Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Tylko pamiętaj, że lepsze bywa wrogiem dobrego ;) :)[/QUOTE]

wiem , wiem.Mój jest dobry i nie będę go wymieniać.
Kredeczka cosik saneczkowała i próbowałam jej opróżnić gruczoły około odbytowe ,ale były puste.
Co się nahisteryzowała przy tym , to jej. Ale nie miała żalu do nas i ładnie podeszła po smaczek ( szynka
po 36 zł kg :roll: )
Ogólnie jest mały kroczek do przodu w podchodzeniu na zawołanie. Do łóżka wskakuje natychmiast.
Poprzednią noc to nawet częściowo przespała między nami pod kołdrą. Mój mąż był cały HAPPY.
Ale na widok nieznajomych lub mało jej znanych osób trzęsie się jak galareta. :-( Nie wiem co z tym zrobić.

Posted

[quote name='Nutusia']Pewnie Pokerek "zbiera dane" ;) :)[/QUOTE]

Dokładnie , w mózgu mi sie lasuje, bo dziś mam ważną sprawę i nie mam głowy do tekściku, ale w weekend ułożę tym bardziej ,ze KreDeczka robi postępy w kontaktach z ludźmi. Zaczęła prawie podchodzić o wnuka, nie ucieka jak szalona na widok obcych w domu.
Małpa , wczoraj znowu pogryzła psią poduchę .
Na łóżko wskakuje bezbłędnie , kokosi się , śpi wzdłuż mojego boku albo w nogach.
Dobrze jakby znalazł sie domek z jakimś zwierzakiem, bo ona lubi się bawić z kotą,a z Dolarkiem dopieszczać, poza tym naśladuje go we wszysykim.

Posted

To za taki właśnie domek kciukamy z całej siły! :)
A przy okazji zaproszę do obejrzenia mojego psiego "pamiętnika" - zachęcając wszystkie domki tymczasowe do sporządzenia podobnego - ku pamięci! :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240577-Ku-pami%C4%99ci-czyli-album-podopiecznych-Nutusi-%29[/url]

Posted

[quote name='Ziutka']Kupiłaś już sobie te ciepłe skarpetki ? ;)[/QUOTE]

Nie, bo jedna para mi sie ostała i na razie mi wystarczy .Wypiere raz na miesiąc i jest OK :evil_lol:

Posted

[quote name='Poker']Nie, bo jedna para mi sie ostała i na razie mi wystarczy .[B][COLOR=#FF0000]Wypiere raz na miesiąc i jest OK :evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE]
Prosze przestań :evil_lol: bo Alesso obudze :diabloti:

Posted

[quote name='Nutusia']O jezusie - ale LUZ!!!! :) Ogłaszacie już Kredencję? Jeśli tak - to zdjęcie koniecznie trzeba zamieścić :)[/QUOTE]

NIestety to jest chwilowy luz.Nadal podchodzi kiedy ona chce ,a nie my.Chociaż ciut lepiej jest szczególnie z mężem.
Pańcia jest BEE, bo doopkę wyciska ,a pańcio w tym czasie przytula, pańcia trymuje,częściej łapy wyciera po spacerach.
Dojrzewam do tekstu ogłoszeniowego.:roll:

Posted

Moja Ciapa (Oskar) tez kocha TZ-ta, ja jestem chyba za energiczna dla niego :evil_lol: no i woze ciagle gdzies, gdzie krzywde robia a TZ popiesci, pogada, na raczkach potrzyma... tylko Zboj (Felix) mnie rozumie :loveu: i nie ma mi za zle, zadnych fryzjerow, kastracji i takich tam.