Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, super!
Pani Maja właśnie dzwoniła. Niestety, nie dane Jej było spokojnie odpocząć, bo w pociągu został plecak Martynki... Na szczęście uczciwy znalazca się skontaktował i zgubę udało się odzyskać. Niestety, wiązało się to z wycieczką aż do Słupska :(
U Chmurci wszystko dobrze. Załatwia się tylko w ogrodzie. Gdy chce wyjść, drapie łapką w drzwi. Panom też się spodobała. Jedynie Maksio trochę zawiedziony, bo Chmurka jeszcze się do niego nie przytula, a on tak bardzo na nią czekał. Ona jednak potrzebuje chwili, by zaufać się się zaprzyjaźnić. Myślę, że jutro będzie już o wiele lepiej.
Aha, Chmurencja się wtryniła na łóżko i spała z p. Mają ;)

Posted

Ale radosne wiadomości an koniec roku.Może zapowiedź dalszych takich na kolejny rok.
Jeszcze trochę drogi do domciu przed Chmurką ,ale pod opieką kochających ludzi da radę.

Posted

Dziękujemy Imprezowiczom za życzenia :)

A ja mam nowe wieści! Inka wybrała sobie miejsce w przejściowym domku - wygodny fotel, na którym śpi i musi zostać, gdy Państwo jedzą posiłki, bo najmłodszy Pańcio nie mógł się powstrzymać i ciągle rączka wędrowała pod stół z jakimś smakołykiem dla Suni. A przecież chcemy, żeby Inusia była piękną i zgrabną OMC corgie, a nie przelewającą się parówą ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Nie ma za co dziękować. Cała przyjemność po mojej stronie - Chmurcia to wyjątkowo miła i bezproblemowa psinka. Cieszę się, że mogłam pomóc.

Oj jest, jest.

Myślę, ze szybko mały Pancio skradnie Chmurki serce jak będzie ja karmił pod stołem:)

Posted

zachary napisał(a):
No też, angielska parówa:evil_lol:, corgi...jak u królowej brytyjskiej...;):lol:

Królewskie niech się schowają ... ze wstydu, że takie .... hmmmmm ... królewskie:evil_lol:

Posted

Pani Maja mi dziś napisała, że Chmurcia powolutku się przyzwyczaja do Maksia (i pewnie on do niej też ;)) Pisze też, że Chmurolek sygnalizuje potrzebę wyjścia drapaniem w drzwi. I że była w gościach u Teściowej, gdzie dostała miseczkę makaronu własnej roboty :) Oj, mam obawy o linię naszej księżniczki... ;)