Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że wydeesowanie Chmurki tak Ci się przysłużyło :)
Ocelotku, nie znam nikogo z Ząbek. Napisz może do 3x, bo ona jest z tamtych okolic Wwy - może kogoś zna albo poleci...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już melduję co i jak, bo właśnie skończyłam rozmowę z Małżem i z p. Karoliną ;)

Chmurcia bez problemu weszła do mieszkania ze Sławkiem, przywitała się, chętnie wzięła ciasteczka od Państwa i od Stasia. Zwiedziła mieszkanie, napiła się wody. Wcale się kurczowo nie trzymała Sławka. Gdy wyszedł, chwilę popiszczała pod drzwiami, ale potem sama z siebie wróciła do pokoju i ułożyła się na przygotowanym dla niej posłanku. Teraz sobie przysypia, a Państwo (ze Stasiem włącznie) chodzą na paluszkach ;) Po południu wybierają się na dłuższy spacer całą Rodziną.
Pani Karolina jest zachwycona tym, jaka Chmurcia jest spokojna i grzeczna :)
Będzie dobrze, prawda?...

Posted

Ze mną deczko lepiej. Zainwestowałam w terapię manualną i od wczoraj śmigam już na dwóch, a nie na trzech nogach. Oczywiście śmiganie w granicach rozsądku...

Posted

[quote name='Nutusia']Ze mną deczko lepiej. Zainwestowałam w terapię manualną i od wczoraj śmigam już na dwóch, a nie na trzech nogach. Oczywiście śmiganie w granicach rozsądku...[/QUOTE] Tia... w granicach rozsądku, bo na szczęście deszcz leje. Inaczej Nutusia już dwa razy pieszo na Jaworzynie by była ;)

Posted (edited)

Super wieści:)
A ja mam dla wszystkich małą niespodziankę;)
Oto Chmurka w drodze po nowe życie:
[IMG]http://imageshack.us/a/img401/2320/8i17.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img545/5282/gjdc.jpg[/IMG]
Zdjęcia takie sobie bo ciężko mi było fotografować Chmurkę, która siedziała na moich kolanach i ciągle się wierciła ale zawsze coś;)

Edited by Marysia O.
Posted

Tak Nutusiu, Chmurcia w ds:loveu:, u Ciebie w domu obóz survivalowy:evil_lol: a Ty kochana, ubierz się ślicznie, porzuć boleści biodrowe i na wieczorek taneczny biegnij:evil_lol:;)...Tak, jak większość pań i panów w sanatorium:evil_lol:....

Posted

[quote name='Nutusia']Cieszę się, że wydeesowanie Chmurki tak Ci się przysłużyło :)
Ocelotku, nie znam nikogo z Ząbek. Napisz może do 3x, bo ona jest z tamtych okolic Wwy - może kogoś zna albo poleci...[/QUOTE]
Nie mogę znaleźć użytkownika 3x:(

Posted

Maryś, ale niespodzianka! Dziękuję :) Musiałaś cała okłaczona dotrzeć na uczelnię - dobrze, że uczelnia zwierzątkowa ;)
Na wieczorki taneczne nie chadzam, bo... szkoda czasu i całej reszty :)