Nutusia Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Cieszę się, że wydeesowanie Chmurki tak Ci się przysłużyło :) Ocelotku, nie znam nikogo z Ząbek. Napisz może do 3x, bo ona jest z tamtych okolic Wwy - może kogoś zna albo poleci... Quote
malagos Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 a EVA2406 z Marek, to moze nie daleko Ząbek?.... Quote
Mattilu Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 już jutro - kciukam sercem, palce na klawiaturze. Quote
Kejciu Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Nie mogę pracować bo kciuki mam zaciśnięte! Quote
Nutusia Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Już melduję co i jak, bo właśnie skończyłam rozmowę z Małżem i z p. Karoliną ;) Chmurcia bez problemu weszła do mieszkania ze Sławkiem, przywitała się, chętnie wzięła ciasteczka od Państwa i od Stasia. Zwiedziła mieszkanie, napiła się wody. Wcale się kurczowo nie trzymała Sławka. Gdy wyszedł, chwilę popiszczała pod drzwiami, ale potem sama z siebie wróciła do pokoju i ułożyła się na przygotowanym dla niej posłanku. Teraz sobie przysypia, a Państwo (ze Stasiem włącznie) chodzą na paluszkach ;) Po południu wybierają się na dłuższy spacer całą Rodziną. Pani Karolina jest zachwycona tym, jaka Chmurcia jest spokojna i grzeczna :) Będzie dobrze, prawda?... Quote
Ziutka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Nutusia'] Będzie dobrze, prawda?...[/QUOTE] Innej opcji nie ma :) Jak sie czujesz Wiedźmo moja ? :) Quote
AMIGA Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 A jakby miałoby być?? Tylko dobrze - i tego się trzymajmy Quote
Ziutka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Ziutka'] Jak sie czujesz Wiedźmo moja ? :)[/QUOTE] Sie pytałam o coś ! Quote
Nutusia Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Ze mną deczko lepiej. Zainwestowałam w terapię manualną i od wczoraj śmigam już na dwóch, a nie na trzech nogach. Oczywiście śmiganie w granicach rozsądku... Quote
Gosiapk Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Nutusia']Ze mną deczko lepiej. Zainwestowałam w terapię manualną i od wczoraj śmigam już na dwóch, a nie na trzech nogach. Oczywiście śmiganie w granicach rozsądku...[/QUOTE] Tia... w granicach rozsądku, bo na szczęście deszcz leje. Inaczej Nutusia już dwa razy pieszo na Jaworzynie by była ;) Quote
Marysia R. Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 (edited) Super wieści:) A ja mam dla wszystkich małą niespodziankę;) Oto Chmurka w drodze po nowe życie: [IMG]http://imageshack.us/a/img401/2320/8i17.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img545/5282/gjdc.jpg[/IMG] Zdjęcia takie sobie bo ciężko mi było fotografować Chmurkę, która siedziała na moich kolanach i ciągle się wierciła ale zawsze coś;) Edited November 7, 2013 by Marysia O. Quote
Mattilu Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Musi byc dobrze, tyle serc Chmurencji kibicuje! A Ty Nutusiu wypocznij troche oprocz tych intensywnych terapii... Quote
zachary Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Tak Nutusiu, Chmurcia w ds:loveu:, u Ciebie w domu obóz survivalowy:evil_lol: a Ty kochana, ubierz się ślicznie, porzuć boleści biodrowe i na wieczorek taneczny biegnij:evil_lol:;)...Tak, jak większość pań i panów w sanatorium:evil_lol:.... Quote
ocelot Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Nutusia']Cieszę się, że wydeesowanie Chmurki tak Ci się przysłużyło :) Ocelotku, nie znam nikogo z Ząbek. Napisz może do 3x, bo ona jest z tamtych okolic Wwy - może kogoś zna albo poleci...[/QUOTE] Nie mogę znaleźć użytkownika 3x:( Quote
Anemon Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 moze pomoge... [url]http://www.dogomania.pl/forum/members/74094-3-x[/url] Quote
Nutusia Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Maryś, ale niespodzianka! Dziękuję :) Musiałaś cała okłaczona dotrzeć na uczelnię - dobrze, że uczelnia zwierzątkowa ;) Na wieczorki taneczne nie chadzam, bo... szkoda czasu i całej reszty :) Quote
Recommended Posts