Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dzisiaj Agent musiał zadowolić się spacerem ze mną ;)
Pochodził sobie trochę w towarzystwie Melmana, a potem poznał nową koleżankę - Suzi - suczkę Oli. Oczywiście zaczęło się od tego, że obszczekali się od stóp do głów :roll: Potem było już lepiej, chociaż Agent nie mógł znieść tego, że ona może biegać bez smyczy, a on jest skazany na mnie. Ale pod koniec nawet przestał się denerwować i zaczął podchodzić do Suzi w bardziej towarzyskich zamiarach ;)

Tu mi Agent przypomina głodnego wilka ;)

Posted

Ciekawe co tak przykuło uwagę Agenta na tym ostatnim zdjęciu, bo wygląda super:). Dziękuję w imieniu swoim i Agenta za spacerek. Niestety z ogłoszeń cisza. Był jeden obiecujący mail ale Państwo chyba się rozmyślili, bo nie przyjechali do schroniska ani już się więcej nie odezwali.

• 2 weeks later...
Posted

No niestety telefon milczy jak zaklęty:( A przyznam, że jak go pierwszy raz zobaczyłam to pomyślałam, że pewnie szybko znajdzie dom, a tu już tak długo siedzi w schronisku. A tak z wieści o Agencie, to byliśmy dzisiaj razem z Karbonem na dłuższym spacerze i oba psy były wyjątkowo grzeczne. Potem doszedł do nas Melman i Agent nawet nie warknął na niego. No może raz jak Melman położył mu się nagle po nogami na środku ścieżki. Potem troche czesania, i powtórka z komend i nauka nowych. Nauczył się "proś" i muszę przyznać, ze wygląda wtedy uroczo.

Posted

[quote name='Romina_74']A może to Karbon na niego tak działa. Teraz Karbon jest "tym złym" ...[/QUOTE]

Ej, ej ;) Karbon też w stosunku do Agenta jest wyjątkowo przyjazny. Chyba już oboje przyjęli do wiadomości, że i tak będą się spotykać :roll:

Posted

Dokładnie Karbon i tak jest bardzo cierpliwy w stosunku do Agenta, bo to jednak Agent bardziej próbuje zaczepiać i wkurzać Karbona:) Ale ostatnio te zaczepki zdarzają się coraz rzadziej wiec chyba oboje już trochę odpuścili w stosunku do siebie:)

Posted

A dzięki temu, że Karbon i Agent jakoś się tolerują, ja mogę Agentowi robić zdjęcia ;) A modelem jest świetnym :cool3:

z jęzorem :eviltong:

poproś :)

i najlepsze :D

Posted

Tak to było spotkanie bardzo bliskie:) W stosunku do psów jest już coraz lepiej a z Karbonem to już prawie ideał:evil_lol: Chłopaki fajnie się dogadują, wiedzą na co nie mogą sobie pozwalać, chociaż czasami jeszcze Agentowi wskoczy pomysł do głowy, żeby warknąć na niego. Tak dla zasady:evil_lol:. A tak poza tym to prawie nauczył się komendy proś i ćwiczymy zostań i coraz lepiej nam to wychodzi. Muszę też więcej czasu poświęcić nauce chodzeniu przy nodze, bo czasami jak pociągnie to chce rękę wyrwać. Ale i tak kocham tego urwisa:) szczególnie gdy zrobi swoja słodką minkę niewiniątka:)

Posted

najfajniejsze jest to, że Karbon i Agent, dwóch rozbójników, między sobą zawiązali sztamę i żaden nie warknie nawet na kolegę, ot co znaczy męska solidarność rozbójnicza..

Posted

[quote name='soboz4']najfajniejsze jest to, że Karbon i Agent, dwóch rozbójników, między sobą zawiązali sztamę i żaden nie warknie nawet na kolegę, ot co znaczy męska solidarność rozbójnicza..[/QUOTE]

dokładnie tak! :) ustawili sobie resztę i teraz bosiska się przechadzają to tu to tam :) spokój święty i tylko kontemplują, zbierają owoce swoich działań "ustawniczych" :) ha ha