inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Nutusia']Fakt - do Sepci bardzo jest podobna. I domek podobny by się jej przydał ;)[/QUOTE] To ja mam niecny plan! :knuje: [SIZE=2]Trzeba namówić Evitę, żeby wzięła Chmurkę pod pachę, zaniosła do Cioci Jagody i powiedziała, że znalazła suczynkę w Mińsku i przyniosła, bo... myślała, że to Sepia. :diabloti: [/SIZE] Quote
Nutusia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 No, jest w tym planie coś... niecnego ;) Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Nutusia']No, jest w tym planie coś... niecnego ;)[/QUOTE] Powiem nieskromnie, że [B]plan jest idealny![/B] :grins: Quote
Gosiapk Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='inka33']To ja mam niecny plan! :knuje: [SIZE=2]Trzeba namówić Evitę, żeby wzięła Chmurkę pod pachę, zaniosła do Cioci Jagody i powiedziała, że znalazła suczynkę w Mińsku i przyniosła, bo... myślała, że to Sepia. :diabloti: [/SIZE][/QUOTE] Genialne ;) Mam nadzieję, że ciocia Jagoda tego nie czyta. Quote
Nutusia Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 O, Gosia - ale masz piękną sygnaturkę :) A jak Tejunia? Wybierasz się w najbliższym czasie do dr Marty?... Quote
Kejciu Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 a ja ponownie zaproszę ba bazarek dla Chmurki - bo dziwnie się samej ze sobą gada :D Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Gosiapk']Genialne ;) [/QUOTE] Prawda...? :grins: I nawet tym razem nie będą mnie zawstydzać żadne komplementy! :grins: [quote name='Gosiapk']Mam nadzieję, że ciocia Jagoda tego nie czyta.[/QUOTE] Raczej nie. :) Quote
Asiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dobrze, że Chmurka juz u Nutusi. Ja mam tylko taką małą uwagę o pazury u chmurki. Jak dla mnie sa zdecydowanie za długie. Dacie rade je obciąć/podciąć? No i czekamy na info z Poznania... pzdr. Quote
Gosiapk Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Nutusia']O, Gosia - ale masz piękną sygnaturkę :) A jak Tejunia? Wybierasz się w najbliższym czasie do dr Marty?...[/QUOTE] Prawda, że śliczna? :D :cunao: Wybieram się w przyszłą środę po wielki zapas leków na 4 tygodnie :o No i Teijunia będzie, jako ten paker z siłowni, na anabolikach :crazyeye: [quote name='inka33']Prawda...? :grins: I nawet tym razem nie będą mnie zawstydzać żadne komplementy! :grins: Raczej nie. :)[/QUOTE] Zero komplementów :) v, bo tu za nie można dostać: :motz: albo: :x Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Gosiapk']Zero komplementów :) v, bo tu za nie można dostać: :motz: albo: :x[/QUOTE] Za późno - już mój pomysł skomplementowały! :eviltong: No już się nie gniewaj, :buzi: bo ja nawet zapomniałam, że się fochnęłam... :splat: Quote
Gosiapk Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='inka33'](...) ja nawet zapomniałam, że się fochnęłam... :splat:[/QUOTE] Słyszałaś?! Ale łupnęłooooo! To kamień z serca mi spadł :) Quote
Mattilu Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Lubie niecne plany Inki, a sygnaturka Gosipk urzeka mnie gra slow. Skomplementowalam obydwie :loveu: Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Mattilu']Lubie niecne plany Inki, a sygnaturka Gosipk urzeka mnie gra slow. Skomplementowalam obydwie :loveu:[/QUOTE] Dziękuję! :buzi: No, to kto woła Evitę...? :siara: Quote
Nutusia Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Sami pazurków nie przytniemy, bo było tak: przez 12 lat cążki leżały w szufladzie kredensu w kuchni. I wtedy doszłam do wniosku, że to nie jest dla nich dobre miejsce i przełożyłam w lepsze. Tylko gdzie ja to lepsza znalazłam?!?!!?!?!? Tego nie wiem już od roku :( Ale może w poniedziałek podjedziemy do lecznicy, bo już baaaaaaaardzo dawno nie widzieliśmy się z Doktorami ;) Pani z Poznania dzwoniła wczoraj, ale na Sławka komórkę. Miała dzwonić po 18-tej, ale nie zadzwoniła. Jeszcze chwilę poczekam, żeby nie było, że tak wręcz na siłę chcę się "pozbyć" Chmurki i oddzwonię... A Chmurzasta jest radosna jak szczypiorek na wiosnę! Wczoraj dostała takiej głupawki i tak kręciła kółka wokół kominka, że ledwo na zakrętach wyrabiała :) A potem spała na kanapie, przytulona do mnie. Rano obowiązkowo muszę mieć 5 minut na psie pieszczochy, zanim wstanę. Fajnie, fajnie, mówię Wam! :) Quote
Gosiapk Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Mattilu']Lubie niecne plany Inki, a sygnaturka Gosipk urzeka mnie gra slow. Skomplementowalam obydwie :loveu:[/QUOTE] hihihi :D załapałam się. Dzięks :Rose: [quote name='Nutusia']Sami pazurków nie przytniemy, bo było tak: przez 12 lat cążki leżały w szufladzie kredensu w kuchni. I wtedy doszłam do wniosku, że to nie jest dla nich dobre miejsce i przełożyłam w lepsze. Tylko gdzie ja to lepsza znalazłam?!?!!?!?!? Tego nie wiem już od roku :( (...) [/QUOTE] Nie martw się, znajdą się na drugi dzień... po kupnie nowych. :) Quote
wawer Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Nutusia'][B][COLOR=#800080]29 grudnia 2013 Zula/Chmurka/Inka pojechała do cudownego DS. [/COLOR][/B][/QUOTE] Cioteczko, popraw rok w tym - chyba drugim poście :evil_lol:. A teraz sobie poczytam trochę. Chmurkę poznałam tuż przed wyjazdem w dalekie strony podczas wizyty w lecznicy. Mój Szef nowodworski bardzo się w niej rozlubował wtedy, a chociaż trójłapek i kastrat, to przyparł ją do ściany :buzi:. No cóż, uczucia rodzą się w głowach, a reszta to już szczegół :iloveyou:. Quote
ocelot Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Chłopak ma cudny gust:) Chmurci nie da się nie kochać:) Quote
Nutusia Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 To fakt - jest przeurocza, przekochana i kiedyś była... subtelna ;) Bo teraz to się melduje swoimi 15 kg na kanapie albo na łóżku (przynajmniej wiem kto wskakuje :)) i wpycha kinol pod dłoń, domagając się miziania. I rzecz ciekawa - przy Duszce Kreśka mi się jawiła jako mega-jamnior, a przy Chmurce to jest wręcz... miniaturka! Jak to punkt widzenia zależy od... gabarytów tymczasa :) Wawerku, rok już poprawiłam - wszelkie cyferki i liczby od zawsze było, są i będą moją piętą achillesową... Quote
Mattilu Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Nutusia']To fakt - jest przeurocza, przekochana i kiedyś była... subtelna ;) Bo teraz to się melduje swoimi 15 kg na kanapie albo na łóżku (przynajmniej wiem kto wskakuje :)) i wpycha kinol pod dłoń, domagając się miziania. I rzecz ciekawa - przy Duszce Kreśka mi się jawiła jako mega-jamnior, a przy Chmurce to jest wręcz... miniaturka! Jak to punkt widzenia zależy od... gabarytów tymczasa :) Wawerku, rok już poprawiłam - wszelkie cyferki i liczby od zawsze było, są i będą moją piętą achillesową...[/QUOTE] Eeee, to skoro nie jestes mocna w numerkach, to moze i ta waga Chmurci przesadzona ;) Quote
Nutusia Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 No niestety - obliczenia wagowe poczynił TZ, a on w niczym nie jest tak biegły jak w cyferkach, dodawaniu i odejmowaniu. Takie... zboczenie zawodowe ;) Chmurzasta dziaduje przy stole i potrafi się nawet "wypowiedzieć" z pretensją w głosie, że jesteśmy tacy nieugięci! W weekend ją zważymy i zobaczymy czy "kuracja" działa :) A, dodam tylko, że sucha karma jest pyyyyyszna i już łepeczek załapał, że albo zjada do końca albo... zjadają inni ;) Quote
Kejciu Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [SIZE=4][B][COLOR=#4444ff]Zapraszam na bazarek 50% dla CHMURKI [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244006-WSZYSTKOŚCI-książki-ciuszki-kosmetyki-dla-Chmurki-i-Znajdek-do-16-06"][COLOR=#4444ff]WSZYSTKOŚCI---książki, ciuszki, kosmetyki ----->>> dla Chmurki i Znajdek do 16.06[/COLOR][/URL][/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Gosiapk Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Jide na bazarrros nowy, jide... nie poganiaj kejciu. Quote
AMIGA Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Chmurki muszą być duże i puszyste, bo tylko wtedy są piękne. Wyobraźcie Sobie jak by wyglądała cieńka i plaskata chmurka na niebie? Quote
Recommended Posts