Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='toyota']Na stronie 28 jest dużo fajnych zdjęc, potem umieszczę je na pierwszej, żeby było łatwiej znaleźć.[/QUOTE]

Toyota, dzięki, bo klecę własnie w miarę krótki tekst o Joszce, ale to troszkę potrwa :)

Posted

Mialam fajny tel.w sprawie Joszki.Pani z Gluwczyc to jest okolo 30km od Slupska,dwoje doroslych dzieci i chlopczyk 3 latka,dom ogrodzony z rozmowy Pani fajna,ma przyjechac we wtorek i zobaczyc Joszke.

Posted

[quote name='mala_czarna']Kurcze, fajnie by było, tylko tak sobie myslę, mówić jej o tym posikiwaniu, czy nie? :([/QUOTE]Sama nie wiem,bo przeciez Joszka w nowym miejscu moze nie sikac.

Posted

Jednak jakiś odzew jest - super ! To we wtorek ważny dzień. Może tak być, że Joszka w nowym miejscu będzie się inaczej zachowywać. Rozumiem, że to jest dom bez innych psów ?

Posted

[quote name='lika1771']Sama nie wiem,bo przeciez Joszka w nowym miejscu moze nie sikac.[/QUOTE]

Trzeba powiedzieć, że wymaga zdecydowanie częstszego wypuszczania na siku niż pies dorosły. Bo jak nie dopilnują i zacznie robić w chacie, to będzie powtórka z rozrywki, albo wywalą ją na stałe na dwór, a tego też byśmy nie chcieli.

Posted

[quote name='toyota']Trzeba powiedzieć, że wymaga zdecydowanie częstszego wypuszczania na siku niż pies dorosły. Bo jak nie dopilnują i zacznie robić w chacie, to będzie powtórka z rozrywki, albo wywalą ją na stałe na dwór, a tego też byśmy nie chcieli.[/QUOTE]Tak porozmawiam z Pania mnie ucieszylo,ze to dom z ogrodem ogrodzony.

Posted

Ja bym powiedziała, że mogą się zdarzyć wpadki, bo a) to jeszcze dzieciak i b) zmiana miejsca, stres itp. I zastrzegałabym w umowie, że ma mieszkać w domu, żeby potem nie było niedomówień ;)
I oczywiście kciuki trzymam! Nareszcie się coś ruszyło w adopcjach. Moja Żelka też ma szansę na chatę :)