Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Fakt - do Sepci bardzo jest podobna. I domek podobny by się jej przydał ;)[/QUOTE]
To ja mam niecny plan! :knuje:

[SIZE=2]Trzeba namówić Evitę, żeby wzięła Chmurkę pod pachę, zaniosła do Cioci Jagody i powiedziała, że znalazła suczynkę w Mińsku i przyniosła, bo... myślała, że to Sepia. :diabloti:
[/SIZE]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inka33']To ja mam niecny plan! :knuje:

[SIZE=2]Trzeba namówić Evitę, żeby wzięła Chmurkę pod pachę, zaniosła do Cioci Jagody i powiedziała, że znalazła suczynkę w Mińsku i przyniosła, bo... myślała, że to Sepia. :diabloti:
[/SIZE][/QUOTE]

Genialne ;) Mam nadzieję, że ciocia Jagoda tego nie czyta.

Posted

[quote name='Gosiapk']Genialne ;) [/QUOTE]
Prawda...? :grins:
I nawet tym razem nie będą mnie zawstydzać żadne komplementy! :grins:

[quote name='Gosiapk']Mam nadzieję, że ciocia Jagoda tego nie czyta.[/QUOTE]
Raczej nie. :)

Posted

Dobrze, że Chmurka juz u Nutusi. Ja mam tylko taką małą uwagę o pazury u chmurki. Jak dla mnie sa zdecydowanie za długie. Dacie rade je obciąć/podciąć?
No i czekamy na info z Poznania...

pzdr.

Posted

[quote name='Nutusia']O, Gosia - ale masz piękną sygnaturkę :)

A jak Tejunia? Wybierasz się w najbliższym czasie do dr Marty?...[/QUOTE]

Prawda, że śliczna? :D :cunao:

Wybieram się w przyszłą środę po wielki zapas leków na 4 tygodnie :o No i Teijunia będzie, jako ten paker z siłowni, na anabolikach :crazyeye:

[quote name='inka33']Prawda...? :grins:
I nawet tym razem nie będą mnie zawstydzać żadne komplementy! :grins:

Raczej nie. :)[/QUOTE]

Zero komplementów :) v, bo tu za nie można dostać: :motz: albo: :x

Posted

[quote name='Gosiapk']Zero komplementów :) v, bo tu za nie można dostać: :motz: albo: :x[/QUOTE]
Za późno - już mój pomysł skomplementowały! :eviltong:

No już się nie gniewaj, :buzi: bo ja nawet zapomniałam, że się fochnęłam... :splat:

Posted

[quote name='Mattilu']Lubie niecne plany Inki, a sygnaturka Gosipk urzeka mnie gra slow.

Skomplementowalam obydwie :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję! :buzi:

No, to kto woła Evitę...? :siara:

Posted

Sami pazurków nie przytniemy, bo było tak: przez 12 lat cążki leżały w szufladzie kredensu w kuchni. I wtedy doszłam do wniosku, że to nie jest dla nich dobre miejsce i przełożyłam w lepsze. Tylko gdzie ja to lepsza znalazłam?!?!!?!?!? Tego nie wiem już od roku :(

Ale może w poniedziałek podjedziemy do lecznicy, bo już baaaaaaaardzo dawno nie widzieliśmy się z Doktorami ;)

Pani z Poznania dzwoniła wczoraj, ale na Sławka komórkę. Miała dzwonić po 18-tej, ale nie zadzwoniła. Jeszcze chwilę poczekam, żeby nie było, że tak wręcz na siłę chcę się "pozbyć" Chmurki i oddzwonię...

A Chmurzasta jest radosna jak szczypiorek na wiosnę! Wczoraj dostała takiej głupawki i tak kręciła kółka wokół kominka, że ledwo na zakrętach wyrabiała :) A potem spała na kanapie, przytulona do mnie. Rano obowiązkowo muszę mieć 5 minut na psie pieszczochy, zanim wstanę. Fajnie, fajnie, mówię Wam! :)

Posted

[quote name='Mattilu']Lubie niecne plany Inki, a sygnaturka Gosipk urzeka mnie gra slow.

Skomplementowalam obydwie :loveu:[/QUOTE]

hihihi :D załapałam się. Dzięks :Rose:

[quote name='Nutusia']Sami pazurków nie przytniemy, bo było tak: przez 12 lat cążki leżały w szufladzie kredensu w kuchni. I wtedy doszłam do wniosku, że to nie jest dla nich dobre miejsce i przełożyłam w lepsze. Tylko gdzie ja to lepsza znalazłam?!?!!?!?!? Tego nie wiem już od roku :(
(...) [/QUOTE]

Nie martw się, znajdą się na drugi dzień... po kupnie nowych. :)

Posted

[quote name='Nutusia'][B][COLOR=#800080]29 grudnia 2013 Zula/Chmurka/Inka pojechała do cudownego DS. [/COLOR][/B][/QUOTE]

Cioteczko, popraw rok w tym - chyba drugim poście :evil_lol:.

A teraz sobie poczytam trochę. Chmurkę poznałam tuż przed wyjazdem w dalekie strony podczas wizyty w lecznicy. Mój Szef nowodworski bardzo się w niej rozlubował wtedy, a chociaż trójłapek i kastrat, to przyparł ją do ściany :buzi:. No cóż, uczucia rodzą się w głowach, a reszta to już szczegół :iloveyou:.

Posted

To fakt - jest przeurocza, przekochana i kiedyś była... subtelna ;) Bo teraz to się melduje swoimi 15 kg na kanapie albo na łóżku (przynajmniej wiem kto wskakuje :)) i wpycha kinol pod dłoń, domagając się miziania.
I rzecz ciekawa - przy Duszce Kreśka mi się jawiła jako mega-jamnior, a przy Chmurce to jest wręcz... miniaturka! Jak to punkt widzenia zależy od... gabarytów tymczasa :)

Wawerku, rok już poprawiłam - wszelkie cyferki i liczby od zawsze było, są i będą moją piętą achillesową...

Posted

[quote name='Nutusia']To fakt - jest przeurocza, przekochana i kiedyś była... subtelna ;) Bo teraz to się melduje swoimi 15 kg na kanapie albo na łóżku (przynajmniej wiem kto wskakuje :)) i wpycha kinol pod dłoń, domagając się miziania.
I rzecz ciekawa - przy Duszce Kreśka mi się jawiła jako mega-jamnior, a przy Chmurce to jest wręcz... miniaturka! Jak to punkt widzenia zależy od... gabarytów tymczasa :)

Wawerku, rok już poprawiłam - wszelkie cyferki i liczby od zawsze było, są i będą moją piętą achillesową...[/QUOTE]
Eeee, to skoro nie jestes mocna w numerkach, to moze i ta waga Chmurci przesadzona ;)

Posted

No niestety - obliczenia wagowe poczynił TZ, a on w niczym nie jest tak biegły jak w cyferkach, dodawaniu i odejmowaniu. Takie... zboczenie zawodowe ;)
Chmurzasta dziaduje przy stole i potrafi się nawet "wypowiedzieć" z pretensją w głosie, że jesteśmy tacy nieugięci! W weekend ją zważymy i zobaczymy czy "kuracja" działa :)
A, dodam tylko, że sucha karma jest pyyyyyszna i już łepeczek załapał, że albo zjada do końca albo... zjadają inni ;)

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=#4444ff]Zapraszam na bazarek

50% dla CHMURKI

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244006-WSZYSTKOŚCI-książki-ciuszki-kosmetyki-dla-Chmurki-i-Znajdek-do-16-06"][COLOR=#4444ff]WSZYSTKOŚCI---książki, ciuszki, kosmetyki ----->>> dla Chmurki i Znajdek do 16.06[/COLOR][/URL][/COLOR][/B][/SIZE]