Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matusiu, ależ ten Biszkopt ma pod górkę. On się zresztą napewno z tego cieszy!

Raczyna napisał(a):

Rozwaliło mnie! Porywam na Zabrzański! :)

Posted (edited)

piescofajnyjest napisał(a):
czyli Pani Ola chciala Biszkopta, ale zobaczyla, jak chlopak jest przywiazany do Pani Zosi, to zrezygnowala? a Pani Zosia nie ma warunkow na Biszkopta?.....

Pani Ola wg mnie raczej zrezygnowała z obawy przed nowotworem, porozmawiała ze swoją rodziną i bierze szczeniaczka.
Pani Ola w styczniu pochowała swoją sunię, pewnie rodzina ją przekonała, żeby nie narażała się na kolejne możliwe problemy zdrowotne.
Myślę że nie chciała nam tego wprost powiedzieć.

Edited by Mysza2
Posted

A ja w zeszłym tygodniu z nadmiaru emocji nawet zdjęć naszego Biszkopcikowi nie zrobiłam,
W niedzielę znowu wspólny spacer z moją Sabą i odwiedziny, więc się poprawię:)

Posted

[quote name='Mysza2']A ja w zeszłym tygodniu z nadmiaru emocji nawet zdjęć naszego Biszkopcikowi nie zrobiłam,
W niedzielę znowu wspólny spacer z moją Sabą i odwiedziny, więc się poprawię:)[/QUOTE]

Elunia muszą nam to dziewczynki wybaczyć to przez to spotkanie z panią Ulą :)

Posted

Wybaczcie cioteczki...ale może coś poradzicie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240191-CZEKAN-i-FOKUS-z-jedlickiej-przechowalni-W-przyszłym-tygodniu-czeka-je-OLKUSZ-!!!/page4[/URL]

Posted

[quote name='Mysza2']O ile do jutra coś zostanie, bo topi się na potęgę , i bardzo dobrze, my chcemy wiosny:).[/QUOTE] Nic z tego, tzn. z wiosny. Po odwilży, w marcu znów ma wrocić zima, na krótko. Tak słyszałam...

Posted

Nie wiem ,jak jest z tymi wpłatami. WYGLĄDA NA TO ,ŻE NIE PŁACIŁAM W STYCZNIU,choc jestem prawie pewna ,że wpłacałam . Na luty już poszło. Będzie w poniedziałek. Cioteczki zajrzyjcie ,czy ja mam jakis dług.

Posted

[quote name='Javena']Nie wiem ,jak jest z tymi wpłatami. WYGLĄDA NA TO ,ŻE NIE PŁACIŁAM W STYCZNIU,choc jestem prawie pewna ,że wpłacałam . Na luty już poszło. Będzie w poniedziałek. Cioteczki zajrzyjcie ,czy ja mam jakis dług.[/QUOTE]
Nie masz długu bo Biszkopcik jest w bezpłatnym DT i wpłaty deklaracji są wstrzymane:)
A co do tego czy płaciłaś w styczniu to zapytamy asiek - księgowej:)
Już do niej napisałam:)

Posted

[quote name='Javena']Nie wiem ,jak jest z tymi wpłatami. WYGLĄDA NA TO ,ŻE NIE PŁACIŁAM W STYCZNIU,choc jestem prawie pewna ,że wpłacałam . Na luty już poszło. Będzie w poniedziałek. Cioteczki zajrzyjcie ,czy ja mam jakis dług.[/QUOTE]Przepraszam wpłata dotarła 31.stycznia, ma obrona taka że nie wiem jak to się stało ale przegapiłam. Przepraszam raz jeszcze.

Posted

[quote name='Mysza2']O ile do jutra coś zostanie, bo topi się na potęgę , i bardzo dobrze, my chcemy wiosny:).[/QUOTE]

to prawda- śniegu coraz mniej, a dziś nawet zza chmur przebija się słońce:))
czekamy na 'wiosennego' Biszkopcika:) i miłego spaceru życzymy!