& Gloria & Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Karina, na spokojnie. Informuj nas tylko o wszystkim proszę. 3maj się! Quote
sonia1974 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Karilka']zobaczymy jutro, dobra? Może nie pójde siedzieć za zabójstwo tego faceta.. a suka jest bardzo OK. Dzisiaj mnie to dobiło bardzo bo to moja niunia ulubiona... Ukochana dziewczynka trafiłana dobrze zamaskowanych idiotów:shake::-(. Zekki ma większy problem. I zobowiązałam się - jutro pogadamy. Niech przyjeżdża. Dawno nie zapsiłam sie pod sufit.:loveu:[/QUOTE] no kochana na paczki do kicia to możesz liczyć w słusznym celu mozna jednego do roku idiotę :mad: to czekamy do jutra Quote
Karilka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 tylko wtedy nici z BDT dla Gamzy bo pańcia w pierdlu:shake:. Także nie kalkuluje sie. Dla dobra GAMZY - szukam kogoś kto mnie przypilnuje, żebym dziada nie ubiła... Quote
piescofajnyjest Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 czyli Zekki jutro wychodzi??? huraaaaaa:multi: Quote
Karilka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Z tego co słyszałam to 09.02 miałby być u mnie. Dziewczyny, wymagam umowy o DT, zaświadczenia o stanie zdrowia (ch. zakaźne- mam inne zwierzęta w domu), smyczy i obroży. Jeżeli powiecie jaki rozmiar obroży byłby dobry - zamówie coś w internecie, dla niego. Kagańce jakieś mam i podejrzewam, że pownien któryś być dobry. Quote
& Gloria & Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Czyli jeszcze nie wszystko stracone! :multi: Przyjedzie do Ciebie z umową, zaświadczeniem, smyczą, obrożą i z czym jeszcze chcesz ;p byle tylko mógł przyjechać :D Quote
Karilka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Gloria, cóż za entuzjazm :crazyeye:. Cudotwórcą nie jestem. Wody w wino nie przemienię, jednak przynajmniej sie postaram :). U mnie jest "na stanie" karma firmy bosch - czy może być dla Zekkiego taka karma? Quote
& Gloria & Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Karilka']Gloria, cóż za entuzjazm :crazyeye:. Cudotwórcą nie jestem. Wody w wino nie przemienię, jednak przynajmniej sie postaram :). U mnie jest "na stanie" karma firmy bosch - czy może być dla Zekkiego taka karma?[/QUOTE] Wiesz jak jest albo eutanazja albo resocjalizacja u Ciebie ;p więc jak to wypali to będzie się z czego cieszyć ;) Bosch jak najbardziej odpowiada ;) Quote
Martuchny Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 jejku jejku od wczoraj wieczora mnie nie było a tyle się podziało! będę dziś dzwonić. w schronisku psy jedzą tzw 'mix z czegokolwiek' więc bosch super luksus :-D załatwimy dla niego wszystko, tylko żeby się udało... Quote
???? Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 a obroża musi być szeroka czy może być normalna? jak szeroka to trzeba będzie kupić, bo zwykłą ma. (kilka dni temu dostał nową) Quote
agusiazet Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Proszę o potwierdzenie, czy pieniądze ode mnie dla Zakkiego dotarły:) Quote
???? Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 dostałam maila od Przyjaznej Łapy, że przelać pieniędzy bez fv nie mogą, ale możemy zrobić tak, że kupimy mu obrożę, smycz lub karmę (za 50 zł), weźmiemy fakturę na fundację i ją im prześlemy. ;) Fundacja po otrzymaniu faktury zrobiłaby przelew. Na drugiej stronie FV opisałybyśmy np " zakup (tego co kupimy) dla Zekkiego przebywajacego na DT pod adresem ...., pieska zabaranego z bydgoskiego schroniska. Uratowany przed uśpieniem." Quote
Karilka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Madź.']a obroża musi być szeroka czy może być normalna? jak szeroka to trzeba będzie kupić, bo zwykłą ma. (kilka dni temu dostał nową)[/QUOTE] Zależy mi na tym, żeby było to mocne i pies nie miał szans wyswobodzić się (będzie chodził do miasta i w różne miejsca, gdzie początki mogą być różne). Jeżeli istnieje możliwość zakupu i przesłana faktury do Fundacji - mogę mu kupić komplet (ostatnio lubuje się w Ami Play, ze względu na stosunkowo niską cene i dobrą jakość) i wysłać fakture do Fundacji. Ah, i ostatnio wyszedł mi cały szampon na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238387-Gdy-schroniskowa-krata-wyznacza-granice-%C5%9Awiata-URATUJMY-LUB%C4%84!-Pilnie-deklaracje!!!?p=20250648#post20250648"]Lubą[/URL] a przecież pies ma stać się z psa do uśpienia - zwierzem domowym. Myślę, że smycz, obroża, szampon - powinno zmieścić się w 50zł. Ktoś do mnie dzwonił - za 30 min będe dostępna w sieci plus, hehe (utopiłam telefon i chodze "po łasce") Quote
Martuchny Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 to ja dzwoniłam :P zadzwonię około 20. a oto przelewy z wczoraj!:multi: Madź - 20 PLN :) Natalia - 20 PLN :) Ementos - 15 PLN :) agusiazet - 50 PLN :-D a to oznacza 105 złotych! a co kontynuuując daje 135 + 220 + 105 = 460 :multi:a to jeszcze nie koniec :razz: Quote
Karilka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 dobra. U mnie jest ten bosch na stanie - taką karmę jestem w stanie zapewnić. Ja skołuje telefon na ta 20- jak na razie mam na pieńku ze wszystkimi (rzucam cholerami przez Gamze) Quote
Martuchny Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 hah, ok, trzymam za telefon kciuki, nie choleruj, nie opłaca się :diabloti: Quote
???? Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Karilka']Zależy mi na tym, żeby było to mocne i pies nie miał szans wyswobodzić się (będzie chodził do miasta i w różne miejsca, gdzie początki mogą być różne). Jeżeli istnieje możliwość zakupu i przesłana faktury do Fundacji - mogę mu kupić komplet (ostatnio lubuje się w Ami Play, ze względu na stosunkowo niską cene i dobrą jakość) i wysłać fakture do Fundacji. Ah, i ostatnio wyszedł mi cały szampon na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238387-Gdy-schroniskowa-krata-wyznacza-granice-%C5%9Awiata-URATUJMY-LUB%C4%84%21-Pilnie-deklaracje%21%21%21?p=20250648#post20250648"]Lubą[/URL] a przecież pies ma stać się z psa do uśpienia - zwierzem domowym. Myślę, że smycz, obroża, szampon - powinno zmieścić się w 50zł. Ktoś do mnie dzwonił - za 30 min będe dostępna w sieci plus, hehe (utopiłam telefon i chodze "po łasce")[/QUOTE] ok, w takim razie jak możesz zamów Zekkiemu sprzęcior. ;) [email][email protected][/email] <- mail do fundacji. Napiszę im, że Ty zajmiesz się zakupami Quote
mdk8 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 25 stycznia jest rozliczenie wpłat . W przelewie zapomniałam dopisać swój nick. 30zł od Małgorzata K. to deklarowana ode mnie za styczeń. Za luty puszczę po 1-szym Quote
schronisko.bydgoszcz Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 prosze o wpisanie stalej deklaracji dla Zekkiego od Pani Oli- 30 zl/miesiac sorki,ze jeszcze nie ma,kasy z bazarku,ale musze wyslac pm ponaglajace :evil_lol: Quote
Martuchny Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 mam nadzieje, że dziś jeszcze wstawie to co przyszło ostatnio na psiaka :) Quote
Recommended Posts