Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Nutuś...podaj link do Duszki, pokasowały mi się wątki przez tą awarie dogo...wrrrr[/QUOTE]
Eee? A mi nic się nie zgubiło... :-o

Masz tu Duszatą Coco:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241610-Duszka-mniejsza-od-okruszka-jako-Coco-nie-zabraknie-jej-ptasiego-mleka-)[/URL]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inka33']Eee? A mi nic się nie zgubiło... :-o

Masz tu Duszatą Coco:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241610-Duszka-mniejsza-od-okruszka-jako-Coco-nie-zabraknie-jej-ptasiego-mleka-)[/URL][/QUOTE]

A skąd wiesz, że Ci się nic nie zgubiło ? ;)

Podziękował za wateczek :):*

Posted

[quote name='Ziutka']A skąd wiesz, że Ci się nic nie zgubiło ? ;)

Podziękował za wateczek :):*[/QUOTE]
Bo jak miałam w diabły dużo, tak i mam w diabły dużo! :mad:
Coś Ci jeszcze wsiąkło?

:nerwy: Oj, rano nas Nutusia pogoni jak nic! :scared:

Posted

[quote name='inka33']Bo jak miałam w diabły dużo, tak i mam w diabły dużo! :mad:
Coś Ci jeszcze wsiąkło?

:nerwy: Oj, rano nas Nutusia pogoni jak nic! :scared:[/QUOTE]
Nic nas nie pogoni, spokojna Twoja poczochrana ;)

Hmm...narazie nie widzę innych braków, najgorsze to, że od marca nie możesz znaleźć założonego wątku przez użytkownika, bo nic się nie zapisuje

Posted

[quote name='Ziutka']Nic nas nie pogoni, spokojna Twoja poczochrana ;)[/QUOTE]
Jak spokojna, to mi jeszcze powiedz, czy sprzedałaś w końcu ten kostium za-dużo-częściowy, bo możliwe, że ktoś go szuka...
[SIZE=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/137319-Co-chcecie-KUPI%C4%86-na-bazarku?p=20849562#post20849562"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/137319-Co-chcecie-KUPI%C4%86-na-bazarku?p=20849562#post20849562[/URL][/SIZE]

[quote name='Ziutka']Hmm...narazie nie widzę innych braków, najgorsze to, że od marca nie możesz znaleźć założonego wątku przez użytkownika, bo nic się nie zapisuje[/QUOTE]
Nie kumie, o czym do mnie rozmawiasz... :stupid:

Posted

A ja caly czas nie moge sie nadziwic, ze to male, spokojne stworzenie o cudnych oczach, ktore widzielismy u Nutusi jak pojechalismy po Hopke, okazalo sie takim agresorem...

Posted

Ona nie jest agresorem (no, w każdym razie niewielkim ;)). Ona sobie po prostu nie życzy obecności dzieci w jej otoczeniu :( Teraz jest izolowana i cierpią na tym wszyscy w sumie, bo co to za "manie psa", jeśli nie cała rodzina może się nim cieszyć, a pies nie do końca czuje się bezpieczny, bo w jej mniemaniu to Max jest agresorem :(
Rozmawiałam wczoraj z p. Mają. Czeka na decyzję szkoły (miała być wczoraj i znów nie było). Jeśli się zgodzą na nieobecność Maxa, Chmurka przyjedzie do Polski 27/28 maja i będziemy mieli 2 tygodnie na jej "przerzut" do mnie. W każdym razie, jak tylko będziemy mieć 100% pewności kiedy Chmurencja zawita w ojczyźnie, od razu startujemy z ogłoszeniami. P. Maja mówi, że to jest psi ideał dla rodzin bez małych dzieci i raczej takich domatorów z wygodną kanapą ;)

Posted

[quote name='inka33']Jak spokojna, to mi jeszcze powiedz, czy sprzedałaś w końcu ten kostium za-dużo-częściowy, bo możliwe, że ktoś go szuka...
[SIZE=1][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/137319-Co-chcecie-KUPIĆ-na-bazarku?p=20849562#post20849562[/URL][/SIZE]

Nie kumie, o czym do mnie rozmawiasz... :stupid:[/QUOTE]
nie sprzedałam kostiumu, chyba sie nikomu nie podobuje :(

rozmwiam do Cie o tym, ze w profilu uzytkownika mogłas znalezc załozone przez niego watki ale cos sie zje...psuło i nie działa, tylko watki zalozone do marca sa widoczne

Posted

[quote name='Ziutka']nie sprzedałam kostiumu, chyba sie nikomu nie podobuje :([/QUOTE]
To se kliknij na lineczka, któregom Ci wstawiła i napisz do niej, czy to ten albo czy sie podoba i wystaw bazareczek expresowy! :mad:

[quote name='Ziutka']rozmwiam do Cie o tym, ze w profilu uzytkownika mogłas znalezc załozone przez niego watki ale cos sie zje...psuło i nie działa, tylko watki zalozone do marca sa widoczne[/QUOTE]
Ee tam, rzadko z tego korzystam i nawet nie zauważyłam różnicy, bo nie przyglądam się datom... :oops:

Posted

[quote name='inka33']To se kliknij na lineczka, któregom Ci wstawiła i napisz do niej, czy to ten albo czy sie podoba i wystaw bazareczek expresowy! :mad:

[/QUOTE]
Pisałam już z nią, ale nie o ten kostium chodziło niestety

Posted

Wczoraj dzwoniła p. Maja - mają już bilety na prom na 27-go maja. Będą w Polsce do 6go czerwca... W tym czasie musimy zorganizować "przerzut" Chmurci do mnie, chyba że zdarzy się cud i znajdzie się domek stały. Jeszcze dziś, najdalej jutro zaczniemy ją ogłaszać. Trzymanie kciuków mile widziane ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Wczoraj dzwoniła p. Maja - mają już bilety na prom na 27-go maja. Będą w Polsce do 6go czerwca... W tym czasie musimy zorganizować "przerzut" Chmurci do mnie, chyba że zdarzy się cud i znajdzie się domek stały. Jeszcze dziś, najdalej jutro zaczniemy ją ogłaszać. Trzymanie kciuków mile widziane ;)[/QUOTE]

a skad dokąd ma być przerzucana sunia?

Posted

Napisałam tekst do ogłoszeń... Może być?

Urocza Chmurka szuka bezpiecznego nieba

Chmurka to wyjątkowo uroczy mix jamnika (długość i kształt łapek), welsh teriera (kształt kufy), basseta (umaszczenie) i corgi (uszy).

Sunia ma około 2 lat. Jest subtelna, grzeczna i zapatrzona w człowieka. Typowy z niej kanapowiec – już się w życiu natułała i nawalczyła o przetrwanie.
Potrafi chodzić na smyczy, zachowuje czystość w domu, pod nieobecność opiekunów niczego nie niszczy.

Chmurcia jest zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana i zaczipowana. Ma też paszport.
Lubi towarzystwo innych psiaków, toleruje koty.

Szukamy dla niej spokojnego domu, bez dzieci, gdyż nie przepada za ich towarzystwem (prawdopodobnie ma złe wspomnienia z przeszłości).

Jeśli chcesz, by Chmurka zawitała na Twoim niebie – pisz lub dzwoń!

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt:
Magda / 608 33 86 72 / [email][email protected][/email]

Posted

Niestety nie, bo oni przyjeżdżają do Polski zrobić remont domu i czasu będą mieli na styk. A to jednak jest wyprawa na 2 noce i dzień... Dziś się dopytam jednej znajomej, która często jeździ na tej trasie, a do której mam 200% zaufanie. Jeśli to nie wypali, będziemy kombinować dalej...