Mysza2 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']A bo ciotki nie wiadomo po co Wy się czesać chcecie, lepiej pieskowi jak brudny, śmierdzący, czytaj wytaplany w zapaszkach :p[/QUOTE] :):):), no tak, one mają inne potrzeby zapachowe i swoje psie "perfumy" A ja jutro jadę do Biszkopcika :multi::p Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Mysza2']:):):), no tak, one mają inne potrzeby zapachowe i swoje psie "perfumy" A ja jutro jadę do Biszkopcika :multi::p[/QUOTE] oooo :) to wygłaszcz go od wszystkich cioteczek :D :D Quote
Mysza2 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']oooo :) to wygłaszcz go od wszystkich cioteczek :D :D[/QUOTE] wytarmoszę rumcajsa i znowu Was fotkami zamęcżę :):) Quote
Gabi79 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='__Lara']oooo :) to wygłaszcz go od wszystkich cioteczek :D :D[/QUOTE] Oj tak, wygłaszcz przystojniaka:lol: Quote
Beatkaa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Gabi79']Oj tak, wygłaszcz przystojniaka:lol:[/QUOTE] Podpisuję się pod tym !! :):):) :loveu: Quote
piescofajnyjest Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ale sie masz fajnie Myszko!!!!!! i wytarmos go ode mnie:):loveu: Quote
Gabi79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Czekamy na nowe foteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Foteczki ze spaceru, obyło się bez przelewu krwi, rewelacyjnie nie jest, miłością nie pałają Biszkopt boi się dużej i to okazuje, duża nie pozostaje dłużna, ale jak widzicie na spacerze w miarę maszerują Kroczek po kroczku co weekend i może pakt o nieagresji ogłoszą Quote
Gabi79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Maszerują dzielnie. Nareszcie mam okazję zobaczyć Sabcię w całej okazałości. Słodziaczki dwa:loveu: Quote
Beatkaa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Widzę,że wszystkie środki ostrożności zachowałyście( kaganiec u Sabci) ;) dzielne psiaki :loveu: :) Quote
Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Beatkaa']Widzę,że wszystkie środki ostrożności zachowałyście( kaganiec u Sabci) ;) dzielne psiaki :loveu: :)[/QUOTE] Nie chciałyśmy ryzykować ran szarpanych:):), Biszkopcika nie problem odciągnąć jakby co, z Sabcią trochę gorzej:) Quote
Beatkaa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Mysza2']Nie chciałyśmy ryzykować ran szarpanych:):), Biszkopcika nie problem odciągnąć jakby co, z Sabcią trochę gorzej:)[/QUOTE] No wiadomo :) Przezorny zawsze ubezpieczony :) Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Nie było tak źle, ale myślałyśmy, że musimy pilnować tylko Biszkopcika i Sabcię a tu jeszcze musiałyśmy uważać na Diankę:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Nie było tak źle, ale myślałyśmy, że musimy pilnować tylko Biszkopcika i Sabcię a tu jeszcze musiałyśmy uważać na Diankę:evil_lol: No właśnie, zadziora czarna pokazała też zębiska. Sama widziałaś Agusia że łatwo nie jest :). Wprawdzie nie polują na siebie żeby się zamordować z rozmysłem, ale sympatii niestety nie ma i do spięć dochodzi. Mamy zdjęcia jeszcze z domu ale Zosia musi mi wysłać bo mój aparat padł był :) Quote
szafranekm Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Biszkopciku, ale masz teraz dobrze, oby jeszcze zdrówko było nie najgorsze. Ja także poznałam Sabcię, oj duża ona duża, niczym moja Wera. Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 moja juz ma wyzszy stopien zaawansowania....oklada kagancem inne psiaki:( Quote
AgusiaP Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Mysza2']No właśnie, zadziora czarna pokazała też zębiska. Sama widziałaś Agusia że łatwo nie jest :). Wprawdzie nie polują na siebie żeby się zamordować z rozmysłem, ale sympatii niestety nie ma i do spięć dochodzi. Mamy zdjęcia jeszcze z domu ale Zosia musi mi wysłać bo mój aparat padł był :)[/QUOTE] Damy radę Elunia;) Wczoraj jak chciałam napisać na wątku Biszkopcika to już Dogo przestało mi działac:angryy::angryy: Quote
Mysza2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 to ja jeszcze wstawię zdjęcia z domu:) Zosiu, na dworze wytrzymałem, ale co to duże zwierzę robi w domu Prawda że mnie bardziej lubisz? No i po co nam tu ona, a jak tu zostanie? Zabierz ją stąd Quote
Mysza2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 w końcu się wszystkie zmęczyły i zaległy ale w bezpiecznej odległości:) Quote
Beatkaa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Hihi,fajne te podpisy pod zdjęciami :eviltong: Biszkopcik:loveu: Quote
AgusiaP Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Super Elunia opisałaś zdjęcia :lol: jestem pewna, że o to dokładnie chodziło Biszkopcikowi jak spoglądał na Zosię:evil_lol: Quote
__Lara Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='AgusiaP']Super Elunia opisałaś zdjęcia :lol: jestem pewna, że o to dokładnie chodziło Biszkopcikowi jak spoglądał na Zosię:evil_lol:[/QUOTE] Zgadzam się, że świetne opisy :D Quote
Gabi79 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Zaglądam do Biszkopcika:lol: Dzisiaj otrzymałam na konto Stefuni http://www.dogomania.pl/forum/threads/238411-Stefcia-m%C5%82oda-weso%C5%82a-sunia-unikn%C4%99%C5%82a-schronu-w-Olkuszu-prosi-o-wsparcie-na-hotelik%21 30,- które pierwotnie były przeznaczone dla Biszkopcika od cioteczki Malwa. Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Recommended Posts