Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wcześniej były 3 w tym jeden duży, teraz zostały dwa mały kundelek i jamnisko ;] Ale maksymalnie były 4 bo doszedł znaleziony sznaucer ale na szczescie znalazł swoich właścicieli :) Do tego jescze kot.

Wcześniej było bardziej intensywnie i "ciekawie" Bo moje stado liczyło 2 fretki, 2 świnki , 3 psy i kota. Jednak po 8- 9 latach życia z taka ilością zwierząt nie zdecydowałabym się już na powtórzenie tego rekordu. Chyba się starzeje ;P

a mieszkamy w 4 osoby w średnim mieszkaniu na 3 piętrze ;]

• 4 weeks later...
Posted

2 psy, są w awatarku ;) - dom, małe podwórko, świetna okolica do codziennych spacerów: łąki, pola, rzeka, lasy, nawet małe góry możemy zdobywać. :multi::evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Całkiem spore mieszkanie II piętro z windą na leśnym osiedlu-dziki i sarny podchodzą nam niemal pod dom:) Mam psa briarda lat prawie trzy i dwa koty-rodzeństwo Samo Zło:) I zdecydowanie na tym nie koniec:)

• 3 weeks later...
Posted

no to i ja kochane dołożę swoje trzy grosze - mam mieszkanie 45m2 i mam alaskana malamuta, mix czeskiego wilczaka, amstaffa i 3 koty każdy z psów pi razy drzwi około 45kg :diabloti: mieszkamy w kamienicy na 1-szym piętrze ale koło lasu i mamy mały ogródek uffff

Posted

Clinexx przygarniesz mnie do siebie ? mamy na oku mieszkanie 3 pokojowe z wyjściem na ogród ale .... na razie mieszkamy na 1-szym piętrze i mamy pod blokiem ogródek ale o nie to samo co wyjście z domu do ogrodu...aaahhhh

• 4 years later...
  • 1 month later...
Posted

Kiedyś była z psami i kotka bo z rottkami nie było problemów, teraz przy pinczerach się boję bo ten adoptowany czasem wykazuje niezdrowe zainteresowanie kotami na dworze, suczka na nie nie reaguje a rottka kocha cały świat.

Posted

moja suka koty na zewnątrz, na spacerach, wystawia jakby to była zwierzyna łowna

ale kot przyniesiony do domu, nawet kociak, to jakby inne zwierze było; nawet jak jest do miski wchodzi, to go najwyżej za ogon delikatnie wyciągnie, albo nosem odepchnie

• 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

Ja mam tezy psy - staruszkę rottweilerkę i parę średnich pinczerow - suczkę i psa. Kotkę kiedyś miałam ale teraz już nie mam,.