest od 2001 r, a była już dorosła jak się znalazła). Na babulinkę nie wygląda, a do biegania bardziej chętna jak moja Saba. I tak mi się skojarzył jeden telefon z ogłoszeń, jak panu proponowaliśmy 6 letniego psa , a pan (pan ok 70 -tki zresztą) powiedział, że takiego starego to nie chce. Dianka śliczna i wygląda jakby miała o połowę mniej lat. Co do takich "młodzieniaszków co mają 30kę do setki i chcą szczeniaka, to ja już się nieraz wypowiadałam, ale to szkoda słów....... Tylko ku....a człowieka bierze:angryy: Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ludzie myślą tylko o sobie, nie myślą o psiaku, co z nim będzie jak panu się zejdzie... Quote
martasekret Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 dawno nie zaglądałam do Biszkopta i jestem bardzo zaskoczona, bom przekonana była, że chłopak już dawno w nowym domu! Quote
Marycha35 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ogarną się wreszcie! A Biszkopcikowi się nigdzie nie śpieszy;) Quote
Mysza2 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Marycha35']Ogarną się wreszcie! A Biszkopcikowi się nigdzie nie śpieszy;)[/QUOTE] :):) no nie spieszy mu się i nie wiem czy byłby zachwycony jakby wiedział że go ogłaszamy:) Quote
Panna Marple Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Pojąć nie mogę czemu ludzie nie dzwonią? Ślepi? Taki pies! Quote
Mysza2 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Panna Marple']Pojąć nie mogę czemu ludzie nie dzwonią? Ślepi? Taki pies![/QUOTE] może zima tak na ludzi działa i na wiosnę zaczną myśleć o adopcjach:) Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Mysza2']może zima tak na ludzi działa i na wiosnę zaczną myśleć o adopcjach:)[/QUOTE] Tylko, żeby nie było tak, że wiosną będą psiaki adoptować, a z początkiem zimy wyrzucać. Takim cwaniakom mówimy NIE:angryy: Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Gabi79']Tylko, żeby nie było tak, że wiosną będą psiaki adoptować, a z początkiem zimy wyrzucać. Takim cwaniakom mówimy NIE:angryy:[/QUOTE] O dokładnie! Quote
Beatkaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Zaglądam do Biszkopcika na dobranoc :sleep2::sleep2: Quote
Mysza2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Beatkaa']Zaglądam do Biszkopcika na dobranoc :sleep2::sleep2:[/QUOTE] Bardzo się cieszę:):) A ja do niego jadę w niedzielę:):) i znowu was fotkami zamęczę :diabloti: Quote
Beatkaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Mysza2']Bardzo się cieszę:):) A ja do niego jadę w niedzielę:):) i znowu was fotkami zamęczę :diabloti:[/QUOTE] "Męcz" nas oj "męcz" :evil_lol::evil_lol: :cool3: Quote
AgusiaP Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Biszkopcik się pewnie ucieszy jak zobaczy Sabcię :evil_lol: Quote
paula_t Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Mysza, Biszkopcik będzie na pewno zadowolony z odwiedzin, a i siostrę pewnie teraz częściej widujesz ;) Quote
Gabi79 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Jak dobrze wiedzieć, że Biszkopcik bezpieczny i szczęśliwy w cudownym DT:loveu: Taki ogrom nieszczęść na Dogo, że można się chwilami nerwowo wykończyć..... Quote
Mysza2 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='paula_t']Mysza, Biszkopcik będzie na pewno zadowolony z odwiedzin, a i siostrę pewnie teraz częściej widujesz ;)[/QUOTE] A żebyś wiedziała:):) Zosia też to mówi :):):) A Biszkopcik bardziej byłby zadowolony gdybyśmy bez Sabci były:). On się boi dużych psów. Raz na spacerze jakiś duży do niego wystartował i od tej pory on się napala na wszystkie duże psy. Quote
Mysza2 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Gabi79']Taki ogrom nieszczęść na Dogo, że można się chwilami nerwowo wykończyć.....[/QUOTE] Oj tak Gabi, jednemu pomożemy, a 1000 innych czeka:(:( , a o ilu anonimowych nie wiemy jak cierpią i marzną:( Quote
AgusiaP Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Mysza2']A żebyś wiedziała:):) Zosia też to mówi :):):) A Biszkopcik bardziej byłby zadowolony gdybyśmy bez Sabci były:). On się boi dużych psów. Raz na spacerze jakiś duży do niego wystartował i od tej pory on się napala na wszystkie duże psy.[/QUOTE] I Biszkopcik się ucieszył, :lol: teraz chyba bardziej na nasz widok niż na widok Sabci, ale nie było źle:lol: Pospacerowałyśmy z psiakami, była może jedna mała akcja z jakimś papu zamarzniętym w śniegu, ale krew się nie polała:evil_lol: Dokumentacja z dzisiejszych odwiedzin będzie jak Elunia wejdzie na Dogo:lol: Quote
Mysza2 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Już weszłam i dokumentację zaraz przedstawię:) A najbardziej nas z Agą cieszy, że Biszkopt już się nie trzęsie na nasz widok:) Quote
AgusiaP Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Mysza2'] A najbardziej nas z Agą cieszy, że Biszkopt już się nie trzęsie na nasz widok:)[/QUOTE] Ten etap na szczęście mamy już za sobą;) Quote
Recommended Posts