Panna Marple Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Gabi79']Nie miałam netu przez parę dni, a tu taka wiadomość. Bardzo się cieszę, że Biszkopcik zostaje w BDT do czasu znalezienia domku. Ale moją radość musiała zmącić kolejna psia tragedia:placz: Na początku grudnia do pani ode mnie z pracy przybłąkała się zaniedbana, głodna sunia. Teraz jest już odkarmiona, ale grozi jej schronisko w Olkuszu. Zaraz założę wątek, chociaż na razie nie mogę zebrać myśli.............. Cioteczki kochane wszelka pomoc na wagę złota:modla::modla::modla::modla: Wątek Stefy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238411-Pomocy!!!!-Suni-grozi-schronisko-w-Olkuszu Tylko nie Olkusz! to mordownia! damy radę jakoś Quote
Mysza2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 W niedzielę będę u Biszkopcika to Was znowu zamęczę zdjęciami:):) Quote
Gabi79 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Mysza2 napisał(a):W niedzielę będę u Biszkopcika to Was znowu zamęczę zdjęciami:):) Uwielbiam być zamęczana zdjęciami szczęśliwych psiaków:loveu: Quote
paula_t Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Gabi79 napisał(a):Uwielbiam być zamęczana zdjęciami szczęśliwych psiaków:loveu: Podpisuję się obiema rencami:eviltong: Quote
Beatkaa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ja też przyłączam się i czekam na foteczki :razz::razz: Quote
Panna Marple Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Mysza2 napisał(a):W niedzielę będę u Biszkopcika to Was znowu zamęczę zdjęciami:):) My chcemy być męczone i dręczone:lol:, my, masochistki:lol: Quote
hugulaśny Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 I ja dopinguję psinę w poszukiwaniu domku. :lol: Quote
__Lara Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 hugulaśny napisał(a):I ja dopinguję psinę w poszukiwaniu domku. :lol: I ja również :) Quote
Marycha35 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ale pycha wieści o Zosi i Biszkopciku:):):) BRAWO:) A dla sunieczki posępię na uczelni, może coś się uda uzbierać:) Quote
paula_t Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Chciałam zrobić dzisiaj Biszkopcikowi ogłoszenia, ale dogo od godziny 13 nie chciało mnie wpuścić aż do teraz:angryy: A nie miałam zdjęć:shake: Jutro obiecuję poprawę ;) Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dogo wariuje, dopiero teraz mogłam się zalogować:( Byłyśmy dzisiaj a Agusią z wizytą u Biszkopcika:):) Zabrałam tez moją Sabę żeby się zapoznały bo sezon wiosenny blisko i wspólne wyjazdy na działkę ale konfrontacja nie wypadła rewelacyjnie. Biszkopt boi się dużych psów i nastroszył się bardzo, ale nie poddamy się i będziemy próbować co weekend:) Pocałowałem Agusię, a co tam wybaczę jej to łapanie bo na złe nie wyszło:) Lubię jak mnie mizia:) Taki złoto czarny przekładaniec Pod nogami Zosi to jednak najlepiej Pośpię sobie Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Zabrały mnie w końcu na spacer:) Saba daleko z Agusią to ja się już nie boję Super, duża poszła jeszcze dalej, ale popatrzę czy nie wraca Nie dasz mnie zjeść tej dużej psicy, prawda? Quote
Perełka1 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Myszko, ja myślę po tych zdjęciach, że Zosia nie odda Biszkopta:lol: Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) I mamy jeszcze filmiki:) [video]http://tinypic.com/r/2199yww/6[/video] [video]http://tinypic.com/r/96mdn8/6[/video] [video]http://tinypic.com/r/99p9gz/6[/video] Edited January 13, 2013 by Mysza2 Quote
Marycha35 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ale Biszkopcik jest kochany i ten ogonek uniesiony dumnie, pycha:) A sunia czarna baardzo ładna! Filmik cosik mi się nie odpala. Edit: już odpala:):):) Ktoś baaardzo kocha Biszkopcika, pobrzmiewa to w głosie;) Quote
Perełka1 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Myszko, dotarła moja wpłata na biszkopta? Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Myszko, ja myślę po tych zdjęciach, że Zosia nie odda Biszkopta:lol: Kasiu nawet nie mów:), niestety konfrontacja Biszkopta z moją Sabą dzisiaj to była porażka. I to Biszkopt się nie popisał bo o dziwo moja na początku nie chciała go zjeść, ale po jego zachowaniu to już niekoniecznie:):) I co to za facet co na damę się rzuca (może dlatego że bez jaj :):):)) Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Myszko, dotarła moja wpłata na biszkopta? Tak Kasiu, Asiek.l-g potwierdzała na bazarku i tu na wątku :) Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Perełka1 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 To było pierwsze spotkanie:lol: Wiesz, mój stary Pimpuś warczy na suki w domu i skutecznie uprzyksza im życie. Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Marycha35 napisał(a):Ale Biszkopcik jest kochany i ten ogonek uniesiony dumnie, pycha:) A sunia czarna baardzo ładna! Filmik cosik mi się nie odpala. Edit: już odpala:):):) Ktoś baaardzo kocha Biszkopcika, pobrzmiewa to w głosie;) Marysiu, jego nie da się nie kochać:):) to straszny słodziak jest :):) Nikt nie dzwoni z ogłoszeń, a ja myślałam że takie kudłate szorściaki to mają wzięcie:) Quote
Marycha35 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Może to znak;) Biszkopciu ma od pewnego czasu szczęście, więc na bank domek będzie najukochańszy!!! Quote
Mysza2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):To było pierwsze spotkanie:lol: Wiesz, mój stary Pimpuś warczy na suki w domu i skutecznie uprzyksza im życie. Ja też myśle że pomalutku damy radę. Jak adoptowałam Sabę to początki z Dianą (tą czarną co jest u Zosi) też były trudno i Zosia była spanikowana bo różnica gabarytów 3:1 , ale ja jej mówiłam "nie będa psy nami rządzić i damy radę" i dałyśmy, miłość to to nie jest ale krew się nie leje:) Quote
AgusiaP Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 paula_t napisał(a):Chciałam zrobić dzisiaj Biszkopcikowi ogłoszenia, ale dogo od godziny 13 nie chciało mnie wpuścić aż do teraz:angryy: A nie miałam zdjęć:shake: Jutro obiecuję poprawę ;) Nie martw się kochana mnie dopiero dzisiaj pierwszy raz udało się zalogować Oj Biszkopcik to super chłopak:loveu::loveu::loveu: zresztą wszystko pięknie Myszka przedstawiała;) Tak się cieszę, że mogłam go odwiedzić w niedzielę:lol::lol::lol: Quote
paula_t Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Myszko, ja myślę po tych zdjęciach, że Zosia nie odda Biszkopta:lol: Ojjjj Kasiu, mi też po głowie chodzi taka myśl:evil_lol: Biszkopcik cudny, do zacałowania:loveu: A z Twoją suczką Mysza jeszcze się dogadają, w końcu to pierwsze spotkanie było, a mogło być znacznie gorzej :p Quote
Recommended Posts