Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Przez te perypetie w schronisku, chodzę jak półprzytomna, dopiero dzisiaj przypomniałam sobie o książeczce.
Wyślę ja jutro priorytetm.
Przepraszam[/QUOTE]

Tak się zastanawiałam co ta książeczka tak długo idzie;-) Nic się nie stało;-) Potrzebuje kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej dla Puni w Oławie;-);-);-);-);-);-);-)

Posted

[quote name='Elza22']Tak się zastanawiałam co ta książeczka tak długo idzie;-) Nic się nie stało;-) Potrzebuje kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej dla Puni w Oławie;-);-);-);-);-);-);-)[/QUOTE]
no to zaciskamy:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='ocelot']Ja nikogo na wizytę nie znalazłam....:([/QUOTE]

ocelot pełna skrzynka;-) wiec wklejam tutaj Umowę to mogę ściągnąć z neta pełno ich tam.Wydaje mi sie że to fajny domek trochę było by szkoda to odkładać pani miała sunie również ze schroniska ale odeszła za TM i pani chce zastąpić tą pustkę ja to rozumie bo sama też nie wyobrażam sobie życia bez psa a ja mogę ją dowieść do Wrocławia tylko do soboty bo później mój mąż wyjeżdża będzie za 2 tygodnie dopiero.Mój mąż ma rodzinę w Oławie w grudniu sie tam wybieramy wiec mogę wtedy odwiedzić Punię już to z panią ustaliłam.

Posted

[quote name='Elza22']ocelot pełna skrzynka;-) wiec wklejam tutaj Umowę to mogę ściągnąć z neta pełno ich tam.Wydaje mi sie że to fajny domek trochę było by szkoda to odkładać pani miała sunie również ze schroniska ale odeszła za TM i pani chce zastąpić tą pustkę ja to rozumie bo sama też nie wyobrażam sobie życia bez psa a ja mogę ją dowieść do Wrocławia tylko do soboty bo później mój mąż wyjeżdża będzie za 2 tygodnie dopiero.Mój mąż ma rodzinę w Oławie w grudniu sie tam wybieramy wiec mogę wtedy odwiedzić Punię już to z panią ustaliłam.[/QUOTE]
To może tak zróbmy. Podpisz z Panią umowę i mi odeślij, a my już wpiszemy do bazy safe animals

Posted

[quote name='ocelot']To może tak zróbmy. Podpisz z Panią umowę i mi odeślij, a my już wpiszemy do bazy safe animals[/QUOTE]

umowa między mną a panią? czy schronisko wpisać ?

Posted

[quote name='Elza22']umowa między mną a panią? czy schronisko wpisać ?[/QUOTE]

Tobą a Panią. Tak mi się wydaje. Teraz musze pomysleć komu umowę dafe animals wysyłac, ale chyba Pani i niech ona odsyla.

Posted

[quote name='Elza22']Punia jutro jedzie do domu ;-)[/QUOTE]
Super wieści Elzuniu :multi: :multi: :multi:

A foteczki modeleczki masz jeszcze jakieś ? Oko bym z chęcią nacieszyła :loveu:

Posted

[quote name='Elza22']Spoko tylko chciałam ją wydać z książeczką bo zależało na tym państwu najwyżej wyśle książeczkę.[/QUOTE]

Priorytetem wysłana.
No nic umowę z safe animals wyslemy chyba też Panstwu?

Posted

Punia już u siebie;-). Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne jak chodzi o domek Puni,jednak to nigdy nic nie wiadomo na początku grudnia będę w Oławie odwiedzę dziewczynkę i wtedy będę miała pewność co do jej domu.Rozmawiałam z panem wieczorem jak maleńka się czuje a wiec jest bardzo grzeczna ale trochę przestraszona,biedactwo musi oswoić się z nową sytuacja.Adres państwa podam na pw.Zdjęcia zgram i wyśle na maila;-)

Posted

[quote name='obraczus87']To trzymam kciuki za Punię :) !!! Na pewno rozkocha w sobie całą rodzinkę :) !!![/QUOTE]
Podpisuje się pod słowami Martusi :)

Posted

[quote name='Elza22']Punia już u siebie;-). Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne jak chodzi o domek Puni,jednak to nigdy nic nie wiadomo na początku grudnia będę w Oławie odwiedzę dziewczynkę i wtedy będę miała pewność co do jej domu.Rozmawiałam z panem wieczorem jak maleńka się czuje a wiec jest bardzo grzeczna ale trochę przestraszona,biedactwo musi oswoić się z nową sytuacja.Adres państwa podam na pw.Zdjęcia zgram i wyśle na maila;-)[/QUOTE]
Elza, ja się dopytam w Urzędzie czy nie wystarczyłoby tylko podac danych Panstwa i już Urząd może by wprowadził do bazy.....