saphira18 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Agent wspinacz - jak on potrafi się wspiąć na samą górę kraty z boksu:crazyeye: normalnie mnie szokło jak to zobaczyłam:lol: Quote
zakar Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 tak z Agenta jest niezłe ziółko:) Potrafi się wspinać, przeskakiwać, przechodzić pod ogrodzeniem wybiegu. Byleby tylko mu się to nie spodobało i nie próbował takich sztuczek jak już będzie w nowym domku. Agent jest bardzo sprytnym i pojętnym psem. Opanował komendę łapa, nauczył się też piątka, turlaj. Fajnie wychodzi mu tez zdechł pies, ale to jest jeszcze do doszlifowania. Wczoraj na spacerku nie ciągnął jak zwykle, niestety innym psom dalej pokazuje że najchętniej by je przepędził. Zrobiłam Agentowi nowe ogłoszenia, wiec miejmy nadzieję, że mu się poszczęści. Quote
soboz4 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Agent to naprawdę uroczy psiak, kojarzy mi się z figlarnym lekkoduchem, wiecznie wesołym i lekkomyślnym... Quote
gil.marzena Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 saphira18 napisał(a):Agent wspinacz - jak on potrafi się wspiąć na samą górę kraty z boksu:crazyeye: normalnie mnie szokło jak to zobaczyłam:lol: Widziałam dzisiaj tego akrobatę w akcji i nie wierzyłam własnym oczom jak się sprawnie wspina po kracie boksu! jakby był minimalnie szczuplejszy toby przez tą szparę nad boksem sobie wyskakiwał;p Quote
zakar Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Agent do szczupłych nie należy ale i tak przez tą szparę nad boksem się wydostał. Po czwartkowym spacerze gdy go odprowadziłam do boksu nie zwróciłam uwagi że drzwi obok boksu Agenta są otwarte (zresztą do głowy mi nie przyszło że on się na takie coś odważy) Agent wyskrobał się po kratach i przeszedł na te otwarte drzwiczki. Zanim zdążyłam do niego dobiec to on już na nich wisiał łapami i po prostu zeskoczył. Całe szczęście nic mu się nie stało. Ale trzeba uważać żeby nie zostawiać otwartych drzwi z boksów przy Agencie jak się wyprowadza psy, gdy Agent jest w środku. Ten pies mnie kiedyś o zawał serca przyprawi. Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych. Np w sobotę sam sobie pyskiem drzwi do schroniska otworzył, gdy wracaliśmy ze spaceru, bo były lekko przymknięte. Niestety przyjechał dosyć późno do schroniska i Agent był tylko na krótkim spacerze. Ale przeszedł się z żabcią po lesie a potem chwilkę pobiegał na wybiegu. Quote
maciaszek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Nagrajcie filmik z jego wyczynami godnymi akrobaty :). Quote
Romina_74 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Na własne oczy w sobotę widziałam akrobacje podniebne Agenta! Muszę przyznać, że wygląda to bardzo niebezpiecznie. Żeby on sobie łap nie połamał ... Quote
saphira18 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Romina_74']Na własne oczy w sobotę widziałam akrobacje podniebne Agenta! Muszę przyznać, że wygląda to bardzo niebezpiecznie. Żeby on sobie łap nie połamał ...[/QUOTE] ja dołączam do grona ... i dzisiaj nawet go zamykałam, bo chłopak się wydostał Quote
choba Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Krótki pokaz umiejętności wspinaczkowych Agenta ;) [video=youtube;Dvl3pIzm_Fw]http://www.youtube.com/watch?v=Dvl3pIzm_Fw&feature=youtu.be[/video] I kilka fotek :) Quote
zakar Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 dziękujemy za zdjęcia i filmik. On ma opanowane do perfekcji wchodzenie po tych kratach idzie mu to tak szybko jakby to była zupełnie normalna rzecz dla niego. Na szczęście pracownicy schroniska założyli u góry dodatkową kratkę i utrudnili mu ucieczki z boksów. A tak poza tym Agent zaczął bawić się zabawkami, na co wcześniej nie miał ochoty. Wygląda to bardzo fajnie jak sam ją sobie podrzuca do góry i lata za nią:) Quote
MagdaB Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dobrze ze zabezpieczyli jego boks, mogla przeciez jakas tragedia sie stac przy jego akrobacjach. Ostatnio to widzialam i serducho mi prawie stawalo na ten widok. Quote
kaja00 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Niesamowity i piękny pies , 3mam kciuki za dom dla niego . Może ktoś go w końcu wypatrzy ;) Quote
choba Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) Przynoszę filmik z zabawą Agenta :) [video=youtube;F_QNe7mQUJ4]http://www.youtube.com/watch?v=F_QNe7mQUJ4&feature=youtu.be[/video] I zdjęcia Poza niewiniątka po ataku na Żabę Edited December 22, 2012 by choba Quote
choba Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Tak sobie Agencik ładnie dzisiaj spacerował :) Quote
choba Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Agent dzisiaj na spacerze znalazł coś smacznego, ale zostawił sobie na później. Filmik z zakopywania skarbu ;) [video=youtube;KlDUFGk24HU]http://www.youtube.com/watch?v=KlDUFGk24HU&feature=youtu.be[/video] Quote
choba Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 I "zdechł pies" :) [video=youtube;5aFEwixPhks]http://www.youtube.com/watch?v=5aFEwixPhks&feature=youtu.be[/video] Quote
ania91sc Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 No niezły z Niego agent naprawdę :D :D :D Quote
Hmmm Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Oj ile razy maja Sara miała zdarty nosek przez takie ukrywanie zdobyczy ;) Quote
zakar Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Zrobiłam Agentowi parę nowych ogłoszeń. Może tym razem ktoś go wypatrzy Quote
Recommended Posts