Jump to content
Dogomania

NORA- po sterylizacji aborcyjnej, w dt. Prosi o ogłaszanie i pomoc w znalezieniu ds

Recommended Posts

Posted

to i na mnie, już nie pamiętam kiedy się wyspałam.

Ciociu michelle dostałąm takie info: zmarł człowiek, zostawił psa, policja dopiero odkryła jego istnienie. Póki co psa karmia sąsiedzi. W starachowicach już działa umowa ze schroniskiem ale jak pomyslę, że ten psiak ma z domu trafić do kojca to żyć mi się odechciewa. Póki co nic nie wiem, psa nie widziałam nawet nie wiem gdzie jest (ten jego dom). Poinformowała mnie o tym znajoma w pracy. Tak tylko informacyjnie byłoby miejsce u Ciebie gdyby jakimś cudem udało się załatwić transport?

Posted

[quote name='Ania102']to i na mnie, już nie pamiętam kiedy się wyspałam.

Ciociu michelle dostałąm takie info: zmarł człowiek, zostawił psa, policja dopiero odkryła jego istnienie. Póki co psa karmia sąsiedzi. W starachowicach już działa umowa ze schroniskiem ale jak pomyslę, że ten psiak ma z domu trafić do kojca to żyć mi się odechciewa. Póki co nic nie wiem, psa nie widziałam nawet nie wiem gdzie jest (ten jego dom). Poinformowała mnie o tym znajoma w pracy. Tak tylko informacyjnie byłoby miejsce u Ciebie gdyby jakimś cudem udało się załatwić transport?[/QUOTE]
Aniu przykro mi,ale na chwilę obecną nie dysponuje niczym wolnym - przepraszam :(

Posted

Rozumiem michelle, ja nawet go nie widziałam i w sumie niewiele wiem ale mimo to nie mogę przestać mysleć. Nora jest do złudzenia podobna do mojej Korusi.

Wpłynęły pieniądze od:
RuletkaK- deklaracja stała 20 zł/luty
aagataa8- deklaracja stała 40 zł styczeń/luty

RuletkaK zadeklarowałaś wpłatę 10 zł/miesiąc doszło 20 czy to jest za 2 miesiące?

aagataa zaoferowałaś się na 15 zł czy mam zwiększyć deklarację czy 10 zł zapisać jako wpłatę jednorazową??

Posted

[quote name='Ania102']Rozumiem michelle, ja nawet go nie widziałam i w sumie niewiele wiem ale mimo to nie mogę przestać mysleć. Nora jest do złudzenia podobna do mojej Korusi.

Wpłynęły pieniądze od:
RuletkaK- deklaracja stała 20 zł/luty
aagataa8- deklaracja stała 40 zł styczeń/luty

RuletkaK zadeklarowałaś wpłatę 10 zł/miesiąc doszło 20 czy to jest za 2 miesiące?

aagataa zaoferowałaś się na 15 zł czy mam zwiększyć deklarację czy 10 zł zapisać jako wpłatę jednorazową??[/QUOTE]

Tak, to jest za 2 miesiące.

Właśnie sprawdziłam w przelewach taki jest tutuł : "RULETKAK + NORA DEKLARACJA LUTY, MARZEC"

Posted

[quote name='Ania102']

aagataa zaoferowałaś się na 15 zł czy mam zwiększyć deklarację czy 10 zł zapisać jako wpłatę jednorazową??[/QUOTE]

Nawet nie pamiętam, myślałam, że na 20 zł:) Dopisz jako jednorazową bo ostatnio ciężko finansowo...

Posted

Dzięki za odpowiedz, agata i Ruletka. Może ucięło cały tytył przelewu i gdybym klikneła na szczegóły czego nie zrobiłam wyskoczyłby marzec.

A Nora jak moja sąsiadka:)

Posted

Dla uroczej Norci walentynkowe całuski i serduszka
[IMG]http://www.beruska8.cz/laska/kvalentynovi2/64.gif[/IMG][IMG]http://www.beruska8.cz/laska/kvalentynovi2/64.gif[/IMG][IMG]http://www.beruska8.cz/laska/kvalentynovi2/64.gif[/IMG][IMG]http://www.beruska8.cz/laska/kvalentynovi2/64.gif[/IMG][IMG]http://www.beruska8.cz/laska/kvalentynovi2/64.gif[/IMG]

Posted

Wczoraj miałam pierwszy telefon w sprawie Norki, Pani bardzo sensowna, zapytała o wizytę przedadopcyjną i po, wypytała o Norkę, jej zachowanie, pochodzenie, sterylizację i miała tylko wątpliwości czy Norka jej nie ugryzie, hm...nie bardzo wiem czemu miałaby to zrobić, więc wyjaśniłam, że nie wykazuje takich tendencji, zapytałam o małe dzieci - brak takowych, sami dorośli, Pani mieszka w Ząbkowicach Śl. to jakieś 15 km od Dzierżoniowa, Norka mieszkałaby w bloku, jednak Pani pytala mnie wciąż o to gryzienie:shake: Zaprosiłam Panią do nas by sama się przekonala, że to bardzo łagodna, mądra i piękna suczka, zaproponowałam wysłanie większej ilości fotek na meila, ale Pani powiedziała, ze jeszcze się ze mną skontaktuje, więc jesli mam być szczera to nie bardzo wiem co myśleć, czas pokaże.

Posted

[quote name='michelle04']Wczoraj miałam pierwszy telefon w sprawie Norki, Pani bardzo sensowna, zapytała o wizytę przedadopcyjną i po, wypytała o Norkę, jej zachowanie, pochodzenie, sterylizację i miała tylko wątpliwości czy Norka jej nie ugryzie, hm...nie bardzo wiem czemu miałaby to zrobić, więc wyjaśniłam, że nie wykazuje takich tendencji, zapytałam o małe dzieci - brak takowych, sami dorośli, Pani mieszka w Ząbkowicach Śl. to jakieś 15 km od Dzierżoniowa, Norka mieszkałaby w bloku, jednak Pani pytala mnie wciąż o to gryzienie:shake: Zaprosiłam Panią do nas by sama się przekonala, że to bardzo łagodna, mądra i piękna suczka, [B][COLOR=#ff8c00]zaproponowałam wysłanie większej ilości fotek na meila, ale Pani powiedziała, ze jeszcze się ze mną skontaktuje, więc jesli mam być szczera to nie bardzo wiem co myśleć, czas pokaże.[/COLOR][/B][/QUOTE]
No, pewnie niewiele... ale kto wie??? Jednak myślę, że nie ma co mieć za wielkiej nadziei....