Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wargi ma śmieszne i trochę się opluwa. ;)

Ma przodozgryz, ale pyszczek jest normalny, a nie płaski.

W poniedziałek będzie miała usunięcie kamienia, ewentualnie w razie potrzeby niektórych zębów. Dodatkowo wycięcie narośli na grzbiecie i łapie.

W ostatnich dniach Nuka miała wiele "atrakcji" - zmiany miejsc, podróż, kąpiele, wet, dzisiaj fryzjer. Widzę, że jest zmęczona. Jutro dam jej odpocząć. ;)

U fryzjera była bardzo grzeczna. Zapłaciłam 50zł - skan rachunku prześlę do mysza 1 w przyszłym tygodniu razem z fakturą od weta.

Posted

Informacje o Nuce w pigułce:

[FONT=Arial]Nuka ma około 9-10 lat. Waży ponad 8 kg i ma około 35cm w kłębie. Jest odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona, wysterylizowana. Ma również chip. Jest przyjazna, towarzyska i grzeczna. Bardzo ładnie chodzi na smyczy - zarówno w szelkach, jak też w obroży. Lubi spacery. Nie niszczy w domu i zachowuje czystość. Toleruje inne psy.[/FONT]

Posted

Nuka dzisiaj odpoczęła. Jeszcze nie wie, że jutro czeka ją przykra niespodzianka - mam nadzieję, że ostatnia. Wkrótce będzie można ruszać z ogłaszaniem.

Posted

Nie mam netu w domu, ale jestem nieszczęsliwa :(

Nuka wygląda przepięknie :loveu:i myślę, że po fryzjerze lepiej się czuje.
Wielkie dzięki Hop za ekspresową wizytę i strzyżenie.

Dzisiaj mocno trzymamy kciuki za szybki i bezproblemowy zabieg.

Posted

Odebrałam Nukę po zabiegu w świetnej formie. Przywitała mnie radośnie i chciała jak najszybciej opuścić lecznicę. ;) W domu musiałam jej szybko założyć kołnierz, bo była zbyt aktywna i zainteresowana ranami. Teraz trochę przysypia. Jutro mam jej zrobić dwa zastrzyki, w środę tak samo, a w czwartek przyjść do kontroli i odebrać fakturę. Nuka straciła 5 zębów, kamień nazębny i dwa narośla. Jeszcze nie znam kosztów badań i zabiegu.

Biedna i "ozdobiona"...