Nutusia Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 W sobotę rozmawiałam z p. Mają - wszystko jest w jak najlepszym porządku. Posikiwanie się skończyło, bo i stres powoli opada i Inka zaczyna wierzyć, że to, co jest i to, co ma - jest już niezmiennie i stałe. Gdy rozmawiałyśmy, Pan Andrzej "walczył" z Inuchną, żeby na sofę w salonie nie wchodziła i... przegrał ;) Dobra jest - ma dar przekonywania :) Dostałam też zdjęcia, więc niebawem tu wrócę pokazać, że królowa angielska to cienki Bolek przy luksusach, w jakich żywot wiedzie nasza Inusia ;) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Nutusia']W sobotę rozmawiałam z p. Mają - wszystko jest w jak najlepszym porządku. Posikiwanie się skończyło, bo i stres powoli opada i Inka zaczyna wierzyć, że to, co jest i to, co ma - jest już niezmiennie i stałe. Gdy rozmawiałyśmy, Pan Andrzej "walczył" z Inuchną, żeby na sofę w salonie nie wchodziła i... przegrał ;) Dobra jest - ma dar przekonywania :) Dostałam też zdjęcia, więc niebawem tu wrócę pokazać, że królowa angielska to cienki Bolek przy luksusach, w jakich żywot wiedzie nasza Inusia ;)[/QUOTE] Fajowo, że Inka zadomawia się tak dobrze:) Jednakowoż uważam, że walka o sofę jest sromotnie przegrana. Ludzko przegrana. Quote
Nutusia Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Długo walka nie trwała - pan się poddał zanim na dobre tę walkę podjął :) Quote
Mattilu Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 No bo jak patrzac psu w oczy na serio mu odmowic wlazenia na kanape... Quote
Nutusia Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Wgrałam zdjęcia :) To jeszcze z podróży pociągiem... Od razu polubiłam Martynkę :) Czy królowa angielska TAK sypia? ;) Albo tak? Max jest fajny... wiem... Operacja "mycie" Quote
Nutusia Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Schnę na Martynkowym łóżku, w Martynkowym szlafroku :) Takie pyszności dostaję na pociechę, gdy moja Rodzina idzie do pracy i szkoły Pozdrawiam Was ja - INUSIA Przeszczęśliwa :) Quote
Elza22 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 o matko jakie cudne zdjęcia widać że super trafiła ;-) Quote
Nutusia Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Jest jeszcze drugie tyle - ale z ludzikami i nie chcę wstawiać, ale wierzcie mi na słowo - dwór królewski może się schować :) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Słodzizna :loveu: Serdeczności, Wspaniała Rodzinko:) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 http://images10.fotosik.pl/3253/08472805f44c5288gen.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
inka33 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ineczko, zamiast tak się wylegiwać, powinnaś pod Chmury skakać, że masz taki Domek! Wstydź się! :diabloti: Quote
Nutusia Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Gusiaczku - nie ma się z czego śmiać - Martynka drugą noc bez snu, więc śpi jak kamień, to pies dziecka pilnuje ;) Kochana - pod chmury, to niech Rodzinka skacze, że ma TAKIEGO psa :) Dzięki, Ellig - mój tumanizm techniczny mnie kiedyś wykończy :( Quote
Ellig Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Nutusia'] Dzięki, Ellig - mój tumanizm techniczny mnie kiedyś wykończy :([/QUOTE] Bardzo, proszę, Inka ma cudowny domek a Domek ma kochana Inkę:) Quote
Mattilu Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Piekne!!! Super ze tak sie wspaniale ulozylo :multi: a na dodatek dzieki Hopeczce :eviltong: Quote
ocelot Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Super!!!:):):)takie zadęcia zawsze chce:) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Nutusia']Gusiaczku - nie ma się z czego śmiać - Martynka drugą noc bez snu, więc śpi jak kamień, to pies dziecka pilnuje ;) Kochana - pod chmury, to niech Rodzinka skacze, że ma TAKIEGO psa :) Dzięki, Ellig - mój tumanizm techniczny mnie kiedyś wykończy :([/QUOTE] Wcale się nie wyśmiewam - zdjęcie mnie rozczuliło:) Quote
inka33 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Ellig']Bardzo, proszę, Inka ma cudowny domek a Domek ma kochana Inkę:) A inna inka chce też domku dla Kajtuna... :bigcry: :bigcry: :bigcry: Przepraszam, ChmurInko... :oops: Quote
Elza22 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Natusia przepraszam ale może ktoś może dać DT tej suni z małymi W Olkuskiej mordowni przebywa malutka sunia wraz ze szczeniakami.Potrzebna natychmiastowe DT.Psy są w budzie na polu... Kontakt z iwoniam tel.515 192 985 Quote
Ziutka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Nutusia']Dzięki, Ellig - mój tumanizm techniczny mnie kiedyś wykończy :([/QUOTE] Nie martw się, nie jesteś sama :evil_lol: :eviltong: dopisz mnie do listy :diabloti: Quote
Nutusia Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Elza22']Natusia przepraszam ale może ktoś może dać DT tej suni z małymi W Olkuskiej mordowni przebywa malutka sunia wraz ze szczeniakami.Potrzebna natychmiastowe DT.Psy są w budzie na polu... Kontakt z iwoniam tel.515 192 985 O jezusie - po co te dzieciaczki na tym podłym świecie? Nie mam już siły się zmagać z takim myśleniem... Quote
inka33 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Nutusia']O jezusie - po co te dzieciaczki na tym podłym świecie? Nie mam już siły się zmagać z takim myśleniem...[/QUOTE] :hmmmm: chyba nie zrozumiałam... :stupid: Quote
Recommended Posts